Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-10-09 på alla områden

 1. 2 poäng
  bengt 429

  LÖST Pinnacle studio 23

  Tänkte lämna några synpunkter på PS 23. Började med att ladda ned billigaste versionen, "Standard". Det visade sig att stöd för export till bluray saknades. Det gick att fixa med en update. som kostade ca 80 kr. Men det saknades även stöd för fler än 1 skivmeny. Gjorde då en uppgradering till deras flaggskepp. och dyraste version, "Ultimate". Men även där var blurayexport option, och kostade mig 80 kr till. Med dagens videokameror får man bra kvalitet på materialet, men det kräver också stort utrymme på skivor, och som med min kamera är bluray det enda format som kan användas. Varför leverantören (Corel) gör på detta sätt är ju uppenbart. Det genererar ju extra klirr i kassakistan. Dom räknar ju med att så gott som alla köpare aktiverar bluray stödet. Och med alla miljoner program dom levererar så blir det många sköna miljoner kr extra. Så ni som tänkt skaffa PS, och har en hyfsat ny kamera. Satsa på "Ultimate" + 80 kr för bluray stödet. PS är ett avancerat och bra program med mycket funktioner, men med en ganska hög inlärningströskel.
 2. 2 poäng
  tomashag

  Ljudet fortsätter fast webläsaren stängts av

  Vad trött man blir alltså🙁 Nu har det plötsligt börjat fungera som det ska. Ljudet stängs av som det ska både i Chrome och Firefox utan att jag har gjort något nytt!
 3. 2 poäng
  vohubbe

  Windows Insider Preview

  I kväll kom bygget 18999... OCTOBER 8, 2019 Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18999 By Brandon LeBlanc Hello Windows Insiders, today we’re releasing Windows 10 Insider Preview Build 18999 (20H1) to Windows Insiders in the Fast IMPORTANT: As is normal with pre-release builds, these builds may contain bugs that might be painful for If you take this… Read more
 4. 1 poäng
  Thirteen

  MS Office 365 uppgradering

  Varför inte fråga just Microsoft? 🙂 https://support.office.com/home/contact?ContactUsExperienceEntryPointAssetId=S.HP.Main
 5. 1 poäng
  kiwi01

  LÖST Titta på DVD-film

  Det låter komplicerat... Det verkar trots allt enklare att jag flyttar fram min korgfåtölj till datorbordet och drar fram och vrider skärmen så det blir något sånär bekvämt... Det är ändå ett fåtal filmer det handlar om. Tack!
 6. 1 poäng
  Phenomen

  Snart ÖVERTYGAD!

 7. 1 poäng
  .M

  Snart ÖVERTYGAD!

  Jag trodde någon annan skulle ha skrivit något inlägg här under dagen, men för gruppens skull så gör jag det. ¿ Que ?
 8. 1 poäng
  Cecilia

  Windows Insider Preview

  Igår kväll kom bygge 18995 för 20H1 ut och det innehåller dessa nyheter: Möjligt att logga in i felsäkert läge med PIN-kod Förbättringar i Windows Subsystem for Linux (WSL) Nya funktioner och fler telefoner som stöds i appen Your Phone Denna gång är det hela 35 fixar , inkl en som har med Sök att göra (hjälper det @vohubbe?). Där är också 9 kända fel. Mer information finns på sidan https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/10/03/announcing-windows-10-insider-preview-build-18995/.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...