Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-11-14 på alla områden

 1. 2 poäng
  pekkau

  Forumets nyhetsroboteri

  Jag gillar inte länkar till plus-medlem, (Wasting my time), tänker inte betala.
 2. 2 poäng
  Cecilia

  Forumets nyhetsroboteri

  Meningen med Nyhetsroboten är att man kanske hittar något intressant fast man inte har tänkt på att kolla på nyheterna. Men det är klart att det inte ska vara för många inlägg från den. Så vitt jag kan se har det kommit 3 nyhetsinlägg under de senaste 21 timmarna. Jag tycker inte att det är så mycket. Vad tycker ni andra?
 3. 1 poäng
  a128

  BrotherHL-1440 pirat vs. orinal toner vs. trumma

  Min skrivare gav antydan till dåliga utskrifter så jag antog att tonern var på väg att ta slut, köpe en ny pirat-toner, med resultat av obefintlig utskrift, misstänkte då trumman var på G så en ny Pirat-trumma inhandlades från en annan firma och utskifterna blir bra, men nu till det roliga, när jag tar den gamla orginal trumma och Toner och sätter tillbaka så blir det bra utskrifter, men blandar jag orginal och pirat så blir det ingen utskrift, pirat vs. orginal verkar har allergi mot varandra 😕
 4. 1 poäng
  a128

  Diverse äldre PC-program från Datanord

  Nu är det fixat, jag som trodde att eforum var ett datanörd-forum, rar för nördar, zip för övriga 😀
 5. 1 poäng
  Cecilia

  Defender

  Skulle kunna bero på att Opera är installerad i användarens lokala profil i stället för i det mer normala C:\Program. Det är ett trick som många skadliga program använder för att det inte ska komma upp någon fråga från Användarkontroll (UAC) under installationen och därmed kan de installeras utan att det märks. Annars tycker jag att det är bra att brandväggar frågar innan de öppnar upp för nya program. Det där gäller vad antivirusprogrammet reagerar på så det är inte samma sak som vad brandväggen reagerar på.
 6. 1 poäng
  Thirteen

  Antivirusprogram, rapporter och tester

  AV-TEST 21 Security Suites and Packages Put to the Test for Windows 10 Länk finns nu överst i post #4
 7. 1 poäng
  Avicii

  Microsoft börjar rulla ut version 1909 av Windows 10

  Det är 1909 som installeras. Har precis installerat på en ledig partition och kör dual-boot tills vidare.
 8. 1 poäng
  Ove Söderlund

  Microsoft börjar rulla ut version 1909 av Windows 10

  Planen är att denna funktion ska finnas med i vår-releasen. Funktionaliteten infördes med bygge 18970 för 20H1-utvecklingsgrenen för en tid sedan. Men naturligtvis kan mkt hända på vägen och Microsoft kanske tar bort den om den inte håller måttet när det börjar närma sig ett skarpt släpp i vår.
 9. 1 poäng
  Mikael63

  Forumets nyhetsroboteri

  Det kan man ju även tolka som att det är få nya "vanliga" trådar, inte många från nyhetsroboten. Är det stiltje på forumet är det ju bra om det händer något.
 10. 1 poäng
  vertpre

  Byta standardhårddisk från C till D?

  Tja, jag har inte haft problem att starta med en klon med källdisken i, men det är bara att koppla ur en disk och prova som jag tidigare föreslagit.
 11. 1 poäng
  ChristerE

  Byta standardhårddisk från C till D?

  Är du säker? Visar Diskhantering verkligen den informationen för en partition som innehåller ett startbart Windows men som inte är det Windows som är igång. Övrig information ser ut att stämma. EFI-systempartition finns med efter kloningen, och "Windowspartitionen" med Systemstart är lika stor på den klonade disken. TILLÄGG: Se inlägg i följande länk. Där beskrivs precis det här att informationen om Systemstart, m m, visas som förväntat när väl partitionen används för att boota datorn. Övrig information har jag ingen kommentar till. https://forum.macrium.com/Topic2881.aspx
 12. 1 poäng
  pekkau

  Forumets nyhetsroboteri

  Här finns en till **** igen , man borde nämna att du måste betala om du vill läsa "hela artikeln här" Jag gillar inte detta, kanske andra gör det, vet inte? https://eforum.idg.se/topic/359715-bankapparna-som-ger-dig-stenkoll-på-din-privatekonomi/
 13. 1 poäng
  ChristerE

  Forumets nyhetsroboteri

  Okej för min del med nyheter som kräver Plus-medlemskap. Men jag störs av att upptäcka kravet först när jag öppnat artikeln, jag vill se det redan under t ex "All aktivitet" (discover-listan).
 14. 0 poäng
  .M

  eSim skiljer sig mellan tillverkare?

  Hur kommer det sig att eSim verkar skilja sig mellan tillverkare på telefoner och smarta klockor? Jag har läst att vissa abonnemang fungerar på eSim men enbart med iphone, inte med smarta klockor eller samsung telefoner. Borde inte eSim vara en drop-in-replacement för ett vanligt simkort och vanliga simkort verkar ju fungera med vilken enhet som helst?
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...