Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-11-15 i Foruminlägg

 1. 2 poäng
  Avicii

  En ny epok inleds på allvar: Wifi 6 lanseras officiellt idag

  Snabbare är precis vad WiFi 6 bl.a. innebär. Med en PCIe adapter (Asus PCE-AX58BT) i min nyuppdaterade Windows 10 dator fick jag följande hastighet med Bredbandskollen (nätverkskabeln urdragen): Med enbart nätverkskabeln visade Bredbandskollen följande: Och ja, jag har en ASUS RT-AX88U router.
 2. 2 poäng
  Mikael63

  Nyfiken på Linux?

  Ja, jag ångrar inte att jag skippade Windows när jag bytte dator. Särskilt när man läser om vad alla dessa Windowsuppdateringar ställer till med och vilken tid det tar för dessa. En del tycks ju ta längre tid än vad det tar att installera Mint från grunden (på två datorer) och lägga till alla program.. Jag får nog av Windows på jobbet men har några virtuella Windowsmaskiner för att kunna "labba" lite.
 3. 2 poäng
  vohubbe

  Nyfiken på Linux?

  Hej Mikael Jag kör Linux Mint i en Laptop och en "old" stationär Fujitsu Amilo 1500 och det fungerar utmärkt för mina behov (BTW Amilon har aldrig varit så stabilt som nu) sen har jag en nyare Laptop med Windows 10 Preview som fungerar "sådär"!.... nu har jag köpt en ny SSD disk till Win Datorn och kör Mint i den och..fan vilken positiv skillnad, jag lägger nog ner Windows helt , för ett tag iaf..få ser hur det går
 4. 1 poäng
  Cecilia

  Windows Insider Preview

  Efter bara ett par dagar är det nu dags för bygge 19025 som innehåller några förbättringar när det gäller Sök förutom många fixar och fyra kända fel enligt sidan https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/11/15/announcing-windows-10-insider-preview-build-19025/ .
 5. 1 poäng
  Sigla

  Photoshop Elements 5.0 Adobe

  Tack för svaret, då är det bara att slänga den då? Det är himla synd, jag tycker inte om att slänga saker men bra att veta att den inte är så enkel att använda då
 6. 1 poäng
  mbgtmari

  LÖST Den valfria uppdateringen ställde till det för Logitech Options

  Var det? Jag har fortfarande Windows 1903, och blir inte erbjuden 1909 när jag söker efter uppdateringar. ("Du har de senaste uppdateringarna"). Däremot fick jag Uppdatering av säkerhetsinsikter för Windows Defender Antivirus - KB2267602 (version 1.305.2145.0), som installerades 2019-11-15 08:01, och det torde vara samma uppdatering som de som har version 1909 fått. Det är klart man ska gå tillbaks till en tidigare version om något inte fungerar. När jag hade fått version 1709 kunde min HP-skrivare inte längre skriva ut. HP hade ingen ny drivrutin att erbjuda mig utan hänvisade mig till Windows inbyggda och Windows påstod att den jag hade fungerade. Jag rullade alltså tillbaks till Creators Update, version 1703, och skrivaren fungerade igen. Så småningom (det tog flera månader) installerade Windows automatiskt en ny skrivardrivrutin och jag blev erbjuden version 1709 igen, installerade den och skrivaren fortsatte att fungera.
 7. 1 poäng
  Mikael63

  Defender

  Ja bokmärken bör man ju ta backup på, som alla andra dokument man "är rädd om". Är det inte bara en (1), den du har bild på? Godkänner du där så bör du slippa den sedan.
 8. 1 poäng
  Cecilia

  LÖST Den valfria uppdateringen ställde till det för Logitech Options

  Du kan ju börja med att kolla på Logitechs webbplats om de har släppt någon uppdatering. Naturligtvis kan du vänta med att installera 1909, version 1903 stöds med uppdateringar i ett år till.
 9. 1 poäng
  Cecilia

  Forumets nyhetsroboteri

  Själv så går jag först till Eforum och klickar mig bara in på de nyheter som visas här Sen finns ju möjligheten att kommentera artiklarna här, vilket ju görs ibland.
 10. 1 poäng
  Mikael63

  Forumets nyhetsroboteri

  Fortfarande bara tre inlägg på senaste 21 timmarna. Kan nog anse att det inte är för många.
 11. 1 poäng
  a128

  Diverse äldre PC-program från Datanord

  Nu är det fixat, jag som trodde att eforum var ett datanörd-forum, rar för nördar, zip för övriga 😀
 12. 1 poäng
  .M

  Webbsidan klar överföra

  Här finns en steg-för-steg guide på hur du flyttar en site från en host till en annan. Och jag tror det är något sånt du är ute efter. https://www.wpexplorer.com/migrating-wordpress-website/
 13. 1 poäng
  Mikael63

  Forumets nyhetsroboteri

  Det kan man ju även tolka som att det är få nya "vanliga" trådar, inte många från nyhetsroboten. Är det stiltje på forumet är det ju bra om det händer något.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...