Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gdgd

Medlem
 • Antal inlägg

  176
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Är det verligen inga som har några bra förslag på hur jag ska göra ?
 2. Är det någon som vet vad jag exakt ska skriva i dos för att behålla all min data på partionen?
 3. Jag har två hårddiskar som jag har 4 partioner på, och kör fat32 (XP)på samtliga partioner. Nu undrar jag om man kan ändra en partion till ntfs samtidigt som man har kvar fat32 på de andra partionerna i samma dator ? Kan man behålla filerna kvar på hårddisken om man konverterar om den från fat32 till ntfs eller måste men rensa hela disken? Mvh från en Newbie [inlägget ändrat 2004-09-06 23:07:16 av gdgd]
 4. Är det någon annan som ha rnågra bra förslag?
 5. Nej, det gick inte det heller :-(
 6. Nej, det funkar inte. Det verkar som den är omöjlig att få bort. Är det inte någon som har några bra förslag ?
 7. Laddade upp ett mp3-album som innehöll massa skräpfiler och kataloger (tar upp ca 30Gb). Det går ej att radera denna katalog i varken windows eller dos. Jag jag har testat med deltree rd/s -q men det går inte, vad ska jag göra ?
 8. Fungerar de här skivorna bra med DVDbrännaren NEC ND-1300A ? Memorex DVD-R/4X/50-PACK ArtNr.78343 säljs på siba.
 9. Hur kan man testa sina USB-portar så att man ser om de går i rätt hastihet ?
 10. Jag har senaste servicepack 1a till XP. Det finns inga enskilda usb-drivrutiner för XP på tillverkarnas hemsida, utan de hänvisar till SP1 (XP). Vad ska man göra ?
 11. Jag använder scart-kontakterna, kan det ha med macrovision att göra ? Eller kan det vara inställningarna för PAL eller NTSC ?
 12. Jag har några brända SVCD-filmer som visas i svart/vit-bild. Vad kan man göra för att de ska visas i färg ?
 13. Jag har precis installerat en extern hårddisk med USB-anslutning. Jag har ett moderkort Microstar 845PE Max2 med 6st USB-portar 2.0. Nu varnar XP med följande text: Maxtor Onetouch är en höghastighets-USB-enhet och kommer att fungera med nedsatt hastighet när den är ansluten till en USB-port som inte stöder höghastighet. Inga höghastighets-USB-styrenheter är installerade på den här datorn. Vad ska man göra ? Hur kan man kolla att USB-portarna verkligen fungerar i 2.0 ?
 14. Hur gör jag för att ändra från FAT32 till NTFS utan att mista all data som finns på disken ?
×
×
 • Skapa nytt...