Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-06-04 i Foruminlägg

 1. 1 poäng
  Mikael63

  Smart TV

  Jag vet inte hur det är idag men när "SMART-TV" kom var de inte särskilt smart. Har själv en vanlig o-smart platt-TV och till den är en Chromecast ansluten liksom även en TV-Box från min TV-leverantör. Där, i dessa enheter, finns "smartheten" (om än kanske inte fullt så smart som man kanske önskat).
 2. 1 poäng
  MH_

  LÖST Kopiera ett värde beroende på cell innehåll

  Är det inte en vanlig Letarad du är ute efter? I A1 =LETARAD(B1;$E$1:$F$3;2;0) (Titta efter värdet från B1 i första kolumnen E1:F3 och returnera värde från kolumn2 (F). 0/Falskt samma som i din "passa" PASSA är flexiblare med den säger bara var matchningen finns. Den returnerar inte rätt värde. Så din formel behöver kompletteras med INDEX =INDEX($F$1:$F$3;PASSA(B1;$E$1:$E$3;0)) Eller. om du har nyaste excel. Kolla XLETAUPP https://support.office.com/sv-se/article/xletaupp-funktionen-xletaupp-b7fd680e-6d10-43e6-84f9-88eae8bf5929 Då bestämmer du själv var returvärdet finns, Vad som skall hända om värde saknas osv. Smiiiidigt =XLETAUPP(B1;$E$1:$E$3;$F$1:$F$3;"";0)
 3. 1 poäng
  X-Men

  Smart TV

  Det du skall tänka på i första hand är om du tänker ”kasta” till TVn från någon produkt, som telefon, surfplatta eller dator. Vissa produkter har inte inbyggt stöd för ChromeCast. Många har idag stöd för Miracast, som bl.a. Windowsbaserade produkter fungerar klockrent med. Men Apple har inte gått med i det konsortsiet och stöder således inte Miracast. Produkter som har Android som operativsystem har också stöd för Chromecast. Philips har i sina enklare modeller (produktserier upp till 6xxx) Saphi som operativsystem och LG har WebOS i sina enklare modeller. Båda stöder Miracast men i te ChromeCast. 4k kan du klara dig utan om du inte tänker strömma från en leverantör där du inte betalar lite extra för att få tillgång till 4k eller om du inte tänker köpa film i 4k. Nu är det få apparater idag som inte har stöd för 4k och i synnerhet de som är i den storlek du är ute efter. Det är med andra ord inga bekymmer att tänka på utan ta en som stöder 4k. Du skall också tänka på att det finns en liten skillnad mellan LCDTV med kantmonterad bakgrundsbelysning respektive bakmonterad bakgrundsbelysning. Tekniklösningen idag med kantmonterad bakgrundsbelysning är så bra på bättre produkter att de inte ger några synbara problem för normaltittaren. OLED har inte det bekymret men risken för inbränning är större. Här är förslag på en idag mycket prisvärd TV. Du får tre länkar men det är samma produkt. Skillnaden mellan dem är färgen på ramen och benställningen. Det är allt! https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5035766 https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5122100 https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5158956
 4. 1 poäng
  Martassen

  LÖST Helt tyst fläkt?

  Kanske är bäst låta vara om den nu ändå är tyst eller vad tycker du!? 🙂
 5. 1 poäng
  Cluster

  LÖST Hjälp att hitta applikation/tjänst/mindmap

  Det är om du har fler mailboxar kopplade till ditt konto (tänk info/support/hr/ekonomi-lådor o.likn. på ett bolag). Då dyker de lådornas anteckningar upp där (på samma sätt som deras mail, kalendrar, kontakter osv syns på andra platser i Outlook).
 6. 1 poäng
  Det ska tittas i flera rader t.ex. B1 ska leta i E1-E3 och värdet till höger om matchande fält skall presenteras i detta fall A1. Knepigt att beskriva, hoppas du förstår.... Sedan ska B2 göra samma sak söka i E1-E3 presentera matchande fält till höger i fältet A2 o.s.v.
 7. 1 poäng
  Markerar som löst. Det tycks inte gå och eftersom sökfunktion saknas i Wiki har jag skippat just Wiki och lagt in textmassan i ett dokument i stället.
 8. 1 poäng
  Cecilia

  LÖST Helt tyst fläkt?

  Det är för att uppdatera BIOS och påverkar inte energibesparingsfunktioner.
 9. 1 poäng
  Cecilia

  LÖST Helt tyst fläkt?

  I så fall är det nog ett av programmen där det står Asus eller Asustek som Utgivare. Du får nog pröva med att starta de programmen, förutom program som självklart gör något annat som WebStorage och Asus Live Update. Pröva med Intel Dynamic Platform ... också. Om programmet inte finns i startmenyn så strunta i det.
 10. 1 poäng
  Cecilia

  LÖST Helt tyst fläkt?

  Finns det något medföljande program från Asus där det går att välja olika saker beroende på om datorn går på nät- eller batteridrift? Jag hade en dator från Asus eller Acer en gång i tiden där man i något program kunde välja olika profiler för att få hög prestanda, spara energi eller något emellan.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...