Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-05-14 på alla områden

 1. 1 poäng
  ChristerE

  Moderering utan transparens

  Jag reagerade i en tråd bl a på att ett inlägg modererades utan någon kommentar om det. Det kallades sen för en "storm i ett vattenglas" - seriöst? https://eforum.idg.se/topic/358475-moderskeppet-mattias-bok-photoshop "Jag kan förtydliga att det du skriver visst gäller." Det jag vänder mig mot är att inlägg modereras helt utan information om det, varken att eller varför. Var i ditt "förtydligande" förklaras att det är okej? X-men skrev i ett inlägg (nu borttaget, ifall någon inte hittar det), som svar på Lasos inlägg: Svar Ja på återgång till trådtiteln. Svar Nej, alla vet inte vad som gäller. Och jag håller helt med, hur ska vi veta det när det kommer olika signaler från moderatorerna. Och det inne i den tråd detta handlar om. Märkligt också att X-Mens inlägg togs bort, utan kommentar om det inlägget. Det skrevs en bra stund innan "varningen" om att kommande Off Topic-inlägg kommer att tas bort. Ett väldigt bra sätt att undvika sådana Off Topic-inlägg är att vara transparent. Som Cecilia var i t ex följande tråd. https://eforum.idg.se/topic/358482-faran-med-smarta-och-uppkopplade-grejer/
 2. 1 poäng
  vertpre

  Knepigt BIOS

  Har du provat med att sätta bägge två till Enabled?
 3. 1 poäng
  Jari Karivainio

  Knepigt BIOS

  Hej! Vad är det på skivan du bootar med? / Jari
 4. 1 poäng
  Har du prövat med att dela upp den stora mappen med .mp3 i många mindre mappar? Det är ju väldigt mycket som Windows ska gå igenom för att kunna sortera så mycket i Utforskaren och tiden för det kan vara begränsat av hårddiskens hastighet också.
 5. 1 poäng
  Mikael63

  LÖST Skriv ut i Windows 10, hur välja skrivare?

  Har du den senaste versionen (60.6.1) av Thunderbird? Problemet är ju känt av Mozilla sedan länge (Cecilias länkar) och bör ju vara åtgärdat nu.
 6. 1 poäng
  Jag hittade den länken tidigare, men det står så här: I inställningarna står att Windows Hello inte är tillgängligt på den här enheten, dvs det har aldrig varit påslaget, men jag kunde ändå skapa en pin-kod för inloggning. Tror strulet började efter det. Jag bytte därför tillbaks till att logga in med lösenord men problemet kvarstod. Nu har jag tagit bort pin-koden istället så då får vi se om det löser sig. Lösningen för mig är i så fall tvärtom, dvs att jag istället för att stänga av Windows Hello måste stänga av pin-kod, genom att ta bort den.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...