Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2019-11-06 i Foruminlägg

 1. 3 poäng
  .M

  LÖST Kan en låssmed öppna ett gitarrfodral?

  Lattjo uppföljning. Jag har lagt nyckeln i en särskild ask där jag förvarar saker som kan vara något viktiga att ha, puk kod till simkort, lite usb-minnen med någon backup på. Och nu när jag grävde i asken efter en gammal bankdosa, så hittade jag två nycklar som såg likadana ut. Tänkte naturligtvis, undrar varför jag har två identiska nycklar... Jo för att den borttappade nyckeln låg ju naturligtvis i min ask där jag lägger saker jag inte vill tappa bort och där jag nu dessutom lagt reservnyckeln! Hade jag tittat i asken till att börja med så hade det här äventyret aldrig behövts upplevas!
 2. 3 poäng
  pekkau

  Forumets nyhetsroboteri

  Jag gillar inte länkar till plus-medlem, (Wasting my time), tänker inte betala.
 3. 2 poäng
  ChristerE

  Dubbelkoppla router och dator till modem

  Som Cecilia redan frågat, vad menar du med "brygga en port" för att få en till publik adress? Får man flera publika IP-adresser borde det fungera genom att ansluta en vanlig switch (också kommenterat tidigare i tråden) direkt efter en bredbandsswitch, efter en mediakonverter, till ett bredbandsuttag direkt i väggen eller efter ett modem. Sen kan routrar och/eller datorer anslutas i den switchen, max så många som man fått publika IP-adresser. Tilldelning av IP-adresserna hanteras av någon DHCP-funktion hos bredbandsleverantören (om man inte skaffat fasta publika IP-adresser). Så blir det förstås flera lokala nätverk, som bgjo skrev i ett inlägg.
 4. 2 poäng
  MH_resurrected

  Vad ska man välja för mobil

  Det beror helt och hållet på hur du använder din mobil. Jag föreslår att du gör en lista på vad du tycker är viktigt. Sen kan du fatta ett bra beslut. Exempel: Är foto viktigt? vilken slags foto? Vidvinkel, porträtt, tele, zoom, dåligt ljus, Svartvit sensor, IR-kamera, optisk stabilisering... Filma: Slowmotion, fullstorlek... Liten telefon <-> Stor skärm Högtalare: Tvättstugemusik, högtalartelefon/mötesappar, spel.. Utseende: skiter du i/status/snyggt/grupptillhörighet(Doro) Spel:?? Form/grepp: O-hal/lätt att göra ren/"passar i handen" Vilken sida vill du ha "tillbakaknappen" på? (både Samsung och Huawei har på fel sida men Huawei låter dig vända rätt). Anslutningar: Laddkontakter, hörlursuttag, handledsrem... Övrig utrustning:Har du en samsung klocka/band så vill du förmodligen ha en samsung (Samsung Health är ö-känd för att döda batteriet på telefoner av andra märken). Kort sagt. Det finns inget som är bäst för alla. Om du har tur är det (en billig) Motorola G som uppfyller dina krav.
 5. 2 poäng
  nilmol

  Uppdatering 1909 misslyckas

  Jo, så är det. Och det har jag, allt ligger på min NAS. Men... det är ju nåt man helst slipper. Hursomhelst så funkade det med att installera om Windows helt. Appar och filer kvar. Kanon. Och, dessutom, utan att avaktivera McAfee. Som för övrigt verkar samarbeta med Defender väldigt bra om man kollar på infosidan om detta. Nu finns inga fler uppdateringar som ligger och väntar längre, tack för hjälpen!
 6. 2 poäng
  Cecilia

  Forumets nyhetsroboteri

  Meningen med Nyhetsroboten är att man kanske hittar något intressant fast man inte har tänkt på att kolla på nyheterna. Men det är klart att det inte ska vara för många inlägg från den. Så vitt jag kan se har det kommit 3 nyhetsinlägg under de senaste 21 timmarna. Jag tycker inte att det är så mycket. Vad tycker ni andra?
 7. 2 poäng
  Cecilia

  Byta standardhårddisk från C till D?

  Hur ser det ut i Diskhantering, står det exakt lika på alla partitioner på de två SSD:erna? Formatera inte innan du vet att det fungerar ordentligt.
 8. 2 poäng
  På oviktiga konton har jag några standardlösenord som jag "saltar" på olika sätt. Eforum är naturligtvis för viktigt, men som exempel: 1Långt$€£$€_eforum_löseNord Då behöver man bara komma ihåg en krånglig rot och kan ha komplexa lösenord även på oviktiga sidor. Det krävs nästan att någon fiskar manuellt för att kunna plocka ut den kontospecifika saltningen. Vill man ha lite bättre säkerhet bör man kanske undvika ord som automatiskt går att läsa ut ur adressen. "Eforum" bör kanske ersättas med "LatinTatueringar", "CeciliasRike" eller något annat som man själv kopplar till tjänsten.
 9. 2 poäng
  Laso

  Sända mail

  Har tagit bort länken nu, hos mig gav den ingen varning alls, därav att jag lade in den. Men det är rätt, vi ska inte ha något otyg i trådarna. Eftersom jag gjorde en liten guide till Torparen, så gör denna länk ingen nytta ändå länge.
 10. 2 poäng
  Cecilia

  Installera om Windows 7 när supporten upphör

  Jag har inte sett något om att den andra datorn är uppgraderad utan endast att den är ominstallerad. Canon har drivrutiner för Windows 10 för skrivaren: https://www.canon.se/support/consumer_products/products/printers/inkjet/pixma_ip_series/pixma_ip7250.html?type=drivers&language=&os=windows 10 (64-bit) och för CanoScan 9000F: https://www.canon.se/support/consumer_products/products/scanners/canoscan_series/canoscan_9000f.html?type=drivers&language=&os=windows 10 (64-bit)
 11. 2 poäng
  Klicka på Anpassat i Välj färg.
 12. 1 poäng
  vertpre

  Hittar ingen symbol för skrivbordsvisning

  Om funktionen "Aktivera skrivbordsvisning" är markerad behöver man inte klicka för att se skrivbordet. Då räcker det med att flytta pekaren dit. Om "Aktivera skrivbordsvisning" inte är markerad måste man klicka för att se skrivbordet. Det är skillnaden. Det var samma i Win 7 har jag för mig. Om du vill slå av eller på funktionen är det enklare att högerklicka i aktivitetsfältet och välja "Inställningar för Aktivitetsfältet".
 13. 1 poäng
  Monshi

  mail från Lightroom

  Det jag inte förstår är varför skicka mail från ett bildbehandlingsprogram? Finns andra program som är specialister på det (outlook, thunderbird exempelvis) Men om du ska använda gmail i lightroom 1: Aktivare 2FA 2: Skapa unika lösenord per app (eller autenticera via oauth/2FA som exempelvis thunderbird klarar av)
 14. 1 poäng
  Mikael63

  Är det möjligt att fixa till trasiga spelfiler?

  Är det inte så att alla sparfiler har ett "register", ett index, som berättar vilka sparfiler som finns att välja? Om det registret då är "gammalt", av någon anledning, så finns inte alla nya sparade spel att välja. Kanske inte till någon hjälp, om det inte finns någon backup av detta (eventuella) register någonstans men det behöver då inte betyda att det är fel på (hela) disken. https://help.ea.com/en-us/help/the-sims/the-sims-4/how-to-restore-a-previous-saved-game-in-the-sims-4/
 15. 1 poäng
  Ja steg ett låter som att testa ifall din hårddisk har skador, för om så - så kan dom mest förunderliga fel inträffa. Problemet med att testa en disk som potentiellt kan vara dålig är ju mer tester som körs på en redan skadad disk- ju mer skador blir det och alla läsningar påverkar detta. Med det sagt så kan du använda gratis disk verktyg från tillverkaren. Tex. om det är en Seagate så kör gratis Seatools som skall botas från skiva, usb-sticka etc. Anar kan du ju naturligtvis köra gratis Speccy - gratisversionen då https://www.ccleaner.com/speccy/download
 16. 1 poäng
  vertpre

  wordfil på skrivbord

  Ok, tänkte bara att det hade varit bra att veta vad som fungerade till slut. Det är underligt att du inte får upp alternativet "Skicka till" när du högerklickar på filen i Utforskaren. Det är inte normalt. Kan vara en indikation på att det finns andra problem med din dator.
 17. 1 poäng
  bgjo

  wordfil på skrivbord

  Du får söka upp filen i Utforskaren och högerklicka på den där, inte i dokumentlistan. Du kan ju också öppna filen i Word och därifrån använda "Spara som.." /bgjo
 18. 1 poäng
  Thirteen

  Antivirusprogram, rapporter och tester

  AV-TEST The best Windows antivirus software for home users Länk finns nu överst i post #4
 19. 1 poäng
  vertpre

  Vad ska man välja för mobil

  Inlägg om abonnemang tillför inte mycket. Frågan var, vilken mobil? Här är en bedömning av ett flertal mobiler. OnePlus 7 och Asus Zenphone 6 är två intressanta mobiler. https://surfa.se/svenska-smartphoneguiden/
 20. 1 poäng
  Automan

  LÖST Enkel bildbehandling

  Hej! ImageMagick tror jag kan göra allt det du efterfrågar och förmodligen en hel del mer. Det är en del att läsa in sig på detta program, men det är grymt kraftfullt. Finns dessutom i förrådet vilket gör installationen smidig.
 21. 1 poäng
  mbgtmari

  LÖST Enkel bildbehandling

  Hej Mikael! Jag tycker du ska förlänga rubriken till Enkel bildbehandling i Linuxmiljö. Men din profilbild kanske gör att det tillägget inte behövs. Hursomhelst så undrar jag varför Pinta hänger sig. Det programmet verkar ju vara populärt. https://pinta-project.com/pintaproject/pinta/ Alternativ till Pinta ges annars här https://alternativeto.net/software/pinta/?platform=linux Med hopp om att du får förslag på bildredigeringsprogram baserade på praktisk användning av de eforummedlemmar som kör Linux. (Det är ju några stycken.)
 22. 1 poäng
  Cecilia

  LÖST Märkligt meddelande

  Skulle tro att en 3 år gammal version inte har den säkerhetsnivå som nya webbläsare har, alltså inte samma koll på certifikaten. Mycket har hänt på den fronten de senaste åren.
 23. 1 poäng
  Bekräftas. Testade nyss genom att skicka e-post till mig själv, med Thunderbird. Från gmail till hotmail. Tog bort det inkomna meddelandet, tömde papperskorgen. (i Outlook-appen i mobilen) Sök - jo brevet finns där. Men det eftersom det ligger i Skickat för gmail. Tog bort det. Tömde papperskorgen. Ny sök på hotmail-kontakten - ingen träff. Kollar jag på en annan slumpvis kontakt så ser jag mycket gamla brev men det är brev jag sparat i andra undermappar. (mappnamnet visas till höger, under datumet) Om jag i Thunderbird söker på det jag använde i ärenderaden får jag en träff som visar mitt brev. Men jag kan inte någonstans ta bort det. Går liksom att öppna men det är tomt. Kollar då webben, Gmail. Där hittar jag inget om Återskapa.. Kollar webben, Hotmail.com, och mycket riktigt, där finns 90 återställningbara objekt som jag kan ta bort, alla på en gång. Passar på att kolla Hotmail.se, som jag använde i testet ovan. Där finns 38 objekt varav även testmailet. Tar bort alla dessa Ny sökning i Thunderbird ger fortfarande träff. Någonstans finns alltså informationen ändå kvar?
 24. 1 poäng
  vertpre

  LÖST Lenovo G 50 skärpa färg

  Högerklicka på skrivbordet och välj grafikegenskaper. Där kan du prova dig fram. Blir det helt galet , kan du alltid återställa till standard. Tänk på att du väljer rätt skärm om du har två inkopplade.
 25. 1 poäng
  dosman

  LÖST Swedbank nekar mig logga in

  @MH_resurrected Anslutningen har ingen betydelse. Kör ej med router, bara med Comviqs surfsticka! Tömma cachen i browsern Opera hjälpte inte. Återställning har jag dock inte prövat, hur man nu gör det... Men på min laptop fungerar Swedbank med samtliga nedan browsers. Både hemma och på bibblan. Betala räkningar, Swedbank, hemifrån: Fungerar på laptop med Win7: Edge, IE11 och Firefox 70 Betala räkningar, Swedbank, hemifrån: Fungerar inte på stationär dator med WinXP och Firefox 52 Fungerar inte på stationär dator med WinXP och Opera 36 Slutsats: Använda min bärbara datorn för att betala räkningar.
 26. 1 poäng
  Cecilia

  Vill du hjälpa oss att forma två nya varumärken?

  Ursäkta men vad är det för länk du vill ha? Tråden är några år gammal och blev det något gjort så lär det vara infört på PC för Allas/M3:s webbsidor vid det här laget. Eforum är svenskspråkigt, tack.
 27. 1 poäng
  BGAA

  LÖST Hur slippa popups i nedre högerhörn ?

  Tack så mycket Cecilia. Det verkar fungera perfekt.
 28. 1 poäng
  Mikael63

  Opera och annonsblockerare

  "Varningen" gäller i denna tråd, enbart: https://eforum.idg.se/topic/359805-symboler/?tab=comments#comment-1720862 @mbgtmari länkar till en sida som innehåller pop-ups och informerar om just det. "Varningen" gäller alltså inte ditt citat, @pekkau utan den länk som återfinns inom ditt citat.
 29. 1 poäng
  Mikael63

  Kan inte radera vissa foldrar i Outlook

  Det verkar behövas en 3:e-partsmjukvara för detta. https://www.slipstick.com/outlook/delete-outlooks-default-folders/ Dock inget jag skulle chansa på, två rader extra bland alla andra mappar gör inget. De går att flytta ner så att de hamnar strax ovanför "Sökmappar"
 30. 1 poäng
  yoakeem

  Stänga ute folk som tillhör samma nätverk

  Tack mbgtmari. 😀 Använder CCleaner också. Ja jag kanske borde avinstallera ASC. Vad gäller software updater så brukar jag använda PatchMyPC https://patchmypc.com/home-updater-download
 31. 1 poäng
  Största delen av ändringarna i kärnan är uppdatering av stödet för hårdvara (tillägg för ny hårdvara). Såvida du inte kompilerar kärnan själv så blir det snarare än prestandaförsämring än förbättring. Beror på om hårdvarustödet är inbyggt eller som moduler, som bara laddas vid behov. Normalt läggs den nya kärnan till i /boot och det skapas en länk vmlinuz till den och länken initrd.img uppdateras. Datorn bootas från länken. Den gamla kärnan finns kvar och vill man återgå till den är det bara att ändra länkarna vmlinuz och initrd.img (initrd.img innehåller drivrutiner, som behövs vid uppstart). Beroende på distribution kan det finnas andra länkar, som behöver ändras. Om allt fungerar som det skall kan du ta bort gamla kärnor.
 32. 1 poäng
  MH_resurrected

  Villkorsstyrd formattering av datum i Excel

  Hej. Tidigare lösning är alldeles för krånglig (jag låste mig vi hur dina data såg ut istället för att tänka...). Så vi börjar om med lite fusk. I cell E4 så lägger vi in hela datumet 2019-01-01. I cell F4 plussar vi på en månad osv med hjälp av formeln: =SLUTMÅNAD(E4;0)+1 Kopiera hela vägen till höger (AN4) Sen markerar du rad 4:a, högerklicka och välj Formatera celler->Tal->Anpassat och skriv in MMM. Nu ändras visningen så att bara månadsnamnet syns MEN det ligger kvar ett "riktigt" datum i cellen som du kan jämföra dina start/slutdatum med istället för min idiotlösning där du "fiskade ut" varje datum. Nu formel för grönt (motsvarande föregående jätteformel) =OCH(E$4>=$B5;E$4<=$C5) Det blir väl Liiiiiiite lättare att förstå?😁 Som du ser låser vi rad 4 ($4) för månadens start-datum och kolumnen B respektive C för start/slutdatum så att formeln anpassas för varje cell. För att inkludera hela månaden så kan du antingen flytta tillbaks startdatumet till den 1:a i månaden, eller flytta fram kolumnens datum till den sista. Eftersom det finns en formel för att flytta fram datumet röstar jag för den lösningen. Sen får du göra samma sak med avslutningsdatumet. Det flyttas till sista dagen i månaden. Så formeln blir marginellt krångligare. =OCH(SLUTMÅNAD(E$4;0)>=$B5;E$4<=SLUTMÅNAD($C5;0)) Och för gult byter vi B&C Till C&D. =OCH(SLUTMÅNAD(E$4;0)>=$C5;E$4<=SLUTMÅNAD($D5;0)) Nu kommer alla månader som har minst en dags arbete att färgas. Om en månad ingår i både grundperioden och i förlängningen markeras den som grundarbete (grön). Se flik 2 i bifogad PS: Månadsnamnen I rad 4:a styrs av Windows/Excels landsinställningar. Dvs det blir okt i svensk och oct i engelsk Excel och det är alltid små bokstäver. Det går inte att få Inledande versaler utan att konvertera till text och då förlorar man hela vitsen med datum. Kalla det ett medvetet stilval om någon gnäller… PS2 Om du verkligen vill ha den 15:e som brytdatum så borde det enklaste vara att kan du lägga till/dra bort 15 dagar när du skapar Kolumnens datum. Typ: =SLUTMÅNAD(E4;0)+15 Consultants_forum(entire_month).xlsx
 33. 1 poäng
  Klippan

  Ingen bild

  Tack alla för svaren. Jag plockade ut det extra grafikkortet, ingen skillnad. Sedan så var det en som tipsade om att fixa med minnena i datorn, så de plockades ut och sattes tillbaka, ingen skillnad. Om man däremot skiftade minnena mellan blåa och svarta platserna så kom bilden fram på inbyggda VGA-utgången. (Extra grafikkortet ej testat med detta). Så något med minnena hindrade tydligen bilden att komma fram. Så nu kan jag gå vidare och se vad som finns i datorn.
 34. 1 poäng
 35. 1 poäng
  Var det? Jag har fortfarande Windows 1903, och blir inte erbjuden 1909 när jag söker efter uppdateringar. ("Du har de senaste uppdateringarna"). Däremot fick jag Uppdatering av säkerhetsinsikter för Windows Defender Antivirus - KB2267602 (version 1.305.2145.0), som installerades 2019-11-15 08:01, och det torde vara samma uppdatering som de som har version 1909 fått. Det är klart man ska gå tillbaks till en tidigare version om något inte fungerar. När jag hade fått version 1709 kunde min HP-skrivare inte längre skriva ut. HP hade ingen ny drivrutin att erbjuda mig utan hänvisade mig till Windows inbyggda och Windows påstod att den jag hade fungerade. Jag rullade alltså tillbaks till Creators Update, version 1703, och skrivaren fungerade igen. Så småningom (det tog flera månader) installerade Windows automatiskt en ny skrivardrivrutin och jag blev erbjuden version 1709 igen, installerade den och skrivaren fortsatte att fungera.
 36. 1 poäng
  Cecilia

  Forumets nyhetsroboteri

  Själv så går jag först till Eforum och klickar mig bara in på de nyheter som visas här Sen finns ju möjligheten att kommentera artiklarna här, vilket ju görs ibland.
 37. 1 poäng
  Enligt annat forum så är det version 1909 man får i ISO-filen på https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10 fast det står Maj 2019 som rubrik. Det enda jag har kollat är att verktyget man laddar ner heter MediaCreationTool1909.exe så det borde bli rätt.
 38. 1 poäng
  pekkau

  Forumets nyhetsroboteri

  Här finns en till **** igen , man borde nämna att du måste betala om du vill läsa "hela artikeln här" Jag gillar inte detta, kanske andra gör det, vet inte? https://eforum.idg.se/topic/359715-bankapparna-som-ger-dig-stenkoll-på-din-privatekonomi/
 39. 1 poäng
  ChristerE

  Byta standardhårddisk från C till D?

  Apropå vertpre's bra info om "nuvarande C:". Tänk alltså på att enhetsbokstäver inte är "skrivna" på partitionerna, så som volymnamn är. Enhetsbokstäver tilldelas av det OS som för tillfället körs (om OS:et använder sig av enhetsbokstäver). I äldre Windowsversioner kunde enhetsbokstäverna "hoppa runt" om man anslöt en till disk före nästa datorstart. I senare versioner "minns" Windows tilldelade bokstäver, baserat på någon form av signatur (om jag inte tar fel), och kan ändras om man så önskar. I ditt fall, @EasyCactus, borde det inte bli något problem. Det handlar "bara" om kloning och om att byta plats på diskarna.
 40. 1 poäng
  vertpre

  Byta standardhårddisk från C till D?

  @EasyCactus Du kan klona C: disken till den snabbare, sedan formatera om disken. Disken med OS på blir automatiskt C:disk. Allt på D försvinner men har du inget där är det ju inget problem. Kontrollera efteråt att rätt disk är satt till startdisk när du startar datorn.
 41. 1 poäng
  ChristerE

  Sända mail

  En del program har funktioner för att samarbeta med andra program, eller för att på egen hand utföra sådant man annars använder dedikerade program för, t ex e-post. Mejlar man bilder ofta är det praktiskt att göra det direkt från t ex Lightroom, eller så gör man det bara för att det går att göra. Men bildfiler kan ju bifogas i e-post på samma sätt som andra typer av filer, så det behöver inte göras i Lightroom. Några tankar/frågor om Lightroom. Adobe skriver: "Du kan använda Lightroom Classic till att skapa e-postmeddelanden och skicka foton till personer med hjälp av ditt standard-e-postprogram. Du kan även använda en webbaserad e-postleverantör, som Gmail." ... "Om du har valt ett e-postprogram på datorn öppnas e-postmeddelandet i det programmet. Lägg till ett meddelande om du vill och klicka sedan på Skicka." https://helpx.adobe.com/se/lightroom-classic/help/prepare-send-or-post-photos.html Motsvarande finns att läsa hos MakeUseOf. https://www.makeuseof.com/tag/email-photos-adobe-lightroom/ Om Lightroom skapar en "genväg" till en e-postklient, varför behövs då inställningar för e-postserver, m m, i Lightroom? Om Lightroom, eller annat (bild-)program, skulle skicka e-post helt på egen hand så behövs inställningarna förstås i programmet. I det sammanhanget kommer också frågan ifall det programmet hanterar någon egen Skickat-mapp. I fallet med Lightroom borde den egna e-postklienten, som Lightroom samarbetar med, spara skickade mejl (ifall man har inställt att skickade mejl sparas). Man ska inte behöva skicka via Telias server bara för att man är uppkopplad till internet via Telia. Men man brukar behöva autentisera sig hos den e-postleverantör vars mejl-server skickar via. Man kan alltså skicka via en e-postleverantör där man har e-postlådor (använda en e-postlådas inloggning för autentisering). Hur man då är uppkopplad till internet spelar ingen roll (man befinner sig kanske på ett hotell eller på en flygplats). Sen kan avsändaradressen vara vadsomhelst, man skickar egentligen inte "från" någon e-postadress. Men det brukar vanligtvis ändå "höra ihop". Jag bor i ett Com Hem-hus, men skickar mejl via Telias server.
 42. 1 poäng
  empe

  LÖST Datorn stänger inte av sig

  Tack för hjälpen, nytt moderkort och det fungerar som det ska. MIchael
 43. 1 poäng
  Nej det har jag heller aldrig trott, bara att det finns fler som kanske läser tråden och kanske kan bli hjälpt, så mina instruktioner är inte enbart riktade till just dig. Dessutom vet jag aldrig hur stora kunskaper en medlem på Eforum har, så ibland kanske jag kan vara lite extra övertydlig och hoppas du har överseende med detta. Licens: inga problem när du uppgraderar från en befintlig laglig utgåva. Mvh
 44. 1 poäng
  Cecilia

  Installera om Windows 7 när supporten upphör

  I de flesta fall som Flyfisherman skriver men om du berättar vad du har för skrivare och skanner så kanske det går att hitta exakt information. Vill man ha tillbaks leveransskick så måste man använda datortillverkarens återställning, typ med F9 som gällde för din datormodell. Om man installerar med en DVD/USB-minne med installationsfiler från Microsoft så blir det en standardinstallation och alla program får man installera själv. Många datortillverkare har en del av de program som kom med datorn på sin webbplats för nerladdning. Windows Live Mail bör bytas ut till något annat eftersom det var flera år sen Microsoft la ner den produkten, men det bör göras innan en ominstallation för att det ska gå smidigare att få över mejlen. Thunderbird är ett bra alternativ. Office Starter las ned redan 2012 och det är länge sen det slutade vara säkert att använda. Det har väl ersatts av Office Online med webbaserade varianter av Office-programmen.
 45. 1 poäng
  Cecilia

  Fladdrande sida

  Opera är också baserad på Chromium så det är väl troligt att samma fladder finns med den.
 46. 1 poäng
  Jag försökte stänga av allt, men uppgraderingar, uppdateringar, säkerhetsuppdateringar och allt fanskap. En jävla röra och nä, fick inte stopp på skiten. Dessutom kan det vara nyttigt och kul med Linux tänkte jag....
 47. 1 poäng
  Det finns inga som verkligen har kunnat visa på att smygavläsning av de stora företagen förekommer. Nej, du gjorde en feltolkning vilket är lätt i en juridisk text.
 48. 1 poäng
  Vedex

  Patent-troll

  Ang. Amerika och patent. Sevärd dokumentär där personer blir helt livegna ang. patenten. The Patent scam 2017 Extras till denna dokumentär nedan. https://youtu.be/VobSpIwavPs
 49. 0 poäng
  Automan

  LÖST Enkel bildbehandling

  Det har jag inte koll på. De gånger jag vill göra något i ImageMagick brukar jag kolla dokumentationen
 50. 0 poäng
  pekkau

  Opera och annonsblockerare

  Ja, länken var ursprungligen ditt. Varför varnar du om detta? För mig Opera fungerar perfect, inga pop-ups. Jag kanske fattar vad du menar...har du Firefox eller någon annan webbläsare utan bra fungerande annonsblockerare ja, därför varningen.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...