Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mr Andersson

Medlem
 • Antal inlägg

  12 865
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  27

Mr Andersson vann dagen: 15 februari

Mr Andersson hade det mest gillade innehållet!

3 följare

Om Mr Andersson

 • Medlemstitel
  Beroende
 • Födelsedag 1972-07-05

Profil

 • Kön
  Man

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Mr Andersson

  Fredagens Musikbidrag

  Tråden heter "Fredagens Musikbidrag". Min synpunkt är att man skapar en NY tråd om man vill posta låtar andra veckodagar, Just "Fredagens Musikbidrag" tycker jag är lite trevligt. Hur hade "Tisdagens Musikbidrag" låtit? Men jag bestämmer inte, jag har bara synpunkter. Kan också tycka att det är märkligt att en tråd med så tydlig titel kan spåra ur, helt otroligt.
 2. Mr Andersson

  433MHz räckviddsförlängning?

  Har en kompis vars son har diabetes och där har både sonen och föräldrar en app i sina telefoner där de kan se värdena och justera insulinet. De behöver inte vara nära varann men sonen mobil måste vara i närheten pumpen. Kolla med ditt landsting om det inte finns samma utrustning där? Att hålla på med hemmabyggen när det är risk för liv anser jag inte att man ska hålla på med.
 3. Mr Andersson

  Postnord

  Som jag upplever det, är det stor skillnad på "Post Nord Privat" och "Post Nord Företag". När jag privat beställer saker har jag ibland de problem som många andra skriver ; uteblivna avier, paket som inte finns att hämta trots avi etc. Men vi använder även Post Nord på jobbet och det fungerar klockrent. De kommer och hämtar paket när de ska, vi får paket på utsatt tid. Det funkar helt enkelt. Är det någon intern skillnad på detta hos Post Nord? Jag köper ibland privat av samma leverantörer som vi köper av från jobbet och det blir genast problem (privat).
 4. Mr Andersson

  Samsung läsplatta stängs av omotiverat

  Låter som trasigt batteri.
 5. Mr Andersson

  Titta på VIDEO

  Svårt att svara på. Spontant skulle jag säga att datorn är för klen för att göra detta, men det tror jag knappt själv ens på, det är andra symptom då. Kan ni ha installerat en massa "skumma" codecs? Finns en massa codec-packs som inte håller måttet. SVT-play kan man spela upp utan att installera några speciella codecs. Har ni en massa "skräpprogram" i datorn, tex den skiten som ofta följer med när man köper en dator? Har ni något anti-virusprogram som är lite väl känsligt? Har det varit så här alltid?
 6. Det vet jag inte om det är sant.... Men först och främst är det skillnad på "färdiga" skivor och hembrända skivor. Färdiga skivor har ett tunt lager med metall där bitarna är ristade som gropar och upphöjningar (fysiskt). Dessa kan lagras länge i normala rum, men ovanför metallen (etikettsidan) finns ett tunt lager lack och är känsligt för repor och kanske tom att lacken blir gammal och lossnar. Hembrända skivor görs genom att man "bränner" mönster i ett ljuskänsligt material. Eftersom det är ljuskänsligt, så är det känsligt för ljus (!!) och bör förvaras så mörkt det bara går. Ligger de framme kommer de bli oläsliga förra eller senare. Att lägga dem svalt kanske kan förlänga livlängden, men det är långvarigt ljus som är den största boven.
 7. Mr Andersson

  LÖST Spekulera i valutor?

  Tycker du har förstått det korrekt. Men "omvandla" är inte helt rätt ord, man köper valutor, man köper pengar med pengar. Och JA, många valutor rör sig tillräckligt över tid, så det går att göra stora pengar, om man gör rätt 🙂
 8. Mr Andersson

  Går inte att utöka partition

  Vad är det för partition på 406 MB? Om den inte är viktig, alltså inte är en system/boot-partition: - Gör en helt ny partition på 200 GB (H: tex) - Kopiera över all data från F: till H: - Ta bort F: och partitionen på 406 MB - Utöka H: till 400 GB och byt enhetsbokstav till F:
 9. Mr Andersson

  Passar Sim kort från srilanka

  Dagens telefoner kan hantera en mängd olika frekvenser, både på 3G och 4G. Men kan vara värt att kolla upp ändå. Billiga telefoner klarar oftast färre frekvenser än lite dyrare. Förutom frekvensen så är det viktigt att den klarar "rätt" teknik. De flesta länder använder en 4G-teknik som heter LTE, men det finns andra så även detta bör man kolla upp.
 10. Mr Andersson

  Konvertera VLC-fil till MP4

  Testa att helt enkelt döpa om VOB-filen (den största av dem om det är flera) som finns i VIDEO_TS-mappen till MPG. Sedan importerar du denna i premiere. Oftast funkar detta, men inte alltid.
 11. Mr Andersson

  Telia abonnemang i Spanien, dålig mottagning

  I Sverige är det tillåtet att köpa repeatrar, men inte att använda dem utan tillstånd från operatören. Frekvensbanden som de jobbar på är licensbelagda och tillhör respektive operatör. Förmodligen likadant i andra länder.
 12. Mr Andersson

  Telia abonnemang i Spanien, dålig mottagning

  Inte mycket att göra. Visst skulle en repeater kanske funka, men inte alla operatörer tillåter att man använder dem, så kolla det först. Och att den täcker de frekvensband som används.
 13. Mr Andersson

  W10 system32

  Varför ska man göra det? Att det ligger en massa win32-filer på hårddisken innebär ju inte att dessa faktiskt körs av systemet. De laddas när de behövs. Och det finns fortfarande en massa program i Windows som använder win32. Så om man nu skulle lyckas med att ta bort "onödiga" filer så tror jag inte man vinner så mycket, utan man får bara en massa strul. Win32 kommer såklart att försvinna från Windows ändå, förr eller senare, men jag tycker vi låter MS sköta det...
 14. Mr Andersson

  Hjälp för chat program?

  WhatsApp är väl ett av de vanligaste idag. Körs antingen i mobilen eller på webben. Du måste dock registrera det via mobilen.
 15. Mr Andersson

  Kopiera en sida från en PDF?

  Om innehållet i PDF är text så kan man göra så (med vissa begränsningar) men är innehållet en bild så går det inte.
×