Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2021-01-27 på alla områden

 1. 4 poäng
  Automan

  Roliga timmen

  Eldat upp sina supportrar??? https://www.expressen.se/nyheter/radslan-trump-kan-skapa-nya-attacker/ Innebär detta att han inte har kvar några supportar eftersom han eldat upp dem?
 2. 4 poäng
  Hakinger

  Tips: blocka youtubes "logga in" -terror i Firefox

  Om du som jag inte sparar annat än nödvändiga cookies har du säkert råkat ut för youtubes popupterror varje gång du går till youtube, den om att logga in. Jag testade tidigare ett tillägg till firefox som heter PopupOff, men den tar så lång tid innan den stänger ner popuprutan så det går snabbare att klicka på den förbannade popupen (men den funkar bättre på andra sajter med popups). Men det finns en som är snabbare. "Youtube popup tamer" Man ser förvisso popupen, men bara under en sekund och sen kan man använda sajten
 3. 4 poäng
  Mikael63

  Läs först: Gmail vs. Gmail? Outlook vs. Outlook?

  En tråd som kan underlätta när hjälp relaterat till rubrik önskas. För att den som ska svara på frågor är det viktigt att veta vad du menar med olika namn och jag hoppas att detta gör att du kan beskriva ditt problem bättre. Google har en tjänst som kallas Gmail. Man kan bland annat hantera denna via en webbläsare: -- Det finns en app för Androidtelefoner som också heter Gmail -- Motsvarande app för iOS heter även den Gmail -- En sökning hos Microsoft ger inga träffar som tyder på att det där skulle finns en app med namnet Gmail, för Windows 10. När man i trådar läser "jag har Gmail" så är det, som läsare, ibland svårt att förstå om det är tjänsten Gmail eller appen Gmail som avses i den efterföljande frågeställningen. Det kan därför vara bra om detta anges som "jag använder tjänsten Gmail" resp. "jag använder appen Gmail". Ibland förekommer andra stavningar för Gmail. Oftast förstår man att det är Gmail som avses men man kan ju inte vara helt säker. *** Samma princip gäller för Outlook Outlook kan avse ett konto, en tjänst, som heter Outlook och som ägs av Microsoft. Man kan ha en e-postadress som slutar med @outlook.com och till familjen Outlook hör även e-postadresser som slutar på @hotmail.com, @hotmail.se, @live.se, live.com Dessa kan man hantera via en webbläsare genom att logga in på https://office.live.com/start/Outlook.aspx?ui=sv-SE&rs=SE Man kan också ha programmet Outlook installerad, som en del i Officepaketet från Microsoft och/eller via Microsofts Office 365. För Android finns en app som heter Microsoft Outlook. heter samma sak för iOS -- Den appen kan hantera i princip alla olika e-posttjänster som ex Gmail. Man kan alltså ha appen Microsoft Outlook utan att ha ett konto hos Microsoft/Outlook. (Även jag som inte är Microsofts främsta supporter använder den) Om du använder appen Epost som ingår i Windows 10 står det ibland Outlook som namn inuti den. Även här är det som läsare ibland svårt att greppa vad som avses om det bara står "jag har Outlook". Om du inte vet vad för program/app/tjänst du använder ta en skärmbild och ladda upp så kan andra se vad du har.
 4. 4 poäng
  Automan

  Roliga timmen

  Kanonjobb Man skulle kunna säga att de som sköter om snökanoner har ett verkligt kanonjobb
 5. 3 poäng
  tomashag

  LÖST USB till RS232

  Problemet är löst. När jag körde uppdatera drivrutinen från enhetshanteraren tidigare så pekade jag på den underkatalog på CD:n som hetter WIN10, men det skulle jag tydligen inte gjort. När jag pekade på hela CD:n så gick det bra, jag fick en COM_port. Men håll med om att det var lite lustigt att Win10 påstod att enheten var klar att användas efter installation av drivrutinerna!
 6. 3 poäng
  ChristerE

  Roliga timmen

  Träningsklockan avslöjade bedragarens dubbelliv – här grips hans av polis | SVT Nyheter Så bra att man inte har en sådan klocka. Man kan undra vad mer än jordgubbar de kan avslöja, förutom position då.
 7. 3 poäng
  ChristerE

  Roliga timmen

  En man som bråkar om ett stulet val, förstod inte följden av sina egna brandtal.
 8. 3 poäng
  Stefan Eklinder

  LÖST Firefox: Markören lever sitt eget liv på t ex Gmail

  Xdotool hjälpte inte trots att verktyget redan var installerat sedan tidigare. Sökte i startmenyn på "touchpad" och hittade då något som heter "Touchpad Indicator". Klickade jag där dök en touchpadsymbol upp i panelen till höger. Nu kan jag enkelt aktivera och inaktivera touchpaden på datorn. Tack alla för era tips och förslag!
 9. 3 poäng
  ChristerE

  LÖST Scroll-lister döljs

  Håller helt med, förstår inte vitsen med att spara några bildpunkter på bredden när mycket annat görs så stort och blaffigt. Inte bara i Windows utan på massor av webbplatser också. Googlade och hittade bl a följande artikel, snart nio år gammal. https://intranatgruppen.wordpress.com/2012/04/12/allt-storre-pixelsloseri/ Svar på frågan Inställningar > Hjälpmedel > Bildskärm Långt ned hittas "Dölj rullningslister automatiskt i Windows".
 10. 3 poäng
  MH_

  LÖST Anagramgenerator?

  En äkta lådbudgetnörd löser det med Excel 🥳 Har Reserverat plats för 8-9:e tecken. Men då blir det segt på min gamla ångmaskin. Obs att kolumn A inte är dynamisk. Där måste du kopiera ner sammanställningsformeln om du vill ha mer än 6 tecken Kob1.xlsx
 11. 3 poäng
  Mikael63

  Googlekonto, gmailkonto,lösenordfungerar inte.

  Så här uppfattade jag situationen när jag för första gången fick en "smartphone" någon gång i slutet av 2013 eller början av 2014. En Samsung Galaxy S4+ När man startar telefonen första gången tvingas man ange eller skapa ett konto hos Google för att komma vidare med att "ställa in" telefonen. Detta eftersom det är Google som äger operativsystemet Android och alla appar "måste" installerad via Google Play. Ett Googlekonto har/får man om man har/skaffar en e-postadress dom använder @gmail.com. Och kanske omvänt kan man säga. Skapar man ett konto får man en e-postadress. Eftersom jag långt tidigare hade ett Googlekonto så tyckte jag det var smidigast att använda just det. Har man ett konto, eller om man så vill en e-postadress, så måste det finnas ett tillhörande lösenord. Man kan inte välja att ha ett konto utan lösenord. Det gäller nog egentligen alla konton, på ett eller annat sätt. Eftersom jag matade in lösenordet kunde jag konfigurera telefonen och jag är rätt säker på att appan som heter Gmail kunde hantera e-post utan att ange lösen en gång till. Appar jag ville installera från Google Play kunde installeras utan ytterligare uppgifter. Om jag installerar en annan app för att hantera min e-post så behöver jag i den appen ange kontouppgifter+lösenord på nytt. Om jag ex. via en dator byter lösenordet för kontot som mobilen använder så kommer det i mobilen att uppstå begäran om att ange lösenord på nytt. Det kan vara e-postprogram som är aktiv i bakgrunden och som kollar postlådan då och då. Det kan också vara Google Play-appen som vill kolla ev. uppdateringar till appar och behöver komma åt aktuellt konto av den anledningen. Det kanske finns en kalender som behöver uppdatera sig med nya händelser. Osv. I en mobiltelefon kan man ha fler än ett konto. Man kan lägga till olika konton ex. för Microsoft Onedrive utan att för den skull så att säga använda dem via någon app. Om ett sådant konto byter lösenord från annan plats behöver man också ange det på nytt i mobilen. Tänk stulen telefon. Du byter lösen på alla konton. Den som stulit telefonen kommer inte enkelt åt din information eftersom telefonen begär nytt lösenord. Vissa konton kanske kräver att man anger lösen på nytt efter en viss tid.
 12. 3 poäng
  Thirteen

  Roliga timmen

  Kända melodier i a cappella https://www.youtube.com/watch?v=4AZB64VBJfA&feature=emb_logo
 13. 2 poäng
  mbgtmari

  LÖST "Lugn är styrka" till latin

  "Lugn är styrka" Tranquillitas animi fortitudo est Jag antar att du menar att man kan visa och använda sin psykiska styrka om man är lugn. Den romerska filosofen och stoikern Seneca har skrivit verket De Tranquillitate Animi (Om sinneslugn), om du vill ha ett exempel på användningen av tranquillitas animi, dvs sinnesro, själslugn, mental jämvikt. https://sv.qaz.wiki/wiki/De_Tranquillitate_Animi
 14. 2 poäng
  tomashag

  LÖST Stationär dator stendöd

  Nu har jag gett upp! Felet ligger antingen i nätaggregatet eller på moderkortet och om jag då köper ett nytt nätaggregat så ligger enligt lagen om alltings jäkelskap felet på moderkortet. Som tur var så överförde jag allting till en laptop innan krånglet började. Det visade sig att den hade både mera RAM och större SSD än den stationära så nu kör jag den med externt tangentbord och extern skärm. Den gamla stationära får gå till soptippen med ett tack för lång och trogen tjänst 🙂
 15. 2 poäng
  Laso

  LÖST Aktivera guest wifi

  Det här är hämtat från Telia forum...https://www.telia.se/privat/community/thread/346590-guest-network-pa-f64st-5370e Solution for seeing/changing Guest SSID & Channel selections ... appears to be a bug/corrupt link address: Use Internet Explorer web browser. Use a network cable between router LAN1 and the Laptop/PC Log into the Graphic User Interface (GUI) at http://192.168.1.1 using the ID "Administrator" and the WEB Access Key password seen on the router. The web page will open at http://192.168.1.1/2.0/gui/#/ ... this is the homepage/start page (icon looks like a house). Further down on the homepage are TWO WINDOWS for the 2.4GHz & 5GHz "Guest Stations" The link address, when the mouse pointer is hovering above the "Guest Stations" window on the LEFT ... GUI text "Guest Stations" (hover above the GREY background area) http://192.168.1.1/2.0/gui/#/wifi/2.4GHz/guest ... this is the corrupt link :o( Clicking the above faulty link redirects to http://192.168.1.1/2.0/gui/#/wifi/2.4GHz/priv/basic Change the web address content "priv" to "guest" ( should now look like http://192.168.1.1/2.0/gui/#/wifi/2.4GHz/guest/basic), then press ENTER Should now be able to see and change: 1. the Guest SSID & Channel selections http://192.168.1.1/2.0/gui/#/wifi/2.4GHz/guest/basic 2. the other non-Guest SSID & Channel selections http://192.168.1.1/2.0/gui/#/wifi/2.4GHz/priv/basic Remember to turn off "Steering" if steering is not wanted. Hoppas det kan hjälpa dig.
 16. 2 poäng
  Automan

  LÖST Telias play-app enorm dataslukare

  Man behöver ladda sitt kontantkort var 30:e dag för att undvika denna avgift på 15 kr. Efter 30 dagar övergår man till Basprislista och då kommer det dras 15 kr / mån. Om man fyller på sitt kontantkort innan det gått 30 dagar sedan senaste laddningen slipper man få Basprislistan och med det ingen avgift på 15 kr. Anledningen till att Telia gjort detta är för att tjäna mer pengar. Tidigare räckte det med att fylla på kortet 1 gång / år för att hålla det aktivt, men nu har man en form av piska att få kunderna att fylla på var 30:e dag. Det går att byta till annan operatör, men beroende på var i landet man bor finns det i vissa fall inget alternativ till Telia som går att använda.
 17. 2 poäng
  Mikael63

  LÖST OS Lämplig för Raspberry Pi 4?

  Liten återkoppling bara: När min Raspberry Pi fick vikariera som "desktop" så bytte jag OS. Nu när jag åter avser använda den som en mini-NAS, med bibehållet OS, fungerar inte AnyDesk men väl TeamViewer. Dock "måste" jag då använda denna inköpta emulator. Jag har nu skippat att dela ut mappar "på nätverket" och använder enbart TeamViewer för att komma åt innehåll på de anslutna diskarna.
 18. 2 poäng
  Turbopump.

  LÖST Router bromsar upstream

  Har läst lite på andra forum om problemet. Flera har löst det genom att stänga av någon inställning i routern som kallas "device prioritization". Kanske kan översättas med enhetsprioritering. Solved: Re: Linksys Velop - slow upload speeds - Virgin Media Community - 4002459
 19. 2 poäng
  Cecilia

  LÖST Reflextryck?

  https://gladagrodan.se/stryka-pa-material-heat-transfer-vinyl/ Sökte på: beställa tryck att stryka på
 20. 2 poäng
  Mikael63

  Roliga timmen

  Hmm... https://sverigesradio.se/artikel/veronica-andersson-hogsta-polischef-i-medelpad
 21. 2 poäng
  X-Men

  CPU Temperatur Hög

  Vet du på vilket sätt butiken mäter temperaturen på CPU och GPU? Vad använder du för mätmetod när du mäter temperaturen på CPU och GPU?
 22. 2 poäng
  polken

  Någon villig Excel proffs som vill tjäna lite extra pengar?

  Det finns ett färdigt Microsoft-verktyg för detta som heter Arbetspass. Appen ingår i Microsoft Teams för företag och rapporter går att exportera till Excel. Det blir ju också en bra interaktion med de anställda då de får sina pass uppdaterade i mobilens kalender.
 23. 2 poäng
  Mikael63

  Bränna MP4 filer från mobil

  https://www.freemake.com/how_to/how_to_convert_mp4_to_dvd_free
 24. 2 poäng
  Aurora Data Recovery

  Hårddisk-problem

  Hej Posso, Vi ***** har uppenbarligen brutit med IDGs reglar genom att ger dig klok och relevant råd på en blogg som heter "harddisk-problem", samtidigt respektera vi att bloggen för inte vara en marknadsplats. När en hårddisk "tugga" är det en tydligt varnings tecken att hårddiskens läsbarhet har allvarligt försämrats. I denna situation, och förutsätt att data är av värde till dig, så bör hårddisken hantera av proffs. Jag rekommenderar att du sök på internet efter "data recovery i Stockholm" eller storstaden närmast dig. Lycka till /Tony
 25. 2 poäng
  Jepz

  LÖST Skorrande TV-ljud

  Det funkar! Jag körde på X-Men:s lösning med högtalaruttaget och efter att jag även ställt in ljudanläggningen på AUX så var det bara att tuta och köra. Stort tack till alla som har engagerat sig och speciellt till X-Men för bästa lösningen och för utförlig beskrivning.
 26. 2 poäng
  MH_

  Excel - Filtrera/sortera ut sjusiffrigt nummer

  Och om man inte bryr sig om att det skall vara begripligt så är den här rätt snygg. Det största 7 siffriga talet efter |: =MÄNGD(14;7;1*EXTEXT(D2;SEKVENS(;LÄNGD(D2)-SÖK("|";D2)+1;SÖK("|";D2));7);1)
 27. 2 poäng
  polken

  Nekas behörighet trots admin i Windows 8.1 (plus blå text..)

  Tror det blir lite begreppsförvirring när du skriver flytta och kopiera i samma mening. Ska du flytta eller kopiera mappen Skrivbord ? Oavsett behöver du svara på frågan om du kan skapa en ny fil eller mapp på den plats du försöker flytta/kopiera till. Måste du ta mappen Skrivbord räcker det inte med innehållet i mappen ?
 28. 2 poäng
  MH_

  Excel - Ny kolumn med motsvarande formler

  Nej. Det finns inget enkelt sätt. Men det finns minst ett krångligt.... Markera kolumnen för Artist 25 och kör sök/ersätt (Ctrl+H) Sök efter = Ersätt med € (eller något annat specialtecken du inte använder) Nu "dödar" du alla formler så att de inte byter kolumn när du kopierar Kopiera kolumnen för artist 25 och infoga så många kopior du behöver Markera alla kolumnerna (artist 25-) och kör en bakvänd sök/ersätt (Ctrl+H) Sök efter € Ersätt med = Nu har du aktiva formler som alla pekar på rätt celler (i artist25's flik). Markera Kolumnen för Artist 26 och kör sök/ersätt (Ctrl+H) Sök efter Blad25! (namnet på artist25's flik) Ersätt med Blad26! (namnet på artist26's flik) [Ersätt alla] Alt är klart...[Ok] markera nästa kolumn och byt ut texten i "Ersätt med"
 29. 2 poäng
  Automan

  ska jag köpa laptop eller padda?

  En laptop har betydligt mer lagringsutrymme samt kan även den nyttja molntjänster Vilket innebär ytterligare en sak att hålla reda på. Bättre om tangentbordet är inbyggt som på en laptop Anslutningsmöjligheterna är betydligt mer begränsade på en surfplatta jämfört med en laptop En surfplatta är inte avsedd att producera information, vilket gör att sådan aktivitet tar längre tid att genomföra. Allt du räknat upp kan man även göra på en laptop De flesta har idag en smartphone vilket innebär att såväl bärbar router samt extra simkort blir helt överflödigt, då du kan få Internetuppkopplingen via telefonen En surfplatta fungerar utmärkt för det den är avsedd för, men vill man få maximal valuta för pengarna avseende skärm, lagringsutrymme och funktionalitet är en laptop att föredra framför en surfplatta.
 30. 2 poäng
  LennartS

  Onedrive, varför får JAG inte bestämma ?

  Allvarligt talat , man har svarat mig från MS (inte Bill) att man just nu inte har någon lösning för "Den här dagen". Så det var lösningen på min fråga. Märkligt tycker jag. Lite som ... "tänkte inte på det" men man är ändå pigg på att införa funktioner utan val.
 31. 2 poäng
  Mikael63

  Går inte att skapa Facebook-sida

  https://support.statusbrew.com/hc/en-us/articles/360013690279-Facebook-Publishing-Errors/ Läs vid Error 05
 32. 2 poäng
  Mikael63

  LÖST Skorrande TV-ljud

  Brukar väl finnas en inställning för detta via någon meny. På/Av samt nivå.
 33. 2 poäng
  T.A

  LÖST systemavbildning

  Nu har jag nog löst mitt "problem" som egentligen inte var något större problem. Men jag testade Macrium Reflect med funktionen Bacup Windows. Då togs visserligen D disken med , men bara EFI och återställningspartitionen. Sen fyllde jag på D med bilder och musik etc, och testade igen. Då blev inte imagefilen större, vilket ju var precis vad jag ville. Den partitionen som kallas Ny volym (D) på min dump tidigare, tas alltså inte med, och det är ju där bilder, musik och övriga filer hamnar. Tack för tipsen alla inblandade och hoppas att nån har nytta av mitt testresultat🙂 Har visserligen inte testat fullt ut att lägga tillbaks imagefilen men nu har jag den i alla fall.
 34. 2 poäng
  Automan

  Roliga timmen

  Måste ha missat den bondfilm som detta spel bygger på. Goleneye 😄 https://m3.idg.se/2.1022/1.746517/spelbar-remake-av-goleneye-lacker-ut-online
 35. 2 poäng
  .M

  LÖST Javascript - datepicker

  Kommer du åt detta exempel jag gjort? date-picker-size (codepen.io)
 36. 2 poäng
  vertpre

  LÖST systemavbildning

  Windows har förmodligen skapat en partition med startfiler på D. Det här går att åtgärda. Det går att kopiera filerna till C och på sätt inte vara beroende av D för att kunna starta datorn. Det går att göra med EasyBCD eller med Kommandotolken.
 37. 2 poäng
  NoWin

  bättre wifi - ny router?

  Mesh i all ära men kabelanslutna accesspunkter är bättre. Kabel är alltid bättre och det är värt att dra kabel från routern till varje våning och ha kabelanslutena accesspunkter på varje plan. https://www.kjell.com/se/kunskap/hur-funkar-det/internet/lokala-natverk/battre-tackning-med-accesspunkter#Accesspunkter
 38. 2 poäng
  polken

  Viloläge eller logga ut?

  Ändra energi-inställningar så datorn inte går i varken strömspar- eller viloläge under så lång tid du är borta från datorn. Lås sen skärmen med WIN + L när du går från datorn.
 39. 2 poäng
  bgjo

  Windows Insider Preview

  Denna uppdatering (KB4598291) erhöll jag även på mitt standard-Windows som valfri kvalitetsuppdatering för Windows 10 20H2.
 40. 2 poäng
  .M

  LÖST Anagramgenerator?

  Helt klart en uppgift som excel lämpar sig för, om du vill ha svar på din fråga och excel inte är tillgänglig så kan du använda wolfram alpha.
 41. 2 poäng
  mbgtmari

  Google hyllar kvinnlig pionjär: Safiye Alis 127-årsdag

  Idag firar Google en kvinna som var med i det första politiska partiet i Turkiet, Kadınlar Halk Fırkası (Partisi), dvs Women's People Party. https://en.wikipedia.org/wiki/Women's_People_Party Ett politiskt parti för kvinnor tilläts förstås inte verka så det fick bli "Turkiets kvinnoförening" istället, Türk Kadın Birliği. Här är Googles doodle i YouTube-form för firandet av läkaren Safiye Alis 127-årsdag Doodle-illustratören heter Huseyin Sonmezay. Det står litet om denna, den första kvinnliga turkiska läkarens liv under SHOW MORE under videon men man får veta betydligt mer i engelska Wikipedia om det hon fick utkämpa under sitt 58-åriga liv: https://en.wikipedia.org/wiki/Safiye_Ali Och för den som kan turkiska finns det ännu mer här: https://web.archive.org/web/20160602200916/http://www.lacivertdergi.com/portre/ornek-kadinlar/2014/12/02/turkiyenin-ilk-kadin-doktoru-safiye-ali
 42. 2 poäng
  Thirteen

  Ulyssa

  Inte så färgstarkt här
 43. 2 poäng
  Hanse

  C-disken alltid full. Ser inte vad som tar sån plats

  Börja med att köra diskrensning av c-disken. Högerklicka på C-disken och välj egenskaper därefter klickar du på Diskrensning, därefter bockar du i rutorna till vänster, därefter klickar du på rensa systemfiler, när det det är klart så gör du samma här bockar rutorna speciellt om dom GB-storlek, sedan klickar du OK och väntar medans rensningen utförs vilket kan ta tid om inte det räcker får höra dig igen HANS
 44. 2 poäng
  Mikael63

  Gmailadress med och utan prickar/punkter

  Om jag skriver ett brev och stoppar det i ett kuvert, skriver en adress till en bekant som bor i Göteborg men av misstag skriver postnummer och postort Stockholm i stället så torde mitt brev hamna hos någon i Stockholm i stället, om det i övrigt ser likadant ut. Hur skulle då Postnord kunna förklara varför det blivit fel, om personen i Stockholm frågar dem?
 45. 2 poäng
  Cecilia

  Gmailadress med och utan prickar/punkter

  Nu förstår jag inte. Hur ska Google kunna få fram varför någon stavar fel? Om någon har A.B.Karlsson@gmail.com så finns t ex dessa mycket lätta felskrivningar: A.B.Karlson A.B.Carlsson A.V.Karlsson S.B.Karlsson Förr eller senare så råkar felstavningen bli sån att det är någon annan som har den mejladressen.
 46. 2 poäng
  Thirteen

  Amazon.se ingen större hit

 47. 2 poäng
  ChristerE

  Roliga timmen

  Är det då de små e-lektronerna som hanterar leveransen ...?
 48. 2 poäng
  ChristerE

  Maila till fler hemlig kopia

  I system för massutskick kan man tänka att mejladresserna läggs till i "Till", olika för varje mottagare. Så för sådana är det inte konstigt att du ser din egen adress i "Till". Utskick ser ofta lika ut hos mottagarna, förutom mottagaradressen, men avsändaren kan t ex ordna med olika bilder infogade utifrån mottagarens ålder, och mycket mer. Finns det en länk för att avregistrera sig så kan den också vara unik för respektive mottagare, om det inte bara är en länk till någon informationssida för t ex en prenumerationsavdelning. Används unika länkar så har de skapats för att motsvara varje mottagare i utskicket. I utskick från seriösa företag och organisationer är det rätt riskfritt att klicka på dem för att avregistrerar sig. Annars är det bäst att låta bli, man bekräftar bara att mejladressen existerar om man gör det.
 49. 2 poäng
  .M

  Maila till fler hemlig kopia

  Jag tror mottagare som står med i hemlig kopia ser sin epost i till i sitt epostprogram. Men man ser ingen annans epost i vare sig till eller kopia.
 50. 2 poäng
  Mikael63

  Roliga timmen

  Även ett toppjobb som det verkar!
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...