Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Räven

Medlem
 • Antal inlägg

  149
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Direct Connect är större. Lite bökigare att hitta det man vill ha, men fördelarna väger över. Testa det programmet vet ja _______________________________________ ”Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk...” [inlägget ändrat 2003-01-10 01:20:31 av Räven]
 2. Är det bara en hårddisk som sitter i burken? Om så är fallet så är detta ganska enkelt fixat. Vi förutsätter att den är byglad som master...Gå in i bios och ställ in hårddiskindentifieringen på auto. Sedan startar du datorn med en startdiskett. Gå sedan in i Fdisk...det är bara att skriva fdisk när rutinerna har laddats in från disketten. Där inne skapar du sedan en primär partition. Efter det så skriver du format C: vid prompten. Sedan startar du om datorn med os-skivan i. Om den inte startar installationsprogrammet så behöver du köra med startdisketten (Glöm inte att aktivera cd-rom stöd.) sedan vid promten så skriver du d: följt av enter. Sedan är det bara att skriva install och installationen borde starta. _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 3. Testa med detta företag http://www.pcfynd.se Dom köper upp grejer från konkursdrabbade företag i alla fall. _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 4. Räven

  Rolig bild

  hehe, det var ju tur att dom hade skuggat ögonen på flodhästen för annars hade man kanske känt igen den. _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 5. Räven

  Polygoner

  En polygon är den minsta byggstenen i grafiken som visas på skärmen. Det är små trekanter som i grupp bildar ansikten osv. Så det är så enkelt att ju fler polygoner grafikkortet kan rita per sekund desto högre upplösning och detaljrikedom kan du ha utan att det börja hacka. _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 6. Jag tror att ingen vinner. Precis innan inringningen av röster börjar så kommer ryssen och bombar allt. RYSSEN KOMMER! hehe _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..." [inlägget ändrat 2002-05-25 21:39:42 av Räven]
 7. Räven

  RTCW

  Installerade RTCW igen efter ett uppehåll på någon månad eller så. Fyfan vilket bra spel alltså! _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 8. Gör en backup illa kvickt!!! Det låter som om hårddisken håller på att rasa! Hur gamla är hårddiskarna? Du säger att båda hårddiskarna låter...Är det inte så att det bara är den "äldre" som väsnas? _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 9. Installera patchen! _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 10. _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 11. Jag vill börja med att säga att jag inte vet vad dl 804 är. Det kanske visar sig att det är samma som jag har tänkt tipsa om... http://www.icq.com _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 12. Räven

  Billigt Kort

  Graphics Card Microstar MSI AGP GeForce4 MX420 64MB SDR- G4MX420-T, Tv-Out 1121.25 Komplett.se Detta hittade jag när jag gjorde en snabb sökning på: http://www.bugsoft.hik.se/buyer/default.asp _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 13. Räven

  Billigt Kort

  Jag är ledsen, men det kortet är inget att ha. Inte om du ska kunna spela spel i alla fall. Om jag var du skulle jag ta en titt på Geforce 4 MX-serien. _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 14. Om du känner dig rastlös och inte kommer på något att göra så tycker jag att du ska ta en koll på denna sida där det finns roliga filmer att ladda ner! Jag rekommenderar **** her gently! http://www.microsaft.nu/site/movies.html _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
 15. Om du menar i den bemärkelsen att man ska jaga det perfekta ljudet. Nej...Det är för dyrt och enligt mig inte värt pengarna. Om man lägger 10 lakan på en komplett anläggning så får man nog bra ljud och kan spela nog högt för att driva grannarna till vansinne. Som sagt, det får väl stå för mig... _______________________________________ "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..."
×
×
 • Skapa nytt...