Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

zetterman

Medlem
 • Antal inlägg

  25
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag söker efter ett externt (inte XPs backup) backupprogram att använda över nätverket för att spara filer. Helst så vill jag att det ska göra backuper över nätverket på utvalda kataloger och filer med jämna mellanrum när backupdatorn är påslagen. Vilket kan då helst rekommenderas?
 2. Finns det nåt fakturerings-, bokföringsprogram till Mac att ladda ner....helst gratis.... Önskar seriösa svar.. /Jonte
 3. Taisol eller Hedgehog ska tydligen var det som gäller för luftkylning
 4. Win98SE ligger det i burken, frågan är om det finns några bra uppdateringar till win98se på Microsucks hemsida. Har laddat hem och uppdaterat BIOS. Notering Nu har datorn funkat i 2h utan problem, men kan förmodligen när som helst lägga av.
 5. Finns det något läsvärt om "VIA-kretsbuggen"?
 6. Någon som kan hjälpa mig med detta? Min dator fryser/hänger sig ordentligt ofta. Tiden det tar innan den hänger sig varierar från 2min - 30min. Bilden fryser och det går inte att göra något, det enda man kan göra är att röra på musen. Spelar man spel så fortsätter ljudet gå. I nätverket så går det att plocka filer från datorn med dator2. System: AMD 1.2 Ghz thunderbird 266 (36grader konstant) Geforce2 mx 400 265mb ram win98se Alla lösningar mottages
 7. Hur gör man en Intresselista / petition eller vad man ska kalla det. Dvs en sida med namn-, stad- och landfält som ska fyllas i. När det är gjort så läggs informationen ut på sidan. Ja jag vet, en skitdålig förklaring. Se på sidan http://nothome.netfirms.com/ vad jag menar.
 8. Ska göra en sida till ett litet företag och har problem med loggan + övriga sidan. Loggan är av typen: symbol - jättelångt firmanamn - symbol detta med vit text mot svart bakgrund. Hur ska man göra resten av sidan, jag vill inte göra den med svarta sidor. Gör man med vita (ljusa) sidor så ser man bara i stort sett bara loggan. Förslag mottages
 9. Vad innebär det att ett moderkort stödjer RAID? Behövs det????
 10. Jag ska förmodligen inhysta en AMD 1.2GHz 266 inom en snar framtid, har även tittat på en P4 1.4GHz men det lutar åt en AMD. Vilket moderkort passar bäst för denna CPU, gärna flera förslag. Även annat man bör tänka på vid detta köp.
 11. Som jag trodde så är det här svårare än jag trodde. Jag kollade runt lite och hittade lite olika alternativ, men det är svårt att hamna under 2000:- Matrox Mill. G450 32Mb 1748:- Asus V7700 AGP 2473:- ATI RADEON 32Mb 2147:- ATI RADEON 64 Mb 2515:- Vodoo 5500 64Mb 2400:- Hercules Prophet2 1650:- Vad anser ni om dessa alternativ?
 12. Nu har inte den här diskussionen direkt svarat på min enkla fråga, utan driftat ut i en helt annan diskussion. Så min enkla fråga kvarstår: Kan någon rekommendera ett hyfsat grafikkort under 2000:- ?
 13. Ska snart inhandla en AMD 1.2GHz och kommer naturligtvis köpa ett grafikkort också, frågan är bara vilket. Det kommer att spelas ca 30% (bil,action & flygspel) och resten till webb, bildbehandling och annat. Finns det något bra under 2000:- för AGP. Har nu ett TNT2 Ultra i en PIII 500MHz som funkar bra.
 14. Nej det är det enda som står. Jag startar maskinen och det blir en fin härlig blå bakgrund ganska snabbt, med det meddelande som jag skrev innan.
 15. Jag har nyligen installerat W2K på maskinen hemma, allt var frid och fröjd tills igår. Då installerade jag nämligen både en CD-brännare och Napster (ovanlig kombo eller hur). Datorn startade om hur fint som helst och användes under kvällen. Men nu på morgonen var det tvärstopp, jag kommer inte ens till inloggningen utan får följande meddelande: 0x000000 KMODE_ACCEPTION Not Handled Adress 8041F1EE Base At 80400000, DateStamp39760637 - NTOSKRNL.EXE Om du får detta meddelande prova att starta om... osv tacksam för all hjälp
×
×
 • Skapa nytt...