Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

RamaBama

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag har ställt in systemets regional setting på Svenska. Loggar jag in med administratören på servern så visas allt på svenska och det funkar bra men så fort jag loggar ut så återgår det till engelska inställningar.
 2. Hur får jag mina ASP-sidor att alltid visa svenska tider och datum om Windows 2000 Server är engelsk? Om en användare är inloggad på servern med svensk språkinställning funkar det ju bra med vid en omstart så återgår systemet till engelska tills att någon loggar på servern. Det hjälper inte att använda tex session.LCID för att ställa om språket direkt i ASP-sidorna. Hur får jag min server att ALLTID använda svensk språkinställning???
 3. Efter åtta timmars voodoritualer och keltisk fågeldans gick det upp för mig att jag aldrig någonsin skulle få återse mitt kära gamla data på disken. Det har nu gått några månader och jag har snart bearbetat färdigt denna plågsamma och jobbiga tid i mitt liv... Kort och gott så hittade jag ingen lösning på problemet och gav upp. Berätta gärna om du hittar svaret på denna gåta någonstans!
 4. Det verkar som om disken snurrar och låter så motorn har nog inte havererat. Finns det något man kan göra i övrigt med disken för att få den funktionabel?
 5. Kör Windows XP och en dag när jag startade upp datorn så hade min andra fysiska hårddisk försvunnnit, dvs den gick inte att komma åt från windows och inte heller syns den från BIOS. Disken är en 30,7 GB Fujitsu IDE, FAT32 formaterad. Jag har prövat att köra disken i andra datorer men samma sak där, det går inte att komma åt disken, BIOS hittar den över huvudtaget inte. Det verkar som disken får ström eftersom det låter som den snurrar. Vad ska jag göra? (inga tråkningar om att jag borde ha tagit backup tack!) Garantin på disken täcker ju inte återskapande av data och att skicka den till IBAS för rekonstruktion går på 20-30.000 kr (enligt IBAS) vilket är ett för högt pris att betala för att återskapa det data jag behöver. Vad finns det för andra (billigare) metoder för att kontrollera och komma åt innehållet på disken? Alla goda råd är välkomna! /Jonas
×
×
 • Skapa nytt...