Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

V-G

Medlem
 • Antal inlägg

  186
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Windows Commander numera Total Commander vet jag har en del av funktionaliteten du söker efter. Kolla http://www.ghisler.com
 2. Ett gratis alternativ är VNC vet inte om det går via modem dock http://www.realvnc.com/ Annars finns ju alltid Symantec PcAnywhere som funkar väldigt bra. Man kan även kryptera trafiken i detta vilket kanske kan vara önskvärt. http://enterprisesecurity.symantec.com/products/products.cfm?ProductID=2 Men det kostar dock.. Finns säkert många fler!
 3. Sökte lite snabbt på google Lite portar på svenska: http://www.clanen.net/portar.html Här har du ALLA portar: http://www.iana.org/assignments/port-numbers Förklaring av UDP vs TCP http://susning.nu/UDP
 4. Testa "Windows Media Encoder" Den finns gratis hos MS http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5691ba02-e496-465a-bba9-b2f1182cdf24&displaylang=en Vet inte om länken funkar men gör den icke det så sök bara på "Windows Media Encoder" hos MS. Lycka till!
 5. Mycket skitsnack och lite fakta. Tror du på fullt allvar att Stockholm kan överleva utan Norrland? Nä skulle inte tro det. Var ligger vattenkraftverken? Vart skattar vattenfall på sin 7 miljardersvinst? Gissa vilket som är en av Sveriges största exportvaror. Just det skogen inte nallar från ericsson om du trodde det. Staden måste fungera i symbios med landbygden annars kommer hela skiten att braka ihop. Norrland tappar 90% av alla undommar till staden EFTER att de bekostat deras utb? Vad kostar det att utbilda en 7 tills att den fyller 18-21 år?!? Sen kommer folk och gnäller på utjämningssystemet. Visst ta bort skräpet men förvänta er att politikerna stoppar de miljarderna i egna fickor alt kastar dem i sjön. Det är en Spottstyver och har inget med krisen i Sthlm att göra. Om ingen bor kvar uppöver så räkna med att sverige blir ett U-land (vi är på bra god väg redan) För på allvar tror väl inte folk att mjölk skapas i fabriker och att ved/plankor kommer från IKEA? Stockholmarna är så snea efter att de inte insåg att det fanns ett rike utanför tullarna som kunde säga nej till EMU. Det är roten till hela denna debatten. Roligaste jag läst var en Metroinsändare där det stod att Stockholm och Skåne borde gå ur Sverige för de var de enda som hade nåt vett i skallen och röstade ja till EMU. Vore nåt det. Jag som har rötter i Norrland önskar det blev så så att Sthlm fick lära sig en del. Ta och jämna ut makten över hela Sverige itället för att allt ska handla om Sthlm och vad som anses gynna denna stad. Det är långt från Sthlm till Kiruna och de Sthlm nu gör är att lägga på fler mil.
 6. Funderar på att köpa mig ett sådant till min bärbara. Nån som har något tips som funkar bra med godtagbar säkerhet? Gärna bra pris / prestanda också. Finns det att köpa accesspunkter som man kan koppla in i en vanlig switch eller måste man köpa en helt ny switch(med inbyggd wlankoppling)?!?
 7. Jag undrar vilken typ av kort/basstation man ska köpa 811.12b c d eller vad? Jag vill helst att det ska vara så svårhackat som möjligt angående krypteringen osv. Finns det nån som har nåt bra att rekommendera? Kanske till och med har nåt till salu eller en bra länk?!? Mitt nätverk ser ut som följer : Jag två servrar(win 2K), två arbetsstationer(XP) och en switch emellan. Till ena servern som även funkar som webserver så är comhem kopplat så den funkar även som router. [inlägget ändrat 2002-10-18 15:36:45 av V-G]
 8. V-G

  T68 fråga

  Kay då får jag nöja mig med 13 sekunder då =) BAra man inte är ensammen om problemen är allt lugnt ;-)
 9. V-G

  T68 fråga

  Det mesta fyller ju nåt syfte tycker jag. Men problemet är väl att denna klocka INTE går att stänga av. Inte vad jag vet iaf.
 10. V-G

  T68 fråga

  Dum fråga kanske men vad gör egentligen skärmsläckaren för nytta? Dvs att man kan använda en animerad gif som skärmsläckare.(även en vanlig gif) Problemet är ju bara att klockan(den stora vita med resten av skärmen svart) slås på typ sekunden efter att man sett skärmsläckaren?!? Jag har en uppgraderad T68m (numera nästan en i =) ) Annars säger jag bara go Ericsson go detta var en uppgradering värd namnet!!!
 11. Stapeldiagram gör du enklast med en vanlig image <IMG> tag, sen ställer du bara höjden med height=xxx beroende på värdet. Funkar jättebra & är grymt enkelt!
 12. V-G

  Xbox men ej PC

  Grejjen med xbox är att all hårdvara är densamma i alla. Detta stämmer ju inte då med datorer. Därför kan de koda spel utan en massa anpassningar till olika grafikkort/ljudkort osv. Troligen lär det ju komma nån XB emulator eftersom det ju är som du säger att det är snarlika grejjer. Dock tror jag samtidigt att Ms inte vill att spel till XB skall funka på PC därför då säljer de ju inte lik mkt av boxen. Så de har säkert sett till en massa inte-funka-så-bra-på-pc-stuff
 13. Klart jag har, jobbat är då inte vad jag gjort kanske, snarare svurit åt det. Använder det dagligen å sörjer likaledes.
 14. Detta är tyvärr sant. Å eftersom användarvänligheten i Notes är obefintlig så kan jag nästan hålla med. (För det jag hoppas mest på är Notes nedläggning)
×
×
 • Skapa nytt...