Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-06-26 på alla områden

 1. 1 poäng
  Kalle Dator1

  Bank-ID på fil

  Hej ! Jag fick överge mina försök tidigare att komma tillrätta med inloggning, användande bank-ID på fil ! Upptäckte att jag ju hela tiden använt ett kort som i sig innehåller ett Bank-ID, d v s "Bank-ID på kort", där jag använder kortets inloggningskod för identifikation. Sedan dess har jag inte haft några problem att på samma sätt logga in på min bank, eller andra liknande inloggningar. Jag fick alltså aldrig reda på om just min "Bank-ID på fil", eller allmänt, upphörde att fungera bara så där, utan att något meddelande lämnades om anledningen.... Det var bara konstatera att det inte längre fungerade ! Edit: hottiz ! Knalla in på din bank och be om få ett kort med bank-ID. Du måste inträffa personligen och identifiera dig. Förklara varför och be att du får en ID-kod på kortet i stället för på en fil i datorn !
 2. 1 poäng
  .M

  LÖST En stor skärm eller två mindre?

  Du bör ha en större skärm. Fördelen är att det är lättare att möblera med en skärm plus att när du bestämmer dig för att se en film eller så, så får du en bra fullskärmsupplevelse.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...