Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-11-12 på alla områden

 1. 1 poäng
  ChristerE

  Byta standardhårddisk från C till D?

  Apropå vertpre's bra info om "nuvarande C:". Tänk alltså på att enhetsbokstäver inte är "skrivna" på partitionerna, så som volymnamn är. Enhetsbokstäver tilldelas av det OS som för tillfället körs (om OS:et använder sig av enhetsbokstäver). I äldre Windowsversioner kunde enhetsbokstäverna "hoppa runt" om man anslöt en till disk före nästa datorstart. I senare versioner "minns" Windows tilldelade bokstäver, baserat på någon form av signatur (om jag inte tar fel), och kan ändras om man så önskar. I ditt fall, @EasyCactus, borde det inte bli något problem. Det handlar "bara" om kloning och om att byta plats på diskarna.
 2. 1 poäng
  vertpre

  Byta standardhårddisk från C till D?

  EaseUS Partition Master fungerar. MiniTool använder jag inte men det vore underligt om det skulle gå med det programmet också. Den nuvarande C : ja. Alltså den långsammare disken.
 3. 1 poäng
  Thirteen

  Nordkoreanskt antivirus, kan det vara nåt?

  Nordkoreanskt antivirus, kan det vara nåt? https://www.youtube.com/watch?v=7xcLAiWQm9Y&feature=emb_logo
 4. 1 poäng
  Cecilia

  Windows Insider Preview

  En fix för felet att appen Inställningar kraschar när man vill komma åt System- eller Hjälpmedelsdelarna har släppts i bygge 19013.1122 för Slow Ring, se sidan https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/11/11/releasing-windows-10-insider-preview-build-19013-into-the-slow-ring/.
 5. 1 poäng
  vertpre

  Byta standardhårddisk från C till D?

  @EasyCactus Du kan klona C: disken till den snabbare, sedan formatera om disken. Disken med OS på blir automatiskt C:disk. Allt på D försvinner men har du inget där är det ju inget problem. Kontrollera efteråt att rätt disk är satt till startdisk när du startar datorn.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...