Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-04-17 på alla områden

 1. 1 poäng
  Monshi

  två skärmar varav en har fått roterad bild

  Det är så enkelt som att: 1: Har du klonat skärmarna - > då roteras båda (vilken som än är i fokus) 2: Har du utvidgat skärmen, dvs har två skrivbord är Windows såpass smart att den aktiva skärmen roteras och med aktiv menar jag den där du har placerat muspekaren.
 2. 1 poäng
  Turbopump.

  Krångel med Windows10

  Gör det för det testet sker innan windows startat upp.
 3. 1 poäng
  kiwi01

  Krångel med Windows10

  Bra, det ska jag testa. Det jag kan nämnda om mina Ram-minnen är jag jag ursprungligen hade 1 på 4gb (oops här hände det något)** en vän till mig skaffade två begagna minnen av 4gb som betyder att jag nu har 8gb och satte fart på datorn. ''** det som hände är att jag medan skrev stycket här hade datorn en omstart; Dell-symbolen var framme, en blå linje rullade, byttes till milt grön färg utan något annat och sedan startbilden där jag kunde logga in, och sedan återställa webbsidorna. Jag kommer dock inte så mycket längre idag, både jag och datorn behöver vila.
 4. 1 poäng
  Turbopump.

  Krångel med Windows10

  Windows 10 har ett inbyggt minnesdiagnos-verktyg. https://www.fixadatorn.nu/sa-enkelt-hittar-du-minnesfel-pa-datorn/ Med det kan du få svar på om datorns problem har med ramminnes-fel att göra.
 5. 1 poäng
  Turbopump.

  Krångel med Windows10

  Den är alltså 7 år gammal. Har du öppnat den och tittat invändigt i den? Om inte, det blir mycket damm på 7 år. Man kan dammsuga filter från utsidan men invändigt ska man inte dammsuga utan istället använda tryckluft. Finns på sprayflaska. Det blir mycket damm i fläkten som kyler processorn och blir den för varm (100 grader el. mer) då stänger datorn av för att skydda elektroniken. Luxorparts Air duster Tryckluft på burk - Rengöring | Kjell.com Om du har hållit datorn ren invändigt skulle jag rekommendera en reparationsinstallation av windows 10. Den ersätter då e.v. skadade systemfiler och du behåller personliga filer, mappar och appar. Datorn blir enligt reklamen "som ny". Krånglar datorn? Här är medicinen mot alla Windowsproblem - PC för Alla (idg.se) Edit: Såg att Cecilia svarat samtidigt som jag så du får väl välja det som passar bäst.
 6. 1 poäng
  Cecilia

  Krångel med Windows10

  Ta bort damm i en stationär dator Kolla den sidan.
 7. 1 poäng
  Mikael63

  Gmailapp i mobilen

  Sant. Jag hakade på @Laso om en viss funktion bara. Sedan ville Ts ha förtydligande. Grundproblemet kvarstår ju såklart.
 8. 1 poäng
  Cecilia

  Meddelande från "Info"

  Naturligtvis ska du inte klicka på länken men hade det varit ett mejl så hade det gått att se vart man kommer i förväg. Jag skulle ignorera ett sånt SMS. Man fyller i sina leveransuppgifter vid beställningen och de behöver inte bekräftas senare.
 9. 1 poäng
  Skattmasen

  Roliga timmen

  Ok. vi fattar. Det är inte en get och ingen stäng. Men vad är det? Och varför deklarerar du det. Genererar det inkomster eller vill du göra avdrag? MVH skratteverket
 10. 1 poäng
  Thirteen

  Roliga timmen

  Löshår för produktivitetens skull
 11. 1 poäng
  Automan

  Roliga timmen

  Absolut, men det ger också oanade möjligheter i dessa Corona tider. Tänk dig ett helt sortiment av e-mjölk, e-fil, e-burgare, e-pizza mm. Du laddar enkelt hem den e-mat du vill ha direkt till din dator. Därefter pluggar du in en USB kabel mellan datorn och din mage för att tanka upp med ny e-energi. Enkelt, snabbt och miljövänligt
 12. 1 poäng
  ChristerE

  Roliga timmen

  Ja, det är det. Men det är inte de anställda som e-spottar, det är Google som e-spottar på de anställda!
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...