Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Chivaz

Medlem
 • Antal inlägg

  35
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Chivaz

 1. Hej, Jag har installerat Windows 10 Pro med ett arbets- eller skolkonto med mitt eget domännamn. Azure AD, som ingår i Office 265, har jag väldigt lite erfarenhet av. När jag går in under Inställningar/Synkronisera dina inställningar så är inställningar för synkronisering gråmarkerat. Det finns ett felmeddelande. Synkronisering är inte tillgängligt för ditt konto. Kontakta systemadministratören om du vill ha hjälp. Eftersom det är mitt eget system så känner jag mig som systemadministratör och vet därför inte vem som skall hjälpa mig mer än någon på E-forum. Tacksam för hjälp!
 2. Chivaz

  Windows 10 Pro

  Jag kör Office 365 för företag med en egen domän. Jag har funderat på om det kunde vara någon idé att skaffa Windows 10 Pro. Jag har Windows 10 Home idag och loggar in med min gamla Hotmail-adress. Skulle jag ha någon fördel av att uppgradera till Windows 10 Pro? Kanske ett i-landsproblem men jag sätter större värde på att effektivisera administrativa funktioner än spela spel o.dyl. Tacksam för synpunkter.
 3. Går det att spela upp på en annan tv av annat märke?
 4. Hej, Jag har en Samsung led Tv och vill spela in till en extern hårddisk. Vilken typ av hårddisk skall jag köpa? Om jag vill programmera tv:n för att spela in när jag inte är hemma så förmodar jag att hårddisken måste ha extern strömförsörjning eftersom tv:n då är avstängd och det inte finns ström i USB-uttaget? Är det då 3,5 tum som gäller? Har storleken någon betydelse? Kan disken vara för stor? Tacksam för hjälp.
 5. Chivaz

  Skydrive

  Hej, Jag kör win 8.1 och tyckte låter vettigt att lägga värdefulla filer i molnet. Jag vill också spara utrymme på disken. Därför vill jag kunna ladda upp filer, bl a foton, och bara ha en ikon i utforskaren. Är det riktigt att jag måste behålla originalfilen på någon dator?
 6. Chivaz

  Office 365

  Ja. Efter att ha avinstallerat alla onödiga program har jag nu återinstallerat Outlook och det verkar fungera. Tack för tipsen!
 7. Chivaz

  Office 365

  Jag har hittills kört G-mail. I samband med köpet av 365 skapade jag även ett hotmail.se. Jag kör 365 i molnversionen 32 bitars eftersom detta rekommenderades. Jag har svenskt windows men installerat engelskt office. För att eliminera ovanstående eventuella fel har jag även installerat office 365 på en dator med svenskt win7 32 och svenskt version av Office 365. Jag har ju möjlighet att installera på fem datorer. Tyvärr blir resultatet identiskt med det första. I den senare installationen har jag även tagit bort alla epostkonton utan något förändrat resultat. Jag hade Office 2007 installerat då jag installerade 365 men har avinstallerat 2007 nu. Fortfarande utan resultat.
 8. Chivaz

  Office 365

  Hej, Jag kör 32 bitarsversionen på Win7 64 bitar. Jag får meddelandet Microsoft Outlook har slutat fungera. Microsoft Outlook startar om. Detta händer ungefär en gång i minuten. Någon som har ett tips?
 9. Jag körde Spybot en gång på det nya kontot. Spybot hittade Babylon precis som tidigare och kunde nu ta bort det. Med det gamla kontot kunde Spybot inte ta bort Babylon direkt. Spybot påpekade att Babylon ev låg i minnet och anhöll att få starta om datorn men lyckades ändå inte ta bort det. Efter att ha kört Spybot på det nya kontot med lyckat resultat så körde jag det en gång till och då var Babylon borta.
 10. Tack för all hjälp! Genom att skapa ett nytt användarkonto löstes alla mina problem.
 11. Tack för all hjälp! Genom att skapa ett nytt användarkonto löstes alla mina problem.
 12. Nedanstående program har jag installerat på andra windowsdatorer utan problem. OWDPLGEnglish2010.msi. [/b]
 13. Spyboot S&D hittar Babylon och försöker ta bort det men lyckas inte trotts omstart. Har försökt med flera rensprogram men inget lyckats. Jag har rensat registret från allt som heter babylon. Dessutom sökt igenom datorn och raderat alla filer och mappar som heter babylon. Nu är jag sur. Någon som har ett tips?
 14. Hej, Jag kör den engelska versionen enligt bifogade bilder. Först kommer error 1335 upp. När jag inte kommer vidare klickar jag på Ignore varvid Internal error kommer upp. Jag har tittat på mina tjänster men hittar ingen Windows Installer.
 15. Jag försöker installera ett program från en dvd-skiva (original). Den kör ett tag sedan kommer meddelandet om internal error 2350. Jag ser att det finns en del lösningar på nätet men de flesta vill bara sälja program. Jag kör Win7 64. Någon som vill ge ett tips?
 16. Hjärtligt tack för tipset! Efter att jag även stängt av brandväggen (och satt på den igen) fungerade de bra.
 17. Hej, Till stugan på semestern och det har ju regnat förr i Sverige. Nu skulle jag vilja bygga ett mininätverk genom att koppla ihop min gamla Linksysrouter WRT160N med Popcorn A-110 och min laptop. Jag har ju ingen internetanslutning. Någon som kan ge mig ett tipps om hur jag konfigurerar. (Hemma har jag även i switch som jag skulle kunna ta med. Tacksam för hjälp.
 18. Hej, Idag var min två år gamla HP laptop död. Det vanliga surret från hårddisken uteblev och skärmen förblev svart. Power on knappen lyser och likaså indikatorn för det trådlösa. Jag provade att stoppa i Windows originalskiva och startade om. Jag hör och känner att cd:n jobbar men det händer inget ytterligare. Jag har 2 x 4 MB minnen vilka jag har plockat ur och satt in igen, ett och ett. Dessutom har jag haft ur hårddisken som var lite ljummen fastän datorn varit avstängd hela natten. har även haft ur batteriet och testat utan det. Nu räcker inte min fantasi längre än till att gå och köpa en ny hårddisk. Är det rätt åtgärd eller har ni kloka något bättre förslag?
 19. Tack för alla svar. Jag vill inte kringgå några licensavtal. Min ingång var att jag inte kan använda två operativsystem samtidigt och att jag har en installation hemma och en annan när jag reser.
 20. Tveksamt, Microsoft lär nog märka det och se till att bara en dator förblir aktiverad och får ner uppdateringar.
 21. Hej, Kan det vara möjligt att jag måste köpa en extra licensnyckel för min bärbara? För en tid sedan köpte jag Windows 7 Home Premium. Jag installerade 64 bit på min stationära dator och aktiverade Windows och allt fungerar underbart. Nu vågade jag också mig på att installera Windows 7, 32 bit, på min bärbara. När jag vill aktivera Windows får jag meddelandet att jag måste köpa en extra licensnyckel. Skall detta vara tvunget då jag inte använder båda datorerna samtidigt? Om någon vet är jag tacksam för info. Chivaz
 22. Hej, Jag kör ett program i vista Ultimate 32. Programmet vill gärna ha den här filen. Kan någon förklara vad det är?
 23. Tack för ett snabbt tips! Jag får ta och skruva upp burken och titta. Där efter lär min fråga bli vilket elagregat jag skall välja. Min datormodell: Modellnamn m9263.sc Produktnummer KP351AA-UUW Programversion 82SVv3PrA2,82NOv3PrA2,82FIv3PrA2,82GBv3PrA2,82DKv3PrA2 Serienummer CZH8140552 Systeminformation TillverkareHP-Pavilion Totalt antal logiska CPU:er4 Totalt fysiskt minne4.00 GB Totalt antal optiska skivenheter1 Totalt antal hårddiskar3 Totalt antal videokort1 Totalt antal minnesmoduler4 Totalt antal DIMM-öppningar4 SystemnamnHEMDATORN
 24. Jag har blivit tänd på att flyga simulator och vill ha ett bra grafikkort. Idag har jag ett NVIDIA GeForce 8600 GT. Jag tänker nu investera i ett nytt och bättre kort. Men vad skall jag tänka på. Jag har hört att antal watt på elenheten spelar en roll. Hur ser jag hur många watt jag har idag? Om jag behöver en ny elenhet är det då bara att köpa den kraftigaste? Är det något annat jag behöver tänka på? Tacksam för goda råd.
×
×
 • Skapa nytt...