Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

eugene

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Tack , pedagogen! Du verkar inte fatta nånting!
 2. ja, just det. En emulator. Var det svar på min fråga?
 3. Undrar om det finns freeware alt. shareware- program som emulerar/översätter ett PC-program till Macintosh format? Alternativt ett kommersiellt program till ett rimligt pris går också bra.
 4. Tack för tipset! Stavningsfunktionen fungerar nu. Men! Synonymfunktionen Shift+F7 har försvunnit och ger inga synonymer alls.
 5. Ordbehandlingsprogrammet Word har tappat bort rättsstavningen för Svenska. Engelsk rättsstavning fungerar alldeles utmärkt. Filer som msgrsw32.dll, msgren32.dll samt msgr_sw.lex och msgr_en.lex finns i samma katalog - Program\Vanliga filer\Microsoft Shared\Proof. Rättsstavning för svenska fungerar ändå inte. Språk genom Verktygsmenyn i Word är inställd på Svenska.
 6. Hej Har sen 1990 en HardCard på 100 MB. Tänkte sätta in den i min "nya" Pentium 133 maskin med Windows 98. Drivrutinen till HardCarden är DOS-baserad. Datorn vägrar att starta när kortet sitter på plats även när drivrutinens hänvisning finns i Config.sys med DEVICE=. Fråga: Går det över huvudtaget att använda det kortet i en Pentium Datorn. Hur bär man sig åt i så fall.????
×
×
 • Skapa nytt...