Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-09-26 på alla områden

 1. 1 poäng
  qpre1974

  LÖST uppspelnin av m4a-filer funkar inte

  Jag fick det att funka med en annan dator och nu är uttalsförsöket blivit skickat. Jag återkommer senare när tiden tillåter det. Tack för alla tips som du givit, Cecilia!
 2. 1 poäng
  *LÖST* Ip adress konflikt
 3. 1 poäng
  Pelle Penna

  LÖST Hjälp och idéer önskas

  Tack Vedex. Läste ditt tips försent, men hittade inställning i Chrome där man tar bort maskinvaruaccelerationen och då fungerade detta. Fungerar dock inte med webbläsaren Edge. Då blir bilden bara grön
 4. 1 poäng
  Thirteen

  Tilgin HG2501 eller inte?

  Kanske ska den jämföras med TP-Link Archer C9 som är i samma prisklass? https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=2761112
 5. 1 poäng
  Cecilia

  ingen tar ansvar

  Är det med hyresvärden, Telia eller något annat företag som ni har ett avtal om internetanslutning? För om ni har ett avtal med hyresvärden, som sen i sin tur har ett avtal med Telia eller någon annan, så är det hyresvärden ni ska gå på och om hyresvärden inte uppfyller sin del av avtalet så är det väl hyresnämnden som man vänder sig till.
 6. 1 poäng
  Cecilia

  Tilgin HG2501 eller inte?

  HG2500 är en familj av produkter och just 2501 finns med i databladet för den familjen: https://tilgin.com/wp-content/uploads/2017/07/TILG_HG2500_datasheet_170712.pdf Bahnhof skriver lite om HG2501 på sin webbplats så det är ju inte en dålig router i alla fall och 995 kr låter rimligt. Det finns ju routrar med högre hastighet med ac-standard över 5 GHz-bandet men då kostar de ju mer. https://www.bahnhof.se/telia-oppen-fiber/villa/ingen-bindningstid Alltid svårt att veta vad det blir för täckning eftersom så mycket beror på din miljö. Även folk med Ubiquiti, som är dyra och välrenommerade, kan behöva accesspunkter för att nå överallt. Det vore konstigt om du fick sådana problem. Operatören vill nog erbjuda en router utan sådana problem eftersom deras kundservice annars skulle bli nerringd av klagomål.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×