Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Stefan K

Medlem
 • Antal inlägg

  950
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Stefan K vann dagen: 30 juli 2010

Stefan K hade det mest gillade innehållet!

Om Stefan K

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1977-03-12

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.loxodonta.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Ludvika
 1. Excelfilen jag testat med. Innehållet är importerat från csv-fil. Book1.xlsx
 2. Det här valet menade jag vid Klistra in special. Efter att ha klickat OK, ska man trycka Enter eller klistra in. Fast då får jag bara 1 istället för värdena som stod där tidigare. Så ska det väl inte bli?
 3. Ska första valet (Paste) vara All? Nej, jag är inte säker på mellanslag. Det ser så ut men visst kan det vara nåt annat egentligen =)
 4. Excelamatören har problem med import från csv...

 5. Det där med 1:an har jag testat men förstår inte vad det ska resultera i. Gör man som det står och klistrar in ersätts värden bara med 1. När jag importerar tar jag ett nytt ark i Excel och väljer sen From Text på Data-fliken. Väljer min csv-fil och Import. I steg 1 väljer jag Delimited. I steg 2 kryssar jag i Comma och under Advanced har jag kommatecken vid Decimal separator och mellanslag vid Thousands separator.
 6. Hej! Jag importerar från en csv-fil till Excel. De kolumner som innehåller numeriska värden blir inte nummer i Excel. Jag kan inte summera dem och de går inte att göra om till nummer. Värdena är tusentalsavgränsade med mellanslag och jag misstänker att det är problemet för att om jag tar bort mellanslaget i ett värde så blir det nummer. Pga mängden data kan jag inte sitta och ändra värde för värde. Någon vänlig själ som vet hur jag kan lösa det här? Mvh Stefan
 7. Tack för det! =) Var lite skeptisk till att börja skruva isär skrivaren först eftersom jag aldrig gjort det tidigare. Man vill ju gärna få ihop grejerna också...men det gick ju bra! Det var inte så svårt egentligen.
 8. Löste problemet själv. Kan förtydliga problemet. Det som papperet satt fast runt var fixeringsenheten, trumman kanske var missvisande. Så här gjorde jag (om nån får samma problem): - Öppna luckan fram där man byter toner. Två skruvar upptill där ska bort så att det går att lyfta bort överdelen av skrivaren. - Öppna luckan bak och skruva ur de fyra skruvar som håller fast fixeringsenheten. - Om man sen tittar framifrån igen så finns det två skruvar som håller ihop delen runt fixeringsenheten. Skruva ur dessa så kommer man åt fixeringsenheten.
 9. Hej! Jag har problem med att en del av ett papper sitter fast i skrivaren, en Samsung CLP-315. Det har lindat sig runt trumman och nu finns det ingenting att få tag i så man kan dra. Jag tänkte att det skulle vara lättare att få lös papperet om jag tog lös trumman. Har kommit så långt att jag öppnat luckan bak och tagit bort de fyra skruvarna. Har även lossat "drivningen" på vänster sida men det känns som att nåt fortfarande sitter fast för det vill inte följa med så lätt som jag skulle vilja. Skulle behöva tips från nån som grejat med en CLP-315 eller i alla fall vet hur man gör! Tack på förhand! // Stefan
 10. Grattis! Väntar själv på nr 2. Vi hade BF idag men än har det inte hänt nåt. Vår son kom 16 dagar efter beräknat datum. ~ Stefan ~ "Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon."
 11. Det var DHCP som ställde till det, när jag avmarkerade det fungerade allt som det ska. Tack så mycket! ~ Stefan ~ "Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon." [inlägget ändrat 2007-06-16 08:47:29 av Stefan K]
 12. Ja det är kombinerad. Vi får 10 IP-adresser så det blir inget problem isf. Ska det fortfarande fungera att koppla upp alla datorerna via trådlösa accesspunkten eller måste de kopplas upp via kabel om man gör så här? ~ Stefan ~ "Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon."
 13. Nu behöver vi inte haka upp oss på begrepp här =) 10 Mbit via stadsnätet har vi... ~ Stefan ~ "Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon."
 14. Hej! Jag använde tidigare routern Netgear (Wireless ADSL Firewall Router) DG834G till ADSL-uppkoppling men har nu bytt till fiberuppkoppling. Kan jag fortfarande använda routern fast det är fiber? Tänkte att det kanske skulle kunna gå att dra från vägguttaget till ett av LAN-uttagen på routern. Eller måste det vara en router med en speciell "ingång" för fibern? Nån som är mer insatt i området och vet hur det ligger till? Routern: http://netgear.se/Products/RoutersandGateways/GWirelessRouters/DG834G.aspx Om jag måste skaffa annat...är det nåt märke man ska akta sig för? ~ Stefan ~ "Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon."
 15. UF = Ung Företagsamhet [edit] Jag hade ett sånt när jag gick i gymnasiet men jag ser att Martins ålder är 28 så det kanske står för nåt annat i det här fallet... ~ Stefan ~ "Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon." [inlägget ändrat 2007-01-13 00:24:03 av Stefan K]
×
×
 • Skapa nytt...