Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-07-13 på alla områden

 1. 1 poäng
  ChristerE

  Ansluta vinylspelare till digital ingång

  Den här spelaren fungerar som en förförstärkare. Den har en utgång med volymreglering för anslutning till separat effektförstärkare eller till t ex aktiva högtalare. Eller så ansluter man den via den "fasta" linjeutgången till en förstärkare/receiver. Men använder man förstärkare utan analoga ingångar behöver man ju ett RIAA-steg med en digital utgång som passar digitala ingångar. Och det verkar inte finnas mycket att välja på, förutom sådana med usb avsedda för rippning. Usb-ingången på framsidan av ND8006 är till för att spela från usb-minnen och hårddiskar, vilket nog finns på rätt många musikanläggningar. Men av de kommentarer jag hittat om anslutning av digitala källor drar jag slutsatsen att usb-ingången på den här spelaren, och andra med motsvarande usb-port, inte passar för t ex anslutning av ett RIAA-steg med usb-utgång avsedd för digitalisering av vinyl. Får kolla med någon butik som säljer den här eller liknande spelare, eller skicka en fråga till tillverkaren.
 2. 1 poäng
  "Ödmjukhet inför uppgiften. Oeftergivlighet i dess lösande." Humilitas erga opus. Firmitas in solutione eius.
 3. 1 poäng
  Monshi

  LÖST En stor skärm eller två mindre?

  Tittar på vad som krävs för få video genom USB-C. Denna skärm är i samma serie och i stort sett samma specifikationer men med en USB 3.1 hub som kan bära video, ladda dator och även nätverk. Dvs som en dockningsstation https://www.dustinhome.se/product/5011089185/b-line-272b7qupbeb + 2000 kr, dvs 4 600 kr för denna. Med vesa-fäste, foten går alltid att ta bor och kan ersättas.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...