Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-06-23 på alla områden

 1. 2 poäng
  Laso

  Möjlig förklaring till problem med mobilt bredband?

  Gällande åska ihop med datorer, har jag själv dåliga erfarenheter, ett blixtnedslag kan vandra flera km både vågrätt och lodrätt. Så man ska inte känna sig helt säker bara för att man vet att ett åskväder är flera km från datorn. Jag har själv ganska bra koll, när ett åskväder närmar sig, ser på olika radarbilder hur det ser ut, får sms osv, kommer det för nära, så åker kablarna ur kontakterna direkt. Den erfarenhet jag har gällande Telia, så brukar inte dom fara med osanning om sådana detaljer, dom kollar ju bara anslutning fram till utsidan på huset/lägenhet. Jag tror dock att det kan ha varit någon hängning/störning på ditt nätverkskort som varit boven denna gång, någon drivrutin som hängt sig, så när du gjorde din "kallstart" av datorn, så släppte denna hängning, och allt gick igång som vanligt. Du får hålla koll på detta om det händer igen. Eftersom du tydligen har ett mobilt bredband, så kan du kolla med din mobil nästa gång om det händer igen, fungerar din mobil samtidigt, så är det troligen liknande fel igen. Detta fungerar nog bara om du använder samma operatör för din mobil också.
 2. 1 poäng
  Mikael63

  Cookies

  Det skulle ju kunna bero på det som står i meddelandet? Någon plugin i webbläsaren? Har du startat webbläsaren utan tillägg? Har du testat med annan webbläsare?
 3. 1 poäng
  MrPeter

  LÖST Windows hittar inte DVD brännare

  Drog ur allting och satte tillbaka alla kablar. du fungerar det..? Det är iallafall löst Mvh Peter
 4. 1 poäng
  dosman

  LÖST Drivrutiner till laptop 'HP ProBook 4520s'

  Efter lärorik och omtumlande jakt på drivrutiner är alla utropstecken i Enhetshanteraren slutligen eliminerade! Bildbevis bifogas! Och naturligtvis har jag omedelbart skapat en återställningspunkt! Tack till huvudmoderatorn Cecilia som ledde mig rätt.
 5. 1 poäng
  Mikael63

  Google Play-tjänster kraschar gång på gång

  Testa: Gå in till inställningar för appar. Välj "Avinstallera Google Play Tjänster". Du får fråga om att återställa till fabriksversionen, svara ja. (Den går inte avinstallera helt) Efter en stund vill appen uppdatera sig - låt den göra det.
 6. 1 poäng
  Pelle Penna

  LÖST Aktivera realtidsskydd i MS Defender

  Att stänga av realtidsskyddet i Malewarebytes, löste problemet. Tack
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...