Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2018-11-12 på alla områden

 1. 4 poäng
  Cecilia

  TS har raderat innehållet

  @windowsman Om problemet är löst är det ju bra om du skriver det och gärna hur det löstes så att det kan hjälpa någon annan som råkar ut för samma sak. Att bara ta bort innehållet i dina inlägg hjälper ju ingen annan och gör ju att folk kan tycka att det är meningslöst att hjälpa dig i fortsättningen. Om det inte är löst så är det ju bra om du berättar det så att man vet att du behöver fler förslag. Cecilia Moderator
 2. 3 poäng
  mbgtmari

  LÖST Latin kärlek tatuering

  T, O, V och E. Tu omnia venusta es Du är allt som är charmigt, vackert och tjusande. Skriver du allt med versaler blir u i "tu" och i "venusta" V: TV OMNIA VENVSTA ES
 3. 2 poäng
  Matrix87

  LÖST Latin kärlek tatuering

  Tack för att du uppmärksammade. Såg inte och är ny här. Väldigt tacksam för hjälpen.
 4. 1 poäng
  Här en svårplacerad tråd så som kategorierna ser ut idag: https://eforum.idg.se/topic/357303-för-mycket-reklam/ Tråden gäller både telefon och surfplatta. För surfplattor finns dessutom texten "Bärbara enheter med pekskärm. Ej att förväxla med smartphone." Där skulle man kanske göra så att man slår ihop det till mobila enheter med pekskärm, som då även kan innefatta ex. GPS till bilen (fast den marknanden är väl på väg bort?). Dock kanske man behöver "sålla bort" datorer med pekskärmar. Fast var går den gränsen? Kanske tänka sig att blanda in Android, iOS som urval men då hamnar vi ju egentligen under operativsystem... Mobila enheter som inte är datorer: Appar/operativsystem Hårdvara
 5. 1 poäng
  Mikael63

  Nyinstallering av Windows på SSD

  Kan detta vara något? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install-winpc/how-do-i-install-windows-10-onto-a-gpt-guid-hard/3ba1ab75-7888-47ef-b34a-8614af8b9c78
 6. 1 poäng
  vertpre

  Nyinstallering av Windows på SSD

  En nyinstallation är inte fel. Det kan snabba upp datorn en hel del. Det är dock en del saker som jag skulle rekommendera innan du gör detta. Ta backup på epost, meddelanden, kontakter om du inte har webmail där allt finns. Ta backup på favoriter (bokmärken), lösenord till websidor. Hur beror på vilken webläsare du använder. Personliga filer som bilder, filmer, musik och andra dokument. Det är vad kan komma på för tillfället. Du behöver skapa en eller flera partitioner men normalt kan man göra det i installationsprogrammet om man väljer "Custom Install". Med en hårddisk på 1 TB skulle jag föreslå två partitioner. En för windows och program och en för annat. Om du har flera hårddiskar ska du bara ha EN ansluten. Vad jag inte förstår är varför du får meddelandet att det inte går att skapa partitioner. Vad har du för dator, moderkort? En annan sak. Jag har nyligen gjort en nyinstallation av Win 10 på en SSD på ett moderkort med UEFI, den nya versionen av BIOS och där krävs det att SSD:n är GPT formerad. Det är väl jag har att komma med för tillfället
 7. 1 poäng
  Pelle Penna

  LÖST Ljuduppspelning

  Har du kontrollerat inställningarna för ljudet. Enklast högerklickar du på högtalarikonen och väljer ljudinställningar. Titta så att det är högtalarna som är markerade. Du har även en felsökare där som du kan köra Börja där
 8. 1 poäng
  vertpre

  LÖST Ljuduppspelning

  Hur ser det ut i Enhetshanteraren? Finns "IDT High Definition" under Ljud-,Video- och spelenheter? Högerklicka i så fall på IDT och välj Uppdatera. I nästa ruta klicka på "Välj drivrutin som redan finns på datorn". I nästa ruta klicka på "Låt mig välja från en lista........ I nästa ruta klicka "High Definition Audio Device" inte IDT High Definition ....... (om den finns där) och sedan Nästa.
 9. 1 poäng
  Mikael63

  Byte av webbläsare

  4. Opera är ett alternativ liksom även Vivaldi som jag själv använder i Windowsmiljö.
 10. 1 poäng
  frisse

  LÖST Går inte att skicka mejl i Outlook

  Den som köper O365 får tre eller fyra licenser som fritt kan delas ut.
 11. 1 poäng
  frisse

  LÖST Går inte att skicka mejl i Outlook

  I Office 365 ingår bl.a. senaste Outlook som jag nu använder. Har fått in alla mina gamla filer och mappar från Outlook 2007 och är jättenöjd. Någon webbmejl är det alltså inte frågan om.
 12. 1 poäng
  frisse

  LÖST Går inte att skicka mejl i Outlook

  Ingen aning om varför det fungerar i Office 365 och eM Client men inte i Outlook 2007. Vet bara att när jag flera gånger tidigare varit långt från hemorten så har det inte gått att skicka mejl genom Outlook och så är det fortfarande nu när jag flyttat permanent. Problemet går förmodligen att lösa om man är någorlunda insatt i problematiken, men det är inte jag. Därför så går jag den lättaste vägen och kör det som funkar och struntar i att köra huvudet blodigt i väggen.
 13. 1 poäng
  frisse

  LÖST Går inte att skicka mejl i Outlook

  Har inte ens betalat för Office 365 utan fått det tilldelat så det finns ingen anledning att rota i den gamla Outlook 2007 för att hitta någon svårfunnen ruta att fylla i eller annan inställning. Kör nu så det ryker utan problem.
 14. 1 poäng
  Flyfisherman

  Astronomi

  Rymdproberna eller rymdfarkosterna långt där ute kommunicerar direkt mot jorden och det sker med riktad radiosignal från farkosten till jorden och omvänt. NASA: How Does NASA Communicate with Spacecraft?
 15. 1 poäng
  bgjo

  W10 uppdatering till 1809?

  Har haft den (1809) installerad på 3 datorer sedan den 5 oktober, utan att råka ut för några överraskningar. /bgjo
 16. 1 poäng
  frisse

  LÖST Går inte att skicka mejl i Outlook

  Skaffade Office 365 istället för att hålla på att böka med en massa inställningar och olika program så nu fungerar allt perfekt.
 17. 1 poäng
  Phenomen

  Vad är Samsung Cloud?

  Säkert en uppkopplad Raspberry Pi i Samsungs kontorskällare
 18. 1 poäng
  Mikael63

  LÖST Latin kärlek tatuering

  Om man gillar ett svar kan man, förutom att tacka i inlägget, även klicka på "tummen" och där gilla eller tacka.
 19. 1 poäng
  Thirteen

  Vad är Samsung Cloud?

  Å andra sidan… Är det en mobil det rör sig om och man vet med sig att man har en förmåga att lätt råka tappa bort sin mobil. Ja, då är en molnlagringstjänst av något slag ett jätte bra komplement!
 20. 1 poäng
  Thirteen

  Vad är Samsung Cloud?

  Känner inte till just Samsung Cloud, men man ser ut att använda ett upplägg likt flera molnlagringstjänster på marknaden för gratis lagring. Dvs. är man inaktiv under en viss angiven period så kommer det man lagrat i aktuellt moln att tas bort från just aktuellt moln. Har du däremot allt lagrat enbart i fysisk enhet så berörs du inte.
 21. 1 poäng
  Cecilia

  LÖST datum i numerisk text

  Du kan väl visa hur långt du har kommit till att börja med. Sen har jag svårt att förstå vad du menar med att välja en födelsedag utifrån ett datum. Har du noga studerat https://docs.oracle.com/javase/7/docs/api/java/util/Calendar.html (eller en nyare version av den).?
 22. 1 poäng
  Mikael63

  Macbook dör när nätadaptern är ikopplad!

  OBS! Tråden är mer än sex år gammal
 23. 1 poäng
  Mikael63

  LÖST Lampa, dimmer?

  Ytterligare alternativ: https://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70338932/
 24. 1 poäng
  Mikael63

  LÖST Får inte xbindkeys att fungera

  Hittade en lösning själv.. har lagt respektive kommando i varsin skriptfil och anropar dessa som "Action". Dock fungerade inte detta med texteditorerna xed och gedit men väl i Leafpad.
 25. 0 poäng
  Monshi

  Snart i Excel, dynamiska formler

  Okej, inte helt nytt i kalkylvärden men ändå, en helt ny formeltyp i Excel.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×