Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-05-19 på alla områden

 1. Mikael63

  Sömlös övergång, muspekare, två datorer

  Ingen lösning på trådens fråga men väl på "problemet": Kopplade en USB-C kabel mellan jobbardatorn och min privata skärm. Nu har jag alltså utökat skrivbord, på tre skärmar, utan någon särskild mjukvara.
  1 poäng
 2. Mikael63

  Sömlös övergång, muspekare, två datorer

  Installerat på båda maskiner. När Linux fick agera server hittade den Windows När Windows fick agera server hittade den inte Linux men la till den manuellt. Oavsett så fungerade inte någon av alternativen varför dessa nu avinstallerats...
  1 poäng
 3. Mikael63

  Microsoft släpper Bing-baserad coronakarta

  https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/maj/ny-vagledning-om-smittfrihet-efter-covid-19/
  1 poäng
 4. Nyhetsroboten

  Hjälp forskarna stoppa corona med din gamla dator

  Har du en gammal dator som du inte använder, eller mer datorkraft än du behöver? Varför inte låta forskarna använda den för att hitta botemedel mot cancer, ebola och corona.Läs hela artikeln här
  1 poäng
 5. .M

  Sömlös övergång, muspekare, två datorer

  Möjligtvis kan du lösa det genom att installera VNC på både linux och windows. Jag tror VNC har en liknande sådan funktion inbyggd nämligen. Men det var länge sedan jag provade VNC. Körde det som remote-desktop klient mellan Windows och Mac för 11 år sedan, om inte mer.
  1 poäng
 6. Hockke

  Trådlöst

  Tack för det. Sidan verkar lovande. Jag blir utan bredband ett par veckor framåt, men ska testa så fort jag kan. Och rapportera resultatet. Om jag överhuvudtaget tar mig in på Internet igen?
  1 poäng
 7. Mathias G

  Apple Familjedelning

  Förstår nu hur det hänger ihop. Den som är familjesamordnare kan byta betalningsmetod och lägga till flera kreditkort t.ex. Tycker dock att är man två vuxna med två barn konton exempelvis så borde de som är vuxna i familjen kunna välja om man vill använda ett gemensamt kredit kort eller sitt egna personliga. Tycker att ett företag som Apple borde kunna lösa en sådan grej på ett enklare sätt.
  1 poäng
 8. Pelle Penna

  Trådlöst

  Testa den h är sidan https://www.lifewire.com/d-link-dir-605l-default-password-2619091
  1 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...