Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lars32

Medlem
  • Antal inlägg

    53
  • Gick med

  • Senaste besök

    Aldrig
  1. Tack! jag känner till den och den är avstängd men det hjälper inte, problemet kvarstår och det är bara utåtgående trafik som blockeras.
  2. Har en polare som installerat windows XP på sin hemdator. Allt fungerar föutom att han inte kan skicka mail eller skriva för stora inlägg på forum etc. på nätet, han kan däremot surfa och ta emot mail. alla inställningar i mailprogrammet är rätt (pop3, smtp osv...) men det verkar som om där ligger en brandvägg eller nått och blockerar utåtgående trafik. Han använder sig av modem förresten, alla som har adsl och likn. har inte alls upplevt problemet vad jag förstår. tacksam för svar och hjälp till lösning. /Lars
  3. Lars32

    GF4 TI4200

    Det finns på www.komplett.se Kostar 3251 kr (inkl moms) vilket åtminstone jag tycker är 500 kr för mycket..
  4. Angående grafikkortets minne (256mbddr) så är det väl helt ok, redan i sommar kommer det åtminstone 2 spel som kräver 128 mb för att komma över 30 fps i 1024*768. Sedan processorn 2200+, har läst något om att amd beslutade sig för att släppa en sådan variant av xp-serien eftersom lanseringen av deras nyare processorer senarelades något.
  5. Har själv ett Gf3Ti200 som scorar betydligt högre än Triplexkorten, ganska oseriös artikel också med dålig info och jämförelse med geforcekort som inte hör till de bästa. Då det gäller exempelvis 3dmark 2001 så får man 2-3 ggr!! högre resultat med Gf4 ti4600 än med Gf4 440mx korten. Hoppas för deras egen skull att det är kort som inte kostar allt för mycket. Nej! då tror jag nog också mer på framtida matroxkort som ju enligt ryktena ska släppas i sommar och ha en minnesbandbredd på runt 16GB (obekräftat)...
  6. Lars32

    Råd grafikkort

    Geforce 2titanium är mycket prisvärt. Om du sedan vill lägga 2 hundralappar till (1500) så får du ett geforce 3ti200 som räcker mycket långt till spel. Bra på 3d dock något sämre på 2d..
  7. Enligt artikeln så gäller detta VIA, Intel, SiS och AMD chipset baserade moderkort. Jag tror nog att problemet kan bero till stor del på en kombination av hårdvara, inte specifika moderkort, pci-kort etc. Jag har själp ett abit kt7a moderkort och har inte råkat ut för några som helst problem. Abit kortet är stabiliteten själv. Måste väl medge att jag var nervös inför köpet av ett via-baserat moderkort men nu skulle jag aldrig tveka en sekund.
  8. Du bör ha en systemfläkt (80,90,120mm) som blåser på den i sådana fall, ex. Papst 12dB som du ändå tänkt beställa.
  9. Prova att ladda hem drivrutinerna på nytt, Nvidia släppte nämligen fel drivrutiner (fel version av 28.32) som saknade en massa features först. De felaktiga drivrutinerna låg bara uppe i några timmar men ändå, har man otur så har man.
  10. Nja..beror på vad som menas med meningsfull skillnad, på tre datorer har jag fått en snittlig sänkning på 5 grader i idle med arctic silver 3 jämfört med kylpasta inköpt på kjell & company. 5 grader tycker jag är en ganska betydande skillnad.
  11. Håller med Dez. De flesta tester bekräftar det också. [inlägget ändrat 2002-04-09 22:23:09 av Lars32]
  12. Beror på vad du ska ha det till...inget vidare för spel men det är väl ganska prisvärt till vardagsanvändning och twinview är en trevlig bonus..
  13. pcmark 2002 och evt. GLExess
  14. (Läst på amd): AMD lät oberoende benchmarkare testa deras processorer och jämföra dessa med andra på marknaden, därefter skulle deras benämningar sättas på vardera processorhastighet. Folk som inte sätter sig in i hårdavaran riktigt går ju ofta efter frekvensen allena då de köper datorer, därav amds modellbeteckning +. (som förövrigt har fungerat enligt diverse analytiker) mvh Lars
×
×
  • Skapa nytt...