Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lasse i Helsingborg

Medlem
  • Antal inlägg

    171
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Lasse i Helsingborg

  • Medlemstitel
    Aktiv
  • Födelsedag 1969-04-16

Profil

  • Kön
    Man
  • Intressen
    Livet / Mac OS X / Windows /
  1. Fungerade helt plötsligt igen. Det var flera i mitt område (lokalt mellan Helsingborg/Landskrona)som var drabbade.
  2. Symptom: kan ej nå hd.se, comhem.se. Sidor ligger uppe. Bytt dns, samma problem. Sidor nås via 3G (Tele2). Provat med Firefox/Chrome/Safari. Har comhem bredband. Konstigt? Någon som har tips?
  3. Hmmm Gmail verkar faktiskt ligga nere nu igen ? De hade strul igår enligt: http://www.google.com/appsstatus#rm:1/di:1/do:1/ddo:1 Men ingen notering om idag... [inlägget ändrat 2009-03-11 07:54:45 av Lasse i Helsingborg]
  4. "That did the trick" !! som de brukar säga i Yemen ! Tackar Cecilia ! Det roliga är att jag inte hade NoScript, utan jag tillät i Adblock Plus. Ha det bäst !!
  5. Har bekymmer att få mitt index att fungera igen på Vista. I min enfald hann jag inte att att ändra tillbaks indexplats innan min 2:a HDD rasade. Har prövat lite olika tips jag hittat på nätet, tex: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=sv&FamilyID=476f3996-15e0-467a-89de-10faeb3f574d och http://www.vistax64.com/tutorials/85803-index-windows-search-service.html och http://www.x-pose.org/blog/56/ Listan kan göras lång men inget av de ovanstående har hjälpt. Kan någon hjälpa mig ur detta dilemma ? Lasse (edit: fel info) [inlägget ändrat 2008-12-08 11:16:33 av Lasse i Helsingborg]
  6. Hej! Är det någon annan än jag som har problem att få se artikelkommentarer i Firefox på Aftonbladets hemsida? Bifogar bild [bild bifogad 2008-12-08 11:10:13 av Lasse i Helsingborg]
  7. Det finns i hjälpen i Vista , ett förslag att man kan göra så. Det är ett tag sedan detta hände nu och fram tills just idag har indexet funkat som det skall. Nu startade det om igen som jag beskrev i mitt första inlägg. Egendomligt.
  8. Har upplevt något konstigt här idag: Indexeringen i Vista verkar ha startat om från start utan att jag påverkat det i "indexeringsalternativ" - Hade 10-tusentals indexerade filer i Vista. - Plötsligt hade jag inga ?!? -Har för ca 2-3 veckor sedan flyttat indexets plats till en ny 3:e HDD i min dator enligt instruktioner Egendomligt, skall det var på detta viset ? Någon annan som känner igen sig?
  9. Hmmmmm... Plinget är tillbaka igen. Felsöker och återkommer med ev lösning om inte Eforums eminenta medlemmar har något förslag? Lasse
  10. Det visade sig vara Windows Update som slutat uppdatera sig automatiskt som var orsaken. Startade bara om tjänsten och hämtade & installerade uppdateringar så var plinget borta. Tack till Maratonmannen
  11. Tjena Ett litet delikat problem för Er respekterade medlemmar av Eforum: Min dator har börjat att "plinga till" varannan minut precis som om det vore något fel på den. Har funderat på vad det kan vara... 1) Började med att stänga av olika processer enligt uteslutningsmetoden utan resultat. 2) Datorn fungerar klanderfritt. 3) Har nyligen satt i en ny HDD (SATA) enligt alla instruktioner, denna funkar. Kan det ha med att batteriet på moderkortet börjar ta slut kanske? Hur kollar men detta? (byter ut det kanske?) Någon som har någon ide eller upplevt något liknande ? Min konfig: Dell Dimension E520 C2D 4 GB RAM 1TB HDD (250+250+500) Vista HP SP1 Mvh Lasse
  12. Google Reader har ej uppdaterat min prenumerationer på nyhets flöden sedan igår kväll? Det är inte bara jag som ni kan se: http://groups.google.com/group/google-reader-troubleshoot/topics Någon annan som har samma symptom ? Lasse
  13. Högtalare direkt till dator ? Svaret är nej . Eller, om högtalarna har inbyggd förstärkare som de flesta datorhögtalare har så är svaret Ja. Detta gäller då högtalare med egen ström försörjning samt en 3,5mm kontakt. [inlägget ändrat 2008-05-08 09:26:26 av Lasse i Helsingborg]
×
×
  • Skapa nytt...