Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-09-16 på alla områden

 1. 3 poäng
  Mikael63

  LÖST Uppgradera gammal dator?

  Inte svar på frågan men kanske lite moraliskt stöd beroende på vad som beslutas i "ärendet": Om man skaffar en ny dator så får man en gammal dator till ingen nytta och det kan kännas "fel" att den bara ska stå och samla damm. Kasta bort den känns också fel. Ge bort den? Mnja.. då blir man "ansvarig" för att ha gett bort en gammal dator, kanske får dåligt samvete för att den kraschar.. Vad ska man göra då? Jag skulle i motsvarande läge använda den som en filserver, eller NAS om man så vill. 1 TB räcker väl till backup av en del filmer åtminstone? Kanske "lätt" att komplettera med en eller två diskar till. Internt+Externt Det behöver då inte vara Windows om det är så att man vill (om det går) flytta licensen till annan dator. Fast köper man ny dator, ex. den från Alina, så medföljer ju oftast OS.
 2. 3 poäng
  Flyfisherman

  LÖST Uppgradera gammal dator?

  Nja det där är en så gammal dator så det är inte lönt att uppgradera den. https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=297110 Det är en sk.märkes dator från HP och den har ett gammalt och trött nätaggregat som kanske heller inte hänger med så länge till. Gamla slöa DDR 2 minnen på bara 4GB. Hårddisken är inget att ha kvar heller den kommer att ge upp, det är bara en tidsfråga så se till att ta backup på allt viktigt. Grafikkortet är också gammalt (2007) och trött och nya drivrutiner släpps heller inte längre. Det brukar vara förenligt med en massa besvär att uppgradera gamla märkesdatorer. Chassit är egentligen inte anpassat för sådant så det kan i vissa lägen bli bökigt. I ditt fall behöver du byta moderkort, processor med tillhörande DDR 4 minnen på minst 8GB men helst 16GB, SSD ev. lägg på en ny hårddisk ja allting i den i princip och det bär sig inte. Mvh Ps. Jmfr med denna en relativt kraftfull dator för dina behov: https://www.alina.se/Produkt.aspx?r=defm&T2=AKE Dock saknas DVD-spelare i den.
 3. 2 poäng
  Monshi

  Atopisk dermatit

  Oh, svår fråga som jag bara kan se medicinskt på. En allergisk reaktion är immunförsvaret som hitta en fiende bland ofarliga partiklar. Jag tvivlar starkt på att det finns annat än läkemedel som faktiskt kan hjälpa. En sorglig sanning att de sjukdomar vi har dragit på oss genom vårt levende nu även drabbar våra djur. Orsaken kan vara samma som för oss, för sterila miljöer, för lite stimulans av immunförsvaret, i främst unga år. I hundens/katten fall att de äter i praktiken sterilt torrfoder och inte får tugga på, (och gräva ned, upp, tugga lite mer) på ben exempelvis. Exempelvis. Nu ska sägas att det finns idag ingen 100% fastlagd teori men det jag skrivit ovan är på god väg att bli det. Bota allergi kan ske via immunterapi men undrar vad det skulle kosta på en hund. Övriga åkommor, magproblem, där kanske kanske annan kost kan hjälpa men vet inte.
 4. 2 poäng
  X-Men

  Köpråd för router önskas!

  Jag litar inte på uppgifter på Prisjakt. De läggs in av användare och jag hittar ofta fel uppgifter där. Således går jag in på tillverkarens produktsida och kontrollerar uppgifterna. De båda routerna har stöd för maximalt 100Mb/sek på LAN-portarna. Det gör dem inte särskilt intressanta för trådbunden uppkoppling eftersom stöd för 1000Mb/sek är att föredra för framtida hastigheter. https://www.asus.com/se/Networking/RT-AC1200/specifications/ https://www.asus.com/se/Networking/RTAC52U/specifications/
 5. 2 poäng
  Cecilia

  Köpråd för router önskas!

  Jag försökte ställa in filtret på Prisjakt så att det endast skulle ta med routrar med minst 4 LAN-portar, alltså går det att ansluta 4 enheter (datorer, skrivare, NAS etc) med nätverkskabel. Även om routrarna även har trådlöst nätverk så går det normalt att stänga av i inställningarna, som på min Asus-router. Idag är det så få som inte vill ha trådlöst nätverk så att begränsa sig till routrar utan nog gör att det knappt blir några kvar utom gamla modeller med låg hastighet. Sen tänkte jag att det var lite framtidssäkert att faktiskt köpa en router med trådlöst nät eftersom det kostar så lite extra och för eller senare går nog din mobil sönder och då kan det vara bra att kunna ansluta den nya till ett trådlöst nät för uppdateringar mm eller nästa dator kanske inte har anslutning för nätverkskabel (blir allt vanligare).
 6. 2 poäng
  Cecilia

  Köpråd för router önskas!

  Varför begränsa sig till vad Kjell har? Filtrera på Prisjakt är väl bättre?
 7. 2 poäng
  Monshi

  Thunderbird uppdatering

  Hoppar in lite sent i denna tråd, har inte läst allt. Vore det inte enklast att Skapa en kopia av alla filer som Thunderbird har, profil och datafiler. Rensa bort allt från originalplats Avinstallera, installera om Thunderbird Se till att det åter går att hämta e-post från tjänst (har du IMAP redan så kanske allt redan finns på servern?) Sedan kontrollera strukturen för filerna och putta in de data som ska in, som saknas. Kanske se om man kan putta in alla gammal e-post i lokala foldrar, och om du konfigurerar för IMAP, kanske kopiera in den på rätt konto igen, då laddas de upp till e-postservern Om du inte har IMAP redan, ställ in det, det rekommenderas starkt.
 8. 2 poäng
  bengt 429

  skrivar-usb

  Du kan ju prova detta Öppna services.msc/bläddra ner och markera Print Spooler/starta om tjänsten (uppe till vänster på sidan)
 9. 2 poäng
  Mathias G

  LÖST Använda modem som endast accesspunkt m.m

  Man kan väl konstatera efter allt testande och provande med olika konfigurationer fram å tillbaka. Att det vettigaste att göra är att skaffa en annan router som hanterar det man önskar göra. Har upptäckt buggar u den router vi fått från leverantören som gör att vi inte kan utföra det man enligt dom skall kunna göra med deras produkt.
 10. 2 poäng
  Hakinger

  Nyfiken på Linux?

  Ja, jag älskar estetiken och är imponerad av arbetet med detaljerna. Men använder inte det längre för jag har problem med min "paranoia" mot Kinas regim och de [spion] lagar som inhemska företag i Kina måste följa. Nuförtiden använder jag MXKDE som är MX-linux (debianbaserad vars skrivbordsmiljö är baserad på KDE skrivbordsmiljö och som jag finner snygg också. Men framförallt för att den för mig är lika stabil som Mint, såpass att det nästan blir tråkigt KDE har många olika teman i dess tema-hanterare (och ännu fler finns att ladda ner från nätet) och går att finslipa mycket, man kan få den att påminna om deepin utseendemässigt om man vill då folk gjort egna teman (men blir naturligtvis inte som originalet) Men en del tycker att man har för många valmöjligheter och har lite svårt att hitta hur man gör det. Det finns dock en fristående deepin-distro: UbuntuDDE. Den baseras som namnet säger på Ubuntu istället för debian men gjord av entusiaster utanför Kina.
 11. 2 poäng
  Knepigt

  Lenovo Ideapad - Tangentbordet har slutat fungera i Windows inmatningsfält

  Tror jag har hittat en hyfsad lösning på problemet nu! Beskriver den nedan ifall någon annan råkar ut för samma problem: Jag provade att köra filen C:\Windows\system32\ctfmon.exe och då kunde jag skriva i samtliga inmatningsfält igen! Men efter omstart var jag tvungen att upprepa proceduren. Det slutade med att jag lade till C:\Windows\system32\ctfmon.exe som en genväg i autostart foldern. Så nu funkar denna laptop även efter omstart. Finns det möjligen något elegantare sätt att lägga till ett kommando i autostart? I princip följde jag det som rekommenderas i denna artikel, mer specifikt svaret från 'unnoted': https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_cortana-winpc/cant-type-in-windows-10-search-bar/7dce8411-8671-4d3e-90d1-b9bdc0aa4734
 12. 2 poäng
  Cecilia

  Thunderbird uppdatering

  Om du tittar på dina tidigare bilder med hur det såg ut inne i profilmapparna så ser du att där finns mappar som heter Mail. I de mapparna finns alla mejl lagrade så om man kopierar Mail-mapparna till något annat ställe så har man sparat undan sina mejl. Om jag minns rätt var det meningen att du skulle göra en kopia av filen Profiles innan du började ändra i den. I så fall stäng av Thunderbird och ta bort den nuvarande Profiles , kopiera kopian av Profiles så att den nu heter Profiles igen. Ta fram Kommandotolken (sök på det ordet) och skriv in detta kommando (det ska vara ett mellanrum innan bindestrecket): thunderbird.exe -P Då startas Thunderbird med att fråga vilken profil du vill använda och då väljer du: ozbk7q0k.default Pröva det så får vi se hur det går.
 13. 2 poäng
  Mikael63

  Thunderbird uppdatering

  @MuMu några funderingar: 1. går det inte att så att säga börja om, radera filerna (alltså inställningarna), säkerhetskopiera den rätta profilen, ev. installera Thunderbird på nytt, starta upp med en tom profil, kopiera in filerna (inte hela mappen) från oz....default till den nya skapade profilen? 2. Kan man inte starta Thunderbirds "profile manager" för att rätta till problemet?
 14. 2 poäng
  Cecilia

  videomöte

  Man kan få in skadliga program i datorn genom att använda program med säkerhetshål som går att utnyttja av obehöriga, oavsett vad programmet är till för. Det rapporterades under våren om en del säkerhetsproblem med Zoom under våren men hur det är nu efter de uppdateringar som förhoppningsvis har gjorts vet jag inte. Inte heller vet jag hur det är med andra program som används vid videomöten.
 15. 2 poäng
  Monshi

  Komma in i låst samsung

  jag citerar från swedroid Är telefonen låst går den dessvärre inte heller att återställa, utan då behöver man ha inköpskvitto och sedan lämna in telefonen hos Samsung, då de har möjlighet att återställa den. https://swedroid.se/forum/threads/loesenord-funkar-ej-efter-uppdatering-utelast-fran-mobilen.184811/#post-2633167
 16. 2 poäng
  dosman

  LÖST Minnesmodulval

  I dag, 17/9 2020, löste jag ut ett paket med en 4-GB modul RAM minne och det till samma pris som tidigare felaktigt inköpta 2-GB modul! Storleken på minnet räknas således inte! Väl bekomme, säger jag. (Smyger nu in litet 'Out of Topic'.) Dock blev det lite smolk i bägaren, inte vad minnet anbelangar snarare fraktkostnaden. Det utlösta paketet med måtten 26,5 x 20,5 x 8 cm hade / har viktstämpeln 7 kg (sju kilo gram!). Minnets vikt uppskattar jag till ca 30 g och kartongens vikt till 100 g. Är detta mången företags policy att dra till en fantasivikt icke förankrad i verkligheten för att höja kassaklirret? Nämnas kan att den tidigare beställda 2-GB modulen levererades i ett vitt kuvert med stötdämpande plast. Plötsligt anländer en överdimensionerad otymplig kartong... Bifogar nyinskannad bild på kartongen. Ni får själva leta upp viktangivelsen! Själva tråden anser jag nu vara definitivt löst. Och som vanligt av trådskaparen själv.
 17. 2 poäng
  bgjo

  skrivar-usb

  Hej, Har du valt rätt skrivare i utskriftsmenyn?
 18. 2 poäng
  Cecilia

  Anslutning Internet har slutat fungera

  Jag föreslår att du har datorn kopplad till routern. Det blir nog enklare för då går det att se om routern känner av att datorn är ansluten från en annan dator. Dessutom går det då att stänga av brandväggen i datorn för felsökning utan att det blir några säkerhetsproblem.
 19. 2 poäng
  Cecilia

  Windows Insider Preview

  Sex dagar har gått och Dev-kanalen har fått ytterligare ett bygge, 20215, som innehåller nyheten att Windows 10 Sök på Aktivitetslisten nu stödjer mörkt tema. Microsoft har lyckats fixa 6 saker men inte de 10 kända felen. https://blogs.windows.com/windows-insider/2020/09/16/announcing-windows-10-insider-preview-build-20215/
 20. 1 poäng
  Mathias G

  Technicolor TG799vacXTREAM

  Jo precis! Har aldrig varit riktigt förtjust i dom när jag själv hade telia hade dom ett alternativ där man kunde ha ett annat system så man slapp deras Technicolor router. Det är väl så att jag får dra ett mail till internet leverantören och fråga om det är något känt problem hos den modellen.
 21. 1 poäng
  Cecilia

  Köpråd för router önskas!

  Tack, jag har nu begärt att det ändras på Prisjakt.
 22. 1 poäng
  Mathias G

  LÖST Problem med RSS

  Löste problemet. Den som hade RSS flödet har blockat webhotellet det gäller av okänd anledning.
 23. 1 poäng
  mbgtmari

  Konvertering!

  Ja, det kan de. Dokumenten kan sparas i doc eller docx och LibreOffice talar om vilket som passar när man ska spara dokumentet. Det har jag beskrivit i en tidigare tråd. https://eforum.idg.se/topic/360210-textdokument/ https://sv.libreoffice.org/ladda-ner-libreoffice/ Som du ser står det att version 7 inte är stabil än så det är bättre att använda en tidigare version. Jag använder själv version 6.3.6. Du ska absolut inte köpa MS Office 2010. LibreOffice klarar allt gratis. Nu vet jag inte vad du har för finesser i dina originaldokument men MS Office Pro XP fungerar fortfarande utmärkt för doc. (Att det gick så bra att öppna mina krånglande dokument i hotmail kan för övrigt bero på att Microsofts gratis online-variant, som polken rekommenderar, användes av sig självt.)
 24. 1 poäng
  Mikael63

  Skrivare + utskrift

  Har du råkat markerat "skriv till fil"?
 25. 1 poäng
  ChristerE

  Köpråd för router önskas!

  Oavsett uppkopplingens hastighet så kan det vara bra med Gigabit-portar på LAN-sidan, det Cecilia kommenterar (och som de två routrarna har). För t ex kopiering av stora filer inom det lokala nätverket och diverse annat. Det X-Men skriver om är Throughput WAN-LAN (för att "framtidssäkra" routern).
 26. 1 poäng
  Cecilia

  Köpråd för router önskas!

  Enligt Prisjakt ska de två ha Gigabit Ethernet.
 27. 1 poäng
  DePhaz

  Behöver annons blockerare för Chrome (Android)

  Ok, får undvika den sidan då så slipper jag reklamen. Är inloggad med Google kontot i Chrome och vill därför inte byta. Men tack för svaren. 🙂
 28. 1 poäng
  Mikael63

  Uppdatera router utan internet

  Oavsett om en router, eller gateway om man så vill, är ansluten till internet eller ej så ska det etableras kontakt mellan router och dator. Det är liksom routerns uppgift. Möjligen råkar du ut för något liknande detta, om du försöker ansluta trådlöst: Ett trådlöst nätverk hittas. Anslutningsförsök görs. Etablering sker. Kontroll av internetåtkomst sker. Inget internet hittas. Anslutningen kopplas ifrån. Om du ansluter med kabel ska detta gå bra. Dock måste du, som väl redan skrivits: 1. stänga datorn helt 2a. koppla bort ev. kabel till annan router 2b. stäng av annan router, mobil hotspot om anslutning tidigare skett trådlöst. 3. koppla kabel mellan dator och ny router 4. starta routern 5. vänta 60 sekunder så att routern har kommit igång 6. starta datorn 7. starta kommadotolken och skriv ipconfig och tryck enter 8. memorera vilken adress det är för default gateway (ex. 192.168.1.1) 9. starta webbläsare 10. skriv adressen för default gateway i adressfältet och tryck enter. Då bör du få upp inloggningsuppgifter till routerns webbgränssnitt
 29. 1 poäng
  Mikael63

  Uppdatera router utan internet

  Det är routern i sig som behöver firmware. Eller behöver - den har ju redan en och den nya kanske inte alls behövs beroende på vad som är uppdaterat i den. (har du länk?) För att routern ska kunna få ny firmware måste den vara igång/påslagen. Den behöver dock inte vara ansluten till internet fysiskt om det är så att den har möjlighet att uppdateras fia fil. Om den har det hämtar man filen till en dator, ansluter datorn till routern, loggar in på dess webbgränssnitt, letar sidan där uppdateringar görs klicka på knappen att ladda fil. Ungefär som här när du ska bifoga en bild med "välj filer..." När uppdateringen så startar kommer du att tappa kontakten med routern. Jag föreslår att du avvaktar med denna firmwareuppdatering.
 30. 1 poäng
  Monshi

  Thunderbird uppdatering

  Även om du avinstallerar kan det finna filer kvar efter installation, som profil-filer. Ta bort alla dessa/kopiera dem.
 31. 1 poäng
  riga

  Översätta till annat språk

  Hej! Eftersom ingen translator fanns inbyggd i Firefox så laddade jag ner Crome och den fungerar utmärkt. Ha en bra dag/Hasse
 32. 1 poäng
  Cecilia

  Köpråd för router önskas!

  Här är en filtrering på Prisjakt som jag tror kan passa: https://classic.prisjakt.nu/kategori.php?m=s453344127&o=produkt_pris_inkmoms#prodlista I kolumnen Throughput kan du se vilken internet-hastighet som routern kan ge till en kabelansluten dator. Dataöverföringshastighet är en teoretisk maxgräns för ett trådlöst nätverk, den verkliga kanske ligger på hälften. Asus tycker jag verkar ha gott rykte sen länge när det gäller hemma-routrar och jag har själv en RT-AC66U sen många år men den är nog lite onödigt snabb för dig.
 33. 1 poäng
  Stafstaf

  Köpråd för router önskas!

  Hej alf Nu blir riktigt nyfiken av mig När corona ha klinga av . När möjlighet omgås normal . Vill gärna besöka dig Tack info skrivaren , skrivare har både fast nätvärk , och trådfri Nätvärk! Det väldigt positivt för dig Tack info om mobilen Vad är model nr ( Doro) Har du vänner eller släktingar på besök med mobiler ! Jag råder dig till se till rauoten har wi-fi ( obs du stänga av (wi-fi ) Efter ska använda nätvärk till Flygsimulator, skull se till raoten har 1 G i nätvärk , dels föra surven och klint pratar på hösta anslutning . Båda dator bör har tillgång 1 G mellan netvärkort, Nu titta ska jag efter förslag från Kjell och Company På Raouter bör pasaa dig Åter kommer
 34. 1 poäng
  MuMu

  Thunderbird uppdatering

  Det är klart att det fungerar. Men mitt första förslag hade heller inget med kommandotolken att göra. Man öppnar en textfil i Anteckningar, kopierar en rad och klistrar in den över två andra rader och sparar. Enklare, eller hur? Men nu gör vi inte detta till nån tävling. Huvudsaken att TS får tillbaka sina lokala mappar och annat innehåll.
 35. 1 poäng
  Monshi

  Excel VBA Hitta lika värden i skilda arbetsböcker

  Och vi kan inte nöja oss med formler, värden måste kopiera? Dvs något som detta: Sub mySearch() Dim rnStart As Range Dim c As Range Set rnStart = Blad1.Range("A3") Do With Blad1.Range("L3:L10") Set c = .Find(rnStart, LookIn:=xlValues, lookat:=xlWhole) If Not c Is Nothing Then ' vi har en träff rnStart.Offset(0, 1).Resize(1, 2).Value = c.Offset(0, 1).Resize(1, 2).Value End If End With Set rnStart = rnStart.Offset(1, 0) Loop Until rnStart.Value = "" Exempelvis. Set rnStart, loopen, kan man göra om till en for-each och koden kan bli snyggare om du formaterar det som tabeller. Dim listaEtt As Range Dim c, myCell As Range Set listaEtt = Blad1.ListObjects("Tabell1").ListColumns("ID").DataBodyRange For Each myCell In listaEtt.Cells With Blad1.ListObjects("Tabell2").ListColumns("ID").DataBodyRange Set c = .Find(myCell, LookIn:=xlValues, lookat:=xlWhole) If Not c Is Nothing Then ' vi har en träff myCell.Offset(0, 1).Resize(1, 2).Value = c.Offset(0, 1).Resize(1, 2).Value End If End With Next myCell Och ifall tabellerna ser olika ut kan man putta in data i specifik kolumn om man vill.
 36. 1 poäng
  Mikael63

  Refraktometer

  Är inget för mig.. https://eforum.idg.se/topic/326063-ägglikör/
 37. 1 poäng
  MuMu

  Refraktometer

  Ja, om jag förstått det rätt är brix-skalan helt enkelt andel fast socker i procent räknat. I Sverige räknas brixvärde som optimalt till ca 82-83 för honung och vanliga honungsrefraktometrar mäter mellan 50-90 brix. Om man kollar en som mäter samma refraktionsindex som din (1,000-1,070) så verkar det motsvara 0-10 brix. Svaga sockerlösningar borde alltså funka - läsk, saft, juice kanske?
 38. 1 poäng
  MuMu

  Thunderbird uppdatering

  Men jag undrar om sökvägen inte är "Program Files(x86)\Mozilla Thunderbird". Jag har inte tillgång till nån Windowsdator just nu så jag kan inte säga tvärsäkert.
 39. 1 poäng
  MuMu

  Refraktometer

  Ska man vara noga så skiljer sig brytningsindex åt rejält mellan olika honungssorter, eftersom sammansättningen av sockerarter skiljer sig åt beroende på vilka växter nektarn kommer från. Jag kör med den verktygsfria metoden i stället: Om det råder minsta tveksamhet så skakar jag vaxkakan ganska hårt i horisontellt läge. Stänker det det minsta så är honungen i ramen inte mogen. Är säkert inte lika exakt som en bra refraktometer, men har funkat för mig i alla år.
 40. 1 poäng
  Mikael63

  Nyfiken på Linux?

  @Hakinger gillar Deepin för dess "snygghet" (och jag kan hålla med där, jag har också testat) men inte för dess ursprungsland. Jag skulle gärna se en applikation som så att säga hanterar tema på ett tillförlitligt sätt. De tema som finns (åtkomliga) via Mints inbyggda tema-hanterare är som sagt begränsade men det torde finnas massvis med andra teman där ute på nätet. Visst, om man vet vad man gör kan man säkert lägga in dem men...
 41. 1 poäng
  Cecilia

  Windows Insider Preview

  Microsoft tror att höstens stora uppdatering Windows 10 October 2020 Update även kallad 20H2 är färdig för release och släpper därför bygge 19042.508 (KB4571756) till Release Preview Channel. För att få uppdateringen på en gång krävs det att man går till Windows Update i Inställningarna och väljer att installera 20H2. Detta bygge kommer också att rullas ut till alla i Beta Channel. Det finns ett känt fel som rör Windows Subsystem for Linux (WSL). Jämfört med tidigare bygge i Beta Channel så har 2 fel fixats och ett antal säkerhetsuppdateringar inkluderats. Ovanstående beskrivs mer detaljerat på sidorna https://blogs.windows.com/windows-insider/2020/09/18/preparing-the-windows-10-october-2020-update-ready-for-release/ och https://blogs.windows.com/windows-insider/2020/09/08/announcing-windows-10-insider-preview-build-19042-508-20h2/.
 42. 1 poäng
  Mikael63

  LÖST Trådlös temperatursensor under vatten?

  Måste tacka igen för detta förslag. Ja kanske inte exakt den produkten i sig men den funktionaliteten. Jag blev väldigt positivt överraskad hur effektiv isoleringen av poolen, locket, slangarna, pumphuset är. Man ser i appen när värmaren har slagit till och när den har slagit ifrån och det går flera timmar mellan varje gång vattnet behöver värmas och då är värmen till i ca sju minuter. 32 grader i vattnet och 7-15 grader utanför. Ja, eller nyss var det 17 varför det fick bli ett eftermiddagsdopp! Tillägg, skärmdump. Nästan tolv timmar under den kallare delen av dygnet utan att värmaren behöver starta. Visst, filterpumpen är på 250 W och alstrar en del värme. Pumpen sitter i pumphuset och i pumphuset finns värmaren i form av ett rostfritt rör, ca en meter lång. Röret värms av "rums"temperaturen utifrån vilket värmer vattnet inuti den. Men det är ändå en stor skillnad mot de 6 kW som elpatronerna är på tillsammans.
 43. 1 poäng
  MuMu

  Thunderbird uppdatering

  Det är jag som slarvade. Det är två ställen där sökvägen nu slutar på .default-beta. Där ska det bara stå .default Glöm inte att stänga alla Thunderbird-fönster innan du ändrar och sparar textfilen.
 44. 1 poäng
  MuMu

  Thunderbird uppdatering

  Nu är du på rätt spår, men inte helt rätt ännu. Du visar skärmdumpar på innehållet i två mappar. En av dem innehåller din ursprungliga profil och dina lokala mappar. I mappen ovanför dessa mappar (mappen som heter Profiles) ligger en textfil som också heter Profiles och som du kan öppna om du dubbelklickar på den. Det är den filen som behöver ändringar för att Thunderbird ska hitta "rätt" mapp igen. Hittar du den?
 45. 1 poäng
  mbgtmari

  LÖST Skumt meddelande

  Det är väl inte så konstigt att det blir fel om du skrivit din adress med slutet @gmail.cm. Den ska väl sluta på @gmail.com.
 46. 1 poäng
  ChristerE

  Thunderbird uppdatering

  Strängen ska väl klistras in i adressfältet i Utforskaren. Ingen sökning, varken i Thunderbird eller i Utforskaren.
 47. 1 poäng
  Mikael63

  Roliga timmen

  SVT: 15 september när artikeln skrevs var en tisdag. Har polisen jobbat med detta i en hel vecka eller är det, åter, fråga om kvantfysik?
 48. 1 poäng
  Thirteen

  LÖST Uppgradera gammal dator?

  Systemkraven finns här: https://www.techsmith.com/camtasia-system-requirements.html Lite snålt med RAM-minne och en processor som får jobba en aningen hårt...
 49. 1 poäng
  Globetrot

  Datorn hittar inget Wifi

  Det skulle vara bra med datorns specifikationer (kanske har du Blockets annons kvar ?!)
 50. 1 poäng
  Cluster

  Hur omvandl VERSALER till gemener och tvärtom?

  https://support.microsoft.com/sv-se/office/ändra-användning-av-versal-och-gemen-i-text-1d86cf80-fbef-4380-8d6f-59a6b77db749
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...