Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-10-29 på alla områden

 1. 1 poäng
  mbgtmari

  LÖST Win Defender

  Ja det är På som synes.
 2. 1 poäng
  mbgtmari

  LÖST Win Defender

  Det ser exakt likadant ut hos mig Och hos mig fungerar Windows Defender.
 3. 1 poäng
  Thirteen

  Antivirusprogram, rapporter och tester

  AV-Comparatives False Alarm Test September 2019 Länk finns nu överst i post #4
 4. 1 poäng
  Mikael63

  LÖST Symbol på en dataskärm

  line in
 5. 1 poäng
  ChristerE

  VPN

  Det lär inte vara möjligt. VPN används t ex för att utifrån få en säker anslutning till företagsnätverket på sin arbetsplats, eller för att se ut att surfa från ett annat land för att kringgå geoblockering. https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.678233/allt-om-vpn
 6. 1 poäng
  bengt 429

  LÖST VLC hackar (buffrar?), går inte att spela Blu-Ray längre.

  Kanske du löst problemet själv, men jag vill ändå tala om hur jag löste samma problem. Jag ändrade filcaching från 300 ms till 3000 ms. Verktyg-inställningar-visa alla inst.(längst ner till vänster på sidan)-inmatning/kodekar-scrolla ner och ändra i filcaching (ms) rutan.
 7. 1 poäng
  Flyfisherman

  små baterier till fjärrmanövrar mm

  För er som är intresserade: LITHIUM-ION BATTERY CELL PRODUCTION PROCESS
 8. 1 poäng
  ChristerE

  Admin och win 10

  Förstår inte meningen med svaret. Om Yoga inte använder ett adminkonto så är det ett vanligt användarkonto (såvida det inte finns andra alternativ jag missat). Om det sen är ett Microsoftkonto eller ett lokalt konto är en annan sak. Så är både rubriken och artikeln som Martin Appel skrivit förvirrande. Om han med "logga in i Windows 10" avser ett Microsoftkonto så finns det någon logik i resonemanget. Men det är ju ingen given tolkning, logga in går ju att göra även till gamla vanliga lokala konton. Förutom förvirrande så motsäger han sig själv. "Att logga in i Windows är dock något som är helt frivilligt. Du kan precis lika gärna välja att skippa inloggningen och köra som du gjorde tidigare. Så här ordnar du det:" ... "2. Klicka på Din information och välj Logga in med lokalt konto i stället." Så inloggning med ett lokalt konto är att skippa inloggningen ??? Märkligt !!!
 9. 1 poäng
  Cecilia

  Admin och win 10

  När det gäller att köra program skulle du kunna pröva med att ha en genväg till programmet på Skrivbordet, högerklicka på genvägen, välja Egenskaper och i rutan som kommer upp välja fliken Genväg följt av Avancerat samt där bocka för Kör som administratör. Jag vet inte om du måste vara inloggad som administratör för att göra ovanstående och om det sen gäller även för standardkonton utan att lösenord krävs så det är något att testa. I alla fall lär det nog vara så att det krävs att standardkontot använder samma genväg som den man har ändrat i. När det gäller installationer så är väl själva nyttan med att ha ett standardkonto att göra det svårare för skadliga program att installera sig genom att det krävs lösenord. Men adminkonton har blivit säkrare med åren samtidigt som skadliga program har anpassat sig till det och numera många gånger installerar sig i användarens profil vilket inte kräver adminrättigheter så nyttan med att använda ett standardkonto är inte lika viktig som förr. Men visst skyddar det mot en del.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...