Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vem

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Om vem

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1945-10-07
 1. Jag har skapat hemsida till vår vägförening i Frontpage. Det måste ersättas. Jag kan inte läsa in skivorna i min nya bärbara. Dessutom kommer Frontpage inte att fungera i Windows 10 enl vad jag läst. Jag skulle vilja importera den befintliga miljön och sen uppdatera den med ett nytt verktyg. Är det möljigt? Jag är en glad amatör som inte har någon utbildning på området utan läser och provar mig fram. Alltså inget avanserat. Alt får jag väl skriva om alltihop med något nytt verktyg. Jag vill gärna ha tips om det. Kan jag då ha samma domännamn. Tacksam för Tips Senior
 2. Jag kan inte spara lösenord i Internet Explorer. Jag har fyllt i alla rutor under komplettera automatiskt, men det hjälper inte. Jag har försökt ta bort IE för att göra en ominstallation, men det gick inte att få bort trots försök även med REVO uninstaller. Jag vore väldigt tacksam för tips för att lösa dettta.
 3. Hej Jag synkroniserar min PocketPc via Windows Synkroniseringscenter i Windows Vista. Jag får då mina excelfiler i pxl format. När jag använde Active sync i windows XP så fick jag filerna i excelformat. Hur ska jag få filerna läs och redigeringsbara i Windows Vista. Tacksam för hjälp/Förtvivlad
 4. vem

  Ordning på ljudbok

  Jag har kopierat 8 filer, en i taget i alfanumersik bakvänd ordning.Det hjälper inte. Den börjar med en fil mitt i mängden. Jag väljer att börja med första filen, när den är slut spelar den upp fil nr 5 eller nån annan i mängden. Jag väljer fil nr 2 men det blir inte bättre därefter.
 5. vem

  Ordning på ljudbok

  Filerna ligger i en folder med boktiteln som namn under MUSIC,ordningen är 0101,0102, ......, 1014. 121 filer. Ändå spelas dom inte upp i rätt ordning. Finns det något annat sätt att lägga in dom?
 6. vem

  Ordning på ljudbok

  Min MP3 spelare AVANT model DA21024 spelar inte upp mina mp3 filer i rätt ordning. Jag har lagt alla filer i en mapp med namn 0101, 0102 osv till 1014 Jag har följt råden i senaste PC FÖR ALLA och lagt dit id-taggar med samma namn, som filerna ändå spelas dom inte upp i rätt ordning. Finns det någon som kan tipsa mig om vad jag gör för fel.
×
×
 • Skapa nytt...