Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Triumphtiger

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Allt postat av Triumphtiger

 1. Andra fula hittar ni här: http://uglypeople.com/
 2. Det finns en flik om du surfar mot 804:an där du kan få status på routern. Där finns även den ip-adressen med som du fått från telia.
 3. Hejsan! Hoppas att jag kan hjälpa till lite eftersom ni inte verkar komma ut överhuvudtaget genom era 804:or, med XP. Jag kopplade in 804:an till nätverkskortet, har inte konfat tcp/ip överhuvudtaget på kortet. Körde alla saker default. Har bara lagt till tcp/ip. Jag behövde inte tala om någon DNS, XP får den automatiskt. På 804:an angav jag bara att jag vill han en DHCP-adress. Klockrent. Inloggningen sker via iclogin, eller www-sida. Funkar tydligen inte via routern. Jag vet inte riktigt vad som diffar era inställningar med mina. Skicka nytt inlägg om ni undrar över något, så ska jag kolla och jämföra med mina inställningar.
 4. Ang DC, man behöver öppna för tcp och udp på port 412, samt lägga till den publika ip-adressen i boxen "Force Direct Connect to report this IP address". Nu kan du köra DC utan att köra passivt!
 5. Ni som kör PowerNet, vad har ni för hastighet om ni kör ftp med någon annan inom PowerNet? Jag har testat mot flera stycken och kommer aldrig över 40k/sek. Lite taskigt med tanke på att man kan komma upp i 180k/sek om man kör utanför.
 6. Testa att sätta ip-adresser hårt på dina nätverkskort. Det hjälpte för mig. ICS-wizarden sätter olika ip:n eller subnät så man inte hittar varandra.
 7. Ett annat alternativ är Proxomitron. http://spywaresucks.org/prox/ Filtrerar bort pop-ups, banners, animerade gif:ar, mm mm. För övrigt har jag kört med Yahoo! ett par år och är helnöjd. Jag tycker de har en bra service.
 8. Om du kör Millenium kan du använda Internet Connection Sharing. Jag kör själv PowerNet och det funkar med att bara använda en hub.
×
×
 • Skapa nytt...