Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-11-17 på alla områden

 1. 1 poäng
  Thirteen

  Några Mint-nyheter

  Funkar bra nu! 🙂
 2. 1 poäng
  nilmol

  Uppdatering 1909 misslyckas

  Jo, så är det. Och det har jag, allt ligger på min NAS. Men... det är ju nåt man helst slipper. Hursomhelst så funkade det med att installera om Windows helt. Appar och filer kvar. Kanon. Och, dessutom, utan att avaktivera McAfee. Som för övrigt verkar samarbeta med Defender väldigt bra om man kollar på infosidan om detta. Nu finns inga fler uppdateringar som ligger och väntar längre, tack för hjälpen!
 3. 1 poäng
  Klippan

  Ingen bild

  Tack alla för svaren. Jag plockade ut det extra grafikkortet, ingen skillnad. Sedan så var det en som tipsade om att fixa med minnena i datorn, så de plockades ut och sattes tillbaka, ingen skillnad. Om man däremot skiftade minnena mellan blåa och svarta platserna så kom bilden fram på inbyggda VGA-utgången. (Extra grafikkortet ej testat med detta). Så något med minnena hindrade tydligen bilden att komma fram. Så nu kan jag gå vidare och se vad som finns i datorn.
 4. 1 poäng
  Mikael63

  Nya problem med VPN

  Jag har använt TeamViewer (nedan kallad TV) länge nu (jo, den funkar även i Linuxmiljö) och under en period frekvent förekommande mot många datorer, både bekantas och egna (ex. filservern i källaren). Begränsningen med gratisversionen är att den enbart får användas privat. En gång fick jag en förfrågan om jag verkligen använde TV i privat syfte när jag hade så många anslutna datorer. Jag svarade att jag har många kompisar och så var det bra med det. När TV installerades på en Windows Server 2008 fungerade den inte utan licens. Jag antar att det inte är någon privatperson som använder det operativet. (Enligt TV då) Om man har licens kan man lägga till en egen företagslogga hos klienten *) och om jag minns rätt så kunde man inte ansluta med "oövervakad åtkomst" om man själv har gratisversionen. (Jag hjälpte en åkare som hade fått TV installerad av ett företag) *) Det är egentligen ingen klientsida och serversida. Samma program installeras på de datorer man vill fjärrstyra eller föra över filer till/från. Jag har, eller hade ser jag nu, samma lösenord för alla datorer inklusive min egen. Detta var inget som mina bekanta som jag fjärrsupportade kände/känner till.
 5. 1 poäng
  mbgtmari

  Uppdatering 1909 misslyckas

  Jag frågade mig själv samma sak efter att ha använt AVG i 13 år utan uppdaterings- eller annat problem. Hursomhelst så kan du läsa hur Microsoft anser att felkoden 0x800f0831 ska tolkas och åtgärdas https://support.microsoft.com/en-us/help/4477073/error-0x800f0831-when-you-install-an-update
 6. 1 poäng
  ChristerE

  Olika ikoner

  Förhandsvisningen avser Utforskaren, och visningen triggas rimligtvis av filändelsen. Finns den här visningen tar det lite längre tid att "generera" alla ikoner när ett mappfönster öppnas, eller vid växling till ikoner. Man kan se den vanliga pdf-ikonen en liten stund innan förhandsvisningen kommer. En del installationer av Acrobat Pro eller Acrobat Reader installerar antagligen denna funktion automatiskt, i andra versioner kan man aktivera den i efterhand. Artikeln jag länkade till kommenterar några versioner men inte alla, och så skiljer det sig mellan 32- och 64-bitars Windows. Aktiverar man visningen, om den inte fanns före, så görs någon installation. Det är inte bara en aktivering.
 7. 1 poäng
  Mikael63

  Roliga timmen

  SVT är inte sämre på journalistmatte än Expressen: 2 + 30 = 22 https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/flera-botfallda-i-timra
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...