Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-11-27 i Foruminlägg

 1. 2 poäng
  Cecilia

  Windows Insider Preview

  Igår kväll kom det ny information som stärker ovanstående två inlägg i och med att bygge 19033 kom ut med ca tio fixar och fyra kända fel. Dessutom skriver Microsoft att de som har Fast Ring kommer att få uppdateringar från RS_PRERELEASE i stället för från VB_RELEASE. Det är därför viktigt att ändra till Slow Ring om man vill fortsätta att få uppdateringar för 20H1 i stället för 20H2. Kommande version kommer att heta 2004 i stället för 2003 för att inte förväxlas med Windows Server 2003. Mer detaljer finns på sidan https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/11/26/announcing-windows-10-insider-preview-build-19033/.
 2. 1 poäng
  Stubban

  Kan inte stoppa vidarebefordran av mail!

  Hej! Jag har i Outlook online (Hotmail), tagit emot mail från två mailadresser (en gmail och en annan). Funktionen har varit inställd via Outlook - Synkronisera e-post i Hotmail. Jag tog bort denna förra veckan men mailen fortsätter att komma. Adresserna ligger inte kvar i vyn Synkronisera e-post i Hotmail. Jag bytte lösenord i gmail-kontot, men det gör ingen skillnad. Hur tar jag bort det? Anna
 3. 1 poäng
  Cecilia

  LÖST Märkligt meddelande

  Skulle tro att en 3 år gammal version inte har den säkerhetsnivå som nya webbläsare har, alltså inte samma koll på certifikaten. Mycket har hänt på den fronten de senaste åren.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...