Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-10-25 på alla områden

 1. 2 poäng
  Laso

  Kan element skadas av att inte använda dem?

  Brrr, låter kallt tycker jag, men nej, du kan lugnt låta dina vattenburna element vara avstängda. Det enda som kan hända över tid, är att stiftet som sitter i termostaten kan eventuellt börja fastna/kärva, så att när du vrider på värme nästa gång så kommer ingen värme, då får man "motionera" igång detta stift igen, så kommer vämen åter. Du kan också få in luft i elementet, men det är ju bara då att lufta. Men det är väl ungefär som när du låter elementen vara avstängda under sommaren, precis samma sak. Något element kan "krångla" vid återstart.
 2. 1 poäng
  Mikael63

  AnyDesk

  Inte än i Android som jag tolkar texten:
 3. 1 poäng
  X-Men

  Windows 10 - Oktober 2020 Uppdatering

  Windows 10-filen innehåller 6 olika versioner av Windows 10. Windows 10 Home Windows 10 Home (N) Windows 10 Education Windows 10 Education (N) Windows 10 Pro Windows 10 Pro (N) Om du tar bort de versioner du inte behöver från install.esd-filen som finns i ISO-filen och behåller de versioner du vill använda (t.ex. Windows 10 Home och Pro) kan du reducera storleken på ISO-filen med ca. 750MB, vilket gör att den då får plats på en DVD.
 4. 1 poäng
  Hockke

  Kan element skadas av att inte använda dem?

  Man tar bort termostaten och använder t.ex. skaftet på en skruvmejsel för att trycka in "stiftet" som sitter i själva ventilen. Sitter det fast, knacka lätt på det tills det lossnar och tryck det sen fram och tillbaka tills det löper lätt.
 5. 1 poäng
  X-Men

  AnyDesk

  Jag använder i huvudsak Cloudberry Remote numera (se mina inlägg i den första länken du lagt med i ditt inlägg) men har även AnyDesk på Skrivbordet. Kör det utan att ha det installerat i de fall jag inte får Cloudberry Remote att göra det jag vill. Jag skall installera AnyDesk vid tillfälle och se vad jag kan hitta för lösning på ditt problem. Jag kör inget så som du gör utan låter den jag skall hjälpa starta programmet och ge mig inloggningsuppgifterna. Om du har tålamod skall jag jobba på det så snart jag kan och återkommer med det jag får fram.
 6. 1 poäng
  Automan

  LÖST Uppdatering

  Jag skulle rekommendera dig att undvika detta program. Har du det redan installerat, se till att ta bort det. Det är i själva verket ett program som gör mer skada än nytta. Gratis versionen larmar om gamla drivrutiner som du sedan kan uppdatera. Haken är bara att du måste köpa fulla versionen av programmet. I själva verket är det falskt alarm och dina drivrutiner är med stor sannolikhet fullt aktuella. Syftet med programmet är att skrämma dig och få dig att köpa fulla versionen av programmet trots att ingenting är fel i din dator. Grundtipset är att ALDRIG installera detta program. Hittade en guide om hur man avinstallerar programmet https://www.pcrisk.com/removal-guides/13370-winzip-driver-updater-unwanted-application
 7. 1 poäng
  Martassen

  LÖST Teams

  Tror jag fick det att fungera 🙂. Man behöver tydligen schemalägga mötet. Jag gjorde det först men det fungera ej förrut men nu så.
 8. 1 poäng
  KaptenGnissel

  LÖST Ny Outlook tjatar om lösenord titt som tätt

  Än så länge verkar Vladimirs tips fungera. Om några dagar vet jag... Tack så mycket för hjälpen 🙂
 9. 1 poäng
  Mikael63

  Kan element skadas av att inte använda dem?

  Det man bör undvika är att stänga av cirkulationspumpen (om man bor i villa).
 10. 1 poäng
  Gabben

  Klona en laptop

  Här kommer en summering på utförandet. Jag valde att köra via laplink, den betalda versionen - https://pcmover-10.laplink.com/ Du laddar ned programmet på båda datorerna, väljer sedan från gammal till ny eller tvärtom samt vilka filer som ska skickas över och hur du vill skicka över dem. I efterhand hade jag nog varit lite mer noggrann med vilka filer jag ville flytta över till min nya laptop då del blev en del strul med saknade filer för diverse program. Jag flyttade över en del via extern hårddisk eftersom jag ville spara tid då jag inte var speciellt sugen på att skicka över 70 GB filer via dåligt WiFi. Anyway, borsett från det så fungerade laplink utmärkt och gjorde precis det jag var ute efter. Kan varmt rekommendera detta program då det både är smidigt och billigt! Tackar för alla tips och ett superbra forum! 😁
 11. 1 poäng
  mbgtmari

  Windows 10 - Oktober 2020 Uppdatering

  För mig tog det ca 10 minuter, dvs det gick snabbare än en månatlig tisdagssäkerhetsuppdatering. Och ingenting ändrades (och försämrades) i Startmenyn som det skrevs om här: https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.739803/windows-10-october-2020?queryText=edge Så länge jag får behålla de inställningar jag tidigare gjort i Windows 10 är jag nöjd och hittills har jag inte haft något att klaga på
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...