Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mr Andersson

Medlem
 • Antal inlägg

  12 828
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  27

Mr Andersson vann dagen: 15 februari

Mr Andersson hade det mest gillade innehållet!

3 följare

Om Mr Andersson

 • Medlemstitel
  Beroende
 • Födelsedag 1972-07-05

Profil

 • Kön
  Man
 1. E-post

  Var menar du att Google publicerar detta?
 2. Det där är inte helt enkelt. Är det en stationär dator är det bästa att skaffa ett FireWire-kort som sätts i en PCI-expressplats.
 3. Flera Wordprogram

  Håll nere shift när du dubbelklickar på ett dokument i utforskaren.
 4. Det var inte alls så jag tolkade din fråga, men bra att det löste sig.
 5. Öh? På vilket sätt löser det ditt problem?
 6. Naturligtvis kan man göra en regel. Man får dock bara se upp när man svarar på ett mail så man svarar med "rätt" avsändaradress.
 7. Tror inte det går.
 8. LÖST Desktop-app webmail?

  Då vill jag påstå att VPN'et är felkonfigurerat, för det ska fungera. Använder ni den inbyggda VPN-funktionen i Windows (PPTP/L2TP) eller en separat VPN-klient? Nu blir detta kanske Offtopic, så ska vi starta en tråd om detta?
 9. LÖST Desktop-app webmail?

  Fungerar det inte att köra VPN till ert företagsnät när du sitter hos kund?
 10. Vad är det testsajter testar - videokameror?

  Det är ok för mig att du inte håller med. Och det är också ok att du inte tänker svara.
 11. Vad är det testsajter testar - videokameror?

  Nä, snarare 1500 kr idag. Bildkvaliteten imponerar inte på mig. Eller så är det en klant som komprimerat filmen för hårt för att spara hårddiskplats. Just nu är det ganska mörkt ute, men i morgon ska jag ta min kamera och filma lite i stan så kan du jämföra bilderna. Min kamera är inget extremt, det är en 7000 kronors HD-kamera.
 12. Snabbare nedladdning

  Skulle vilja påstå att 1 Gbit/s (1000 Mbit/s) är standard sedan några år. Det är extremt få internetuppkopplingar som är snabbare än så idag. Om TS menar detta så hjälper det inte att byta till ett kort som klarar 10 Gbit/s (är dessutom svindyra än så länge).
 13. Problemet är inte att man håller i en mobiltelefon. Problemet är att man tittar på den istället för på vägen. Att man minskar koncentrationen från bilkörningen när man pratar/lyssnar i telefon (eller på radio, eller en medpassagerare), oavsett om det gäller handsfree eller inte, är solklar, men hjärnan klarar av att sköta bilkörningen ganska ok ändå. Men det är inte den verbala koncentrationsstörningen som man vill åt, utan den visuella. När man håller i en pryl med bildskärm, kommer man också att titta på den. Och tittar man på en pryl, ser man inte det som händer i trafiken. Jag ser dagligen förare som sitter med sin mobil i näven och glor på den (vid tex rött ljus) och HELT missar att det blir grönt. Och då står man STILLA. Hur är man som förare om man KÖR samtidigt som man glor på sin telefon? Lagen skulle egentligen ha lytt i stil med "att det är förbjudet att titta på något än trafiken" när man kör bil.
 14. Förlänga wifi

  Man kan sätta en wifi-till-wifi-repeater, men det krävs ju då att den kan nå den befintliga routern. Kanske finns det något bra rum/utrymme mellan routern och det nyligen inredda rummet att sätta den i? Dock kan en wifi-wifi-repeater sänka hastigheten markant, så det bästa är att dra en kabel så långt det går till rummet och sätta en wifi-router där. I så fall ska denna kopplas till LAN-porten på den befintliga wifi-routern och sätta den i sk bridge-mode (att den ska brygga trafiken, istället för att agera router, vilket den befintliga redan gör).
 15. LÖST Google Kalender

  Tryck på G, utan shift, alt eller control. På samma sätt kan du snabb växla mellan olika vyer: D=dag W=vecka M=månad Y=år T=idag A=Lista N=Bläddra frammåt (beroende på vy) P=Bläddra bakåt (beroende på vy)
×