Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-01-12 på alla områden

 1. 2 poäng
  Mikael63

  Windows95 fyller 25

  Ska jag fira något så är det att jag slipper det..
 2. 2 poäng
  Mikael63

  Konstanta plingljud från datorn.

  Ta ur alla USB-anslutningar bara för att kontrollera att det inte är någon av dessa som glappar.
 3. 1 poäng
  Cecilia

  Windows95 fyller 25

  Visserligen var det Windows 95 på den första datorn som jag hade hemma men annars vet jag inte om det är så mycket att fira, i stort sett varje Windows-version har ju varit bättre när det gäller användarvänlighet och funktion än den föregående så inte vill jag tillbaks till Windows 95.
 4. 1 poäng
  mbgtmari

  Windows95 fyller 25

  Jag firar inte men nog minns jag Windows 95 alltid. När jag använde det tyckte jag det var perfekt men nu är jag bortskämd med det färggladare Windows 10 med fler funktioner. Att du fortfarande använder Windows 95 har jag sett i en av dina trådar. Du som gillar det som är gammalt, varför inte prova på Windows 93? https://www.fastcompany.com/3037721/try-windows-93-the-hilarious-os-that-never-was
 5. 1 poäng
  kiwi01

  BankID

  En av mina banker meddelar att det är Bankid.com som har infört förändringen.
 6. 1 poäng
  laetitia

  "Eller"-fråga

  Stort Tack! 😀 Ja det blev godda yxskaft i det första inlägget
 7. 1 poäng
  Mikael63

  Två systemdiskar med olika operativ

  Om avsikten är att kontrollera om.. ..fungerar eller inte fungerar i Windows 10 så är det ganska snabbt kontrollerat i en virtuell miljö. Visst, jag håller med om att det kan bli tungjobbat om man inte har tillräckligt med minne att dela mellan värd och gäst, eller om man kör den virtuella maskinen på en USB-disk, men programmen bör kunna starta och användas så pass att man kan se om det lirar, eller inte, i Windows 10. Ingen risk med det som vissa tror ska hända, inget meck med licenser/nycklar, inget att ändra vad gäller boot. Tillägg/förtydligande: Med detta inlägg menar jag att W10 ska installeras virtuellt på W7 bara för att testa programmen. I mitt tidigare inlägg avsåg jag att W7 skulle installeras virtuellt på en ny skarp W10.
 8. 1 poäng
  jejo07

  Iphone x går in på appar av sig själv

  Köpte den via comviq ingen fysisk butik alltså men får väl ringa dem och fråga imorgon
 9. 1 poäng
  Cecilia

  BankID

  Det är kanske för att det finns bedrägerier kopplade till Bank-ID, man skulle t ex kunna tänka sig att du råkar surfa in på en bedrägerisida som försöker starta Bank-ID i bakgrunden, dvs utan att du har klickat har klickat på någon BankID-symbol och sen få dig att tro att du behöver mata in koder/lösenord för att få tillgång till premiuminnehåll eller något intressant program, med förhoppningen att du då inte begriper att du ger dem tillgång till ditt konto. En fråga om man vill starta Bank-ID får då kanske en att tänka efter en extra gång. Helt hypotetiskt för jag vet inte hur bedrägerierna går till.
 10. 1 poäng
  Mikael63

  BankID

  Jag har en virtuell maskin med Windows 10. På den är Bankid installerad. När detta gjordes fick jag en ikon, för bankid, på skrivbordet. Högerklick på den och Kopiera. Sedan Windowtangenten+R och där skriva shell:startup samt enter. I det fönstret som dyker upp - Klistra in. ("Klistra in genväg" behövs inte eftersom det redan ÄR en genväg jag kopierat, från skrivbordet) Detta fungerar men resultatet är vid varje uppstart. Då väljer jag nog hellre ett extra klick när/om jag behöver bankid.
 11. 1 poäng
  Prova att använda Pivåtabell.
 12. 1 poäng
  Mikael63

  Svart skärm och andra fel! klurigt.

  Testa att starta datorn med någon Linux-dist. på ett USB-minne. Uppstår problem även där kan man nog vara säker på hårdvarufel.
 13. 1 poäng
  Cecilia

  Kylskåpet läcker!

  Tejpa upp toa- eller hushållspapper för att se hur det rinner, även om pappret torkar innan du kollar på det så ser man om det har varit blött.
 14. 1 poäng
  Cecilia

  Två systemdiskar med olika operativ

  Tack detsamma! Jag hoppas att det går bra för dig med installationen av Windows 10 och programmen.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...