Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-09-01 på alla områden

 1. 3 poäng
  .M

  Tvåstegsverifiering - på gott och ont

  Det är därför det kallas två-faktor autentisering, det räcker inte enbart med lösenord, inte enbart med app, du måste kombinera de två. Alltså måste du stjäla mobiltelefon OCH kidnappa användaren.
 2. 2 poäng
  mbgtmari

  Windows Defender Sandbox Test vs Malware

  Jag har inga som helst negativa erfarenheter av Windows Defender Antivirus som jag övergick till efter att ha lessnat på att vänta på Windows 10s version 1903. Datorn är lika snabb som vanligt. Inte störs jag heller i det jag håller på med när Windows uppdaterar sitt avprograms "säkerhetsinsikter" varje dag och därefter rapporterar om att "inga hot hittades". I Firefox Inställningar (Allmänt) står det inte längre « Ditt företag (läs "ditt tredjeparts antivirusprogram") har inaktiverat möjligheten att ändra vissa inställningar » och inte heller kommer det någon popup om att jag kan skaffa betalversionen av mitt tredjeparts >3 antivirusprogram. Jag påverkas inte av de svepande negativa omdömena om Windows Defender i kommentarerna under videon.
 3. 2 poäng
  Aja

  LÖST Regel i Office Outlook

  För kännedom kan jag meddela att jag nu har löst problemet med aviseringarna från Google Kalender genom att skapa en ny profil i Outlook. Ursprungsprofilen verkar ha låst sig och går inte att låsa upp.
 4. 2 poäng
  Mikael63

  LÖST Bra fodral till surfplatta

  Beställde denna: https://www.phonelife.se/galaxy-tab-a-101-2019/domo-tri-fold-case-galaxy-tab-a-101-2019-black Hoppas jag hinner få den före fredag bara
 5. 1 poäng
  mbgtmari

  Windows Defender Sandbox Test vs Malware

  I mitt fall var det AVG. I andras fall har det varit Avast.
 6. 1 poäng
  Cecilia

  Rengöra toastol

  Bra början i alla fall Spolar toaletten jämnt över ytan eller någon grop där fläcken är? För något borde det ju vara som gör att det blir avlagringar där.
 7. 1 poäng
  Martassen

  Rengöra toastol

  Helt ny toastol obegripligt. Jag har perstorpsättika hemma. Ska testa hälla i. Edit: väntade några minuter och testade lite att gnugga med svampen och det försvann faktiskt en del när jag lagt på perstorps ättika. Det börjar lovande iaf. Kan låta verka ett litet tag och gnugga med svamp sedan igen. Återkommer med rapport.
 8. 1 poäng
  Hanse

  Rengöra toastol

  Här får du några alternativ att testa HANS https://www.alternativ.nu/index.php?topic=115756.0 https://www.hemtrevligt.se/husohem/artiklar/artiklar/20160614/video-det-miljovanliga-superknepet-som-rengor-din-toalett/ 1. Toaletten Kalavlagringar i toaletten är ett stort problem för många. Men det kan tas bort med hjälp av Coca-Cola som innehåller fosforsyra. Häll en burk över beläggningarna och låt verka i en timme. Gnugga sedan med en borste. Ett annat tips är ättika eller citronsyra som man häller i och låter verka några minuter, eller en tablett maskindiskmedel (eller någon deciliter pulver) som får verka i en timme innan du borstar rent. OBS! Maskindiskmedel ska endast användas i nödfall då toalettstolens emalj kan skadas om det sker oftare.
 9. 1 poäng
  Cecilia

  Rengöra toastol

  Kanske missfärgade kalkavlagringar? För att få bort kalkavlagringar använder man någon syra. Ättika eller citronsyra har du kanske hemma redan? Ha i det när du vet att du inte kommer att använda toan på flera timmar, typ är på jobbet, så att det får tid att verka. Gnugga så gått det går med toaborsten när du kommer hem.
 10. 1 poäng
  mbgtmari

  Rengöra toastol

  Du törs nog prova klorin. "Jag brukar slå i en skvätt klorin på kvällen och låta det stå under natten, på morgonen är toan vit o fin igen" står det faktiskt i en kommentar på denna helsvenska sida http://www.smartavardagstips.se/2013/02/avlagringar-i-toaletten.html
 11. 1 poäng
  Thirteen

  LÖST Bra fodral till surfplatta

  https://www.youtube.com/watch?v=zjdpz05u2DY
 12. 1 poäng
  Pelle Penna

  Windows 10 Epost

  Såvitt jag kan se, så kan du få detta automatiskt utfört och du klickar på kontakter och sedan inställningar (kugghjulet uppe till höger) Där under Visning av...... står det Lägg automatiskt till...... Se till att den är påslagen.
 13. 1 poäng
  Mikael63

  LÖST Ljudenhet i Microsoft Teams?

  När man väl har en konversation igång kan man byta ljudenhet. Om man ansluter till ett möte via en länk får man möjlighet att välja ljudenhet innan man så att säga kliver in till mötet.
 14. 1 poäng
  Mikael63

  LÖST Problem med räckvidd Asus AC-RT57U

  Okej, då skulle jag ha valt att förlägga en kabel över till gäststugan i stället. I mark (i rör) eller i luft (på bärlina). Slippa dyra utomhusprylar.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...