Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Chivaz

Medlem
 • Antal inlägg

  35
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Chivaz

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Malmö
 1. Hej, Jag har installerat Windows 10 Pro med ett arbets- eller skolkonto med mitt eget domännamn. Azure AD, som ingår i Office 265, har jag väldigt lite erfarenhet av. När jag går in under Inställningar/Synkronisera dina inställningar så är inställningar för synkronisering gråmarkerat. Det finns ett felmeddelande. Synkronisering är inte tillgängligt för ditt konto. Kontakta systemadministratören om du vill ha hjälp. Eftersom det är mitt eget system så känner jag mig som systemadministratör och vet därför inte vem som skall hjälpa mig mer än någon på E-forum. Tacksam för hjälp!
 2. Chivaz

  Windows 10 Pro

  Jag kör Office 365 för företag med en egen domän. Jag har funderat på om det kunde vara någon idé att skaffa Windows 10 Pro. Jag har Windows 10 Home idag och loggar in med min gamla Hotmail-adress. Skulle jag ha någon fördel av att uppgradera till Windows 10 Pro? Kanske ett i-landsproblem men jag sätter större värde på att effektivisera administrativa funktioner än spela spel o.dyl. Tacksam för synpunkter.
 3. Går det att spela upp på en annan tv av annat märke?
 4. Hej, Jag har en Samsung led Tv och vill spela in till en extern hårddisk. Vilken typ av hårddisk skall jag köpa? Om jag vill programmera tv:n för att spela in när jag inte är hemma så förmodar jag att hårddisken måste ha extern strömförsörjning eftersom tv:n då är avstängd och det inte finns ström i USB-uttaget? Är det då 3,5 tum som gäller? Har storleken någon betydelse? Kan disken vara för stor? Tacksam för hjälp.
 5. Chivaz

  Skydrive

  Hej, Jag kör win 8.1 och tyckte låter vettigt att lägga värdefulla filer i molnet. Jag vill också spara utrymme på disken. Därför vill jag kunna ladda upp filer, bl a foton, och bara ha en ikon i utforskaren. Är det riktigt att jag måste behålla originalfilen på någon dator?
 6. Chivaz

  Office 365

  Ja. Efter att ha avinstallerat alla onödiga program har jag nu återinstallerat Outlook och det verkar fungera. Tack för tipsen!
 7. Chivaz

  Office 365

  Jag har hittills kört G-mail. I samband med köpet av 365 skapade jag även ett hotmail.se. Jag kör 365 i molnversionen 32 bitars eftersom detta rekommenderades. Jag har svenskt windows men installerat engelskt office. För att eliminera ovanstående eventuella fel har jag även installerat office 365 på en dator med svenskt win7 32 och svenskt version av Office 365. Jag har ju möjlighet att installera på fem datorer. Tyvärr blir resultatet identiskt med det första. I den senare installationen har jag även tagit bort alla epostkonton utan något förändrat resultat. Jag hade Office 2007 installerat då jag installerade 365 men har avinstallerat 2007 nu. Fortfarande utan resultat.
 8. Chivaz

  Office 365

  Hej, Jag kör 32 bitarsversionen på Win7 64 bitar. Jag får meddelandet Microsoft Outlook har slutat fungera. Microsoft Outlook startar om. Detta händer ungefär en gång i minuten. Någon som har ett tips?
 9. Jag körde Spybot en gång på det nya kontot. Spybot hittade Babylon precis som tidigare och kunde nu ta bort det. Med det gamla kontot kunde Spybot inte ta bort Babylon direkt. Spybot påpekade att Babylon ev låg i minnet och anhöll att få starta om datorn men lyckades ändå inte ta bort det. Efter att ha kört Spybot på det nya kontot med lyckat resultat så körde jag det en gång till och då var Babylon borta.
 10. Tack för all hjälp! Genom att skapa ett nytt användarkonto löstes alla mina problem.
 11. Tack för all hjälp! Genom att skapa ett nytt användarkonto löstes alla mina problem.
 12. Nedanstående program har jag installerat på andra windowsdatorer utan problem. OWDPLGEnglish2010.msi. [/b]
 13. Spyboot S&D hittar Babylon och försöker ta bort det men lyckas inte trotts omstart. Har försökt med flera rensprogram men inget lyckats. Jag har rensat registret från allt som heter babylon. Dessutom sökt igenom datorn och raderat alla filer och mappar som heter babylon. Nu är jag sur. Någon som har ett tips?
 14. Hej, Jag kör den engelska versionen enligt bifogade bilder. Först kommer error 1335 upp. När jag inte kommer vidare klickar jag på Ignore varvid Internal error kommer upp. Jag har tittat på mina tjänster men hittar ingen Windows Installer.
×
×
 • Skapa nytt...