Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mr Andersson

Medlem
 • Antal inlägg

  12 871
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  27

Mr Andersson vann dagen: 15 februari

Mr Andersson hade det mest gillade innehållet!

3 följare

Om Mr Andersson

 • Medlemstitel
  Beroende
 • Födelsedag 1972-07-05

Profil

 • Kön
  Man

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Mr Andersson

  LÖST Strömma musik, böcker osv

  Det är normalt bara mobila bredband (3G och 4G) som har begränsningar i surfmängd, men även dessa kan man få i obegränsade varianter, men det kostar.
 2. Mr Andersson

  Snatteriets efterspel

  Varför skulle banken bry sig om det? De kollar bara på betalningsförmågan. De är bara intresserade av att få tillbaka sina pengar.
 3. Mr Andersson

  En blogg på Eforum

  Finns hur många andra ställen som helst om man vill ha en blogg. Tycker inte heller att det hör hemma här.
 4. Mr Andersson

  Importera via Fire-Wire

  Ok. Jag hade en liknande kamera för några år sedan, där man via menyn kunde välja om den skulle skicka ut film via FireWire Eller usb. Det knasiga var att datorn hittade den på fw i vilket fall som men ingen film kom.
 5. Mr Andersson

  Tidsfördröjd anslutning?

  Hur är kontakten mot den? Testa att pinga och se om du får oregelbundna svar. Om en DNS inte svarar ska webläsaren försöka med nästa DNS (förutsatt att man har flera inställda. Fråga din IT-avd om det finns fler DNSer du kan lägga till). Detta kan ta en viss tid, men uppåt minuten låter orimligt långt. Eller så är den DNS'en inte helt korrekt uppsatt eller överbelastad och "tappar" bort frågorna.
 6. Mr Andersson

  Importera via Fire-Wire

  Jag hade börjat med att läsa in nya drivrutiner från Canon
 7. Mr Andersson

  Fredagens Musikbidrag

  Tråden heter "Fredagens Musikbidrag". Min synpunkt är att man skapar en NY tråd om man vill posta låtar andra veckodagar, Just "Fredagens Musikbidrag" tycker jag är lite trevligt. Hur hade "Tisdagens Musikbidrag" låtit? Men jag bestämmer inte, jag har bara synpunkter. Kan också tycka att det är märkligt att en tråd med så tydlig titel kan spåra ur, helt otroligt.
 8. Mr Andersson

  433MHz räckviddsförlängning?

  Har en kompis vars son har diabetes och där har både sonen och föräldrar en app i sina telefoner där de kan se värdena och justera insulinet. De behöver inte vara nära varann men sonen mobil måste vara i närheten pumpen. Kolla med ditt landsting om det inte finns samma utrustning där? Att hålla på med hemmabyggen när det är risk för liv anser jag inte att man ska hålla på med.
 9. Mr Andersson

  Postnord

  Som jag upplever det, är det stor skillnad på "Post Nord Privat" och "Post Nord Företag". När jag privat beställer saker har jag ibland de problem som många andra skriver ; uteblivna avier, paket som inte finns att hämta trots avi etc. Men vi använder även Post Nord på jobbet och det fungerar klockrent. De kommer och hämtar paket när de ska, vi får paket på utsatt tid. Det funkar helt enkelt. Är det någon intern skillnad på detta hos Post Nord? Jag köper ibland privat av samma leverantörer som vi köper av från jobbet och det blir genast problem (privat).
 10. Mr Andersson

  Samsung läsplatta stängs av omotiverat

  Låter som trasigt batteri.
 11. Mr Andersson

  Titta på VIDEO

  Svårt att svara på. Spontant skulle jag säga att datorn är för klen för att göra detta, men det tror jag knappt själv ens på, det är andra symptom då. Kan ni ha installerat en massa "skumma" codecs? Finns en massa codec-packs som inte håller måttet. SVT-play kan man spela upp utan att installera några speciella codecs. Har ni en massa "skräpprogram" i datorn, tex den skiten som ofta följer med när man köper en dator? Har ni något anti-virusprogram som är lite väl känsligt? Har det varit så här alltid?
 12. Det vet jag inte om det är sant.... Men först och främst är det skillnad på "färdiga" skivor och hembrända skivor. Färdiga skivor har ett tunt lager med metall där bitarna är ristade som gropar och upphöjningar (fysiskt). Dessa kan lagras länge i normala rum, men ovanför metallen (etikettsidan) finns ett tunt lager lack och är känsligt för repor och kanske tom att lacken blir gammal och lossnar. Hembrända skivor görs genom att man "bränner" mönster i ett ljuskänsligt material. Eftersom det är ljuskänsligt, så är det känsligt för ljus (!!) och bör förvaras så mörkt det bara går. Ligger de framme kommer de bli oläsliga förra eller senare. Att lägga dem svalt kanske kan förlänga livlängden, men det är långvarigt ljus som är den största boven.
 13. Mr Andersson

  LÖST Spekulera i valutor?

  Tycker du har förstått det korrekt. Men "omvandla" är inte helt rätt ord, man köper valutor, man köper pengar med pengar. Och JA, många valutor rör sig tillräckligt över tid, så det går att göra stora pengar, om man gör rätt 🙂
 14. Mr Andersson

  Går inte att utöka partition

  Vad är det för partition på 406 MB? Om den inte är viktig, alltså inte är en system/boot-partition: - Gör en helt ny partition på 200 GB (H: tex) - Kopiera över all data från F: till H: - Ta bort F: och partitionen på 406 MB - Utöka H: till 400 GB och byt enhetsbokstav till F:
 15. Mr Andersson

  Passar Sim kort från srilanka

  Dagens telefoner kan hantera en mängd olika frekvenser, både på 3G och 4G. Men kan vara värt att kolla upp ändå. Billiga telefoner klarar oftast färre frekvenser än lite dyrare. Förutom frekvensen så är det viktigt att den klarar "rätt" teknik. De flesta länder använder en 4G-teknik som heter LTE, men det finns andra så även detta bör man kolla upp.
×