Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cris

Medlem
 • Antal inlägg

  310
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Förmodligen är moderkortet bränt. Men med största sannolikhet kan du plocka ut hårddisken och all data du har på den utan några större problem, det är oftast det som är viktigast, det går ju inte riktigt bara köpa i butik.
 2. Om du ska köra under bootcamp, så är det precis som att köra på motsvarande hårdvara på en PC. Bootcamp är bara ett program som underlättar att installera windows på en mac. Det är PRECIS som om du hade kört det på en PC med samma hårdvara. Så svaret på din fråga beror helt på vilken hårdvara du har på din dator idag. Jag kör mycket dreamweaver cs4 och PS på min macbook pro med 2Gb minne och jag upplever att det går väldigt segt under macosx operativ, speciellt PS, men mycket kvickare på samma dator med WindowsXP.
 3. Hej Johan, efter lite tänk insåg jag att jag tänkt tokigt.Du minns som en kung Det räcker precis som du säger att bara kryssa linjerna fast de inte ligger på varandra! Tackar!
 4. Hej! Sitter fast och undrar om någon kanska kan hjälpa mig. Uppgiften lyder: Planet P, innehåller linjen l:(x,y,z)=(1+t,2+2t,3+t) och är parallell med linjen k: x+y+2z+1=0 2x+y+z+2=0 Bestäm avståndet mellan planet och linjen k: ---------------------------------------------------------------------- Jag har tänkt såhär: Först gausseliminerar jag linjen k från de två plan den är beskriven som. Jag får då: K: (x,y,z) = (-1-t,-3t,t) Om jag för en godtycklig punkt i k (t=0 ) och i l (t=0) skapar en vektor V från l till k. Borde jag kunna ta kryssprodukten av V och riktningsvektorn i l (1,2,1) som ger mig en mig en ny vektor U. Jag tänker mig då att jag tar vektorn U kryss riktigningsvektor l (1,2,1). Jag borde då som jag tänkt få normalen för planet. Med hjälp av normalen och en godtycklig punkt i k skapar jag planets ekvation. Och tar avståndet från godtycklig punkt i k. Men jag får inte rätt. och jag har ingen aning om jag ens tänkt rätt. Mycket tacksam för hjälp.
 5. Paint.net är helt gratis och väldigt bra. Photoshop är väldigt bra, det är industristandard för proffessionellt bruk och det finns massvist med tutorials på nätet. Men det är väldigt dyrt. Med största sannolikhet kommer du klara dig utmärkt på paint.net. Pröva det först. Det äs som sagt gratis.
 6. Cris

  Javaproblem

  Det är förmodligen din webbläsare som inte har java aktiverat. I firefox så går du till (i engelsk version) tool Options Content Bocka enable java. starta om webläsaren. http://support.mozilla.com/en-US/kb/img/wiki_up/options-content-en.jpg [bild raderad 2008-12-11 23:58:43 av Cris]
 7. Hej! Undrar om ni har något tips på ett program som kan spegla en mapp över hemmanätverket. Båda datorerna kör Winxp. Filerna är musikfiler i mp3 och flac. och det ska helst vara väldigt resurssnåla program. Jag antar att jag efterfrågar ett backupprogram av något slag.
 8. INgen aning om det kan hjälpa just dig. men jag har ett likadant moderkort. Det var väldigt instabilt när jag köpte det. Men jag hade ett klent nätaggregat. Jag visste redan om det från början. Efter att ha bytt nätagget har jag haft ett stabilt system. Problemen jag hade liknade väldigt mycket grafikproblem. Om du vet att du har ett bra nätagg hjälper ju inte det hör inlägget direkt. Men om du inte vet kasnke du kan låna ett av någon lite snabbt?
 9. Du kanske kan kolla buszaw på http://www.dirms.com Där betalar man 10USD för 5 licenser. Går att testa i 30-dagar så du kan se om det passar just dig.
 10. Agile kostar pengar. Har ramlat in i ett opensource prog. Någon gång då jag surfade loss. Men det fungerade inte för mig med en 6680. Minns inte programnamnet nu . Om jag kommer på det återkommer jag!
 11. Tjockt gammalt svar. Men ohyfsat att jag aldrig tackade för hjälpen Tack för hjälpen!
 12. Cris

  webmail

  Skulle tippa att visual c++ skulle vara bra. Om man svarar på frågan dvs.
 13. Hej! jag undrar om någon vet ett program som kan på något sätt tolka seriella porten på något sätt och göra om de till tangentbordstryckningar. (Jag vill ha en vippknapp på en htpc som styr piltangenterna och eller volym) Tack!
 14. Nu är det lite härligt somrigt ute. Den vanliga diagnosen är värme. Öppna lådan. kolla att alla fläktar snurrar som dom ska. Skaffa temperaturövervaknings-mjukvara. (mainboardmonitor tex) Ett tips är att Passa på att ta bort damm från fläktar och kylflänsar när du ändå är inne och meckar.
 15. Ok inte så moget av mig, men kom igen! http://www.rapesco.com/
×
×
 • Skapa nytt...