Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-04-22 i Foruminlägg

 1. 2 poäng
  Thirteen

  UEFI - bra eller "farligt"?

  Ser nu att Avast Free har synlig och möjlig UEFI BIOS skanning om man vill. Bara att bocka i.
 2. 2 poäng
  DePhaz

  LÖST Tankar på...Glasmålning

  Så, jag fick hem min penna och den var inte dyr. Testade att måla och det ser riktigt elegant ut. Dekorranden var som sagt brun-svart i original och det matchade de metalldelar som håller lampkupan på plats. Nu blev dessa delar för mörka men jag hittade lite kopparfärgad hobbyfärg hemma (trodde inte jag hade någon 🤩 ) och det blev riktigt stiligt. Ja, det kunde blivit bättre med mjukare pensel och så men det är inget jag tänker på när lampan sitter uppe i taket. 😇 Lägger upp lite bilder. Ja, lampkupan ligger på fel håll men det fattar ni väl. Trevlig dag.
 3. 1 poäng
  Cecilia

  Bildprogram

  Har du prövat att ominstallera bildprogrammet? Kanske bäst att börja med att avinstallera det.
 4. 1 poäng
  .M

  Kan inte öppna en vanlig JPEG-bild

  Vad är D-disken för något förresten i din dator? Är det en extra hårddisk och är den intern eller extern? Är det en DVD-skiva?
 5. 1 poäng
  Cecilia

  Måste man rätta sig efter platsens internetleverantör om telefonlinan är bortkopplad?

  Telia har många installationer med öppen fiber.
 6. 1 poäng
  mbgtmari

  Kan inte öppna en vanlig JPEG-bild

  Windows Fotovisare stöder ju filformatet JPEG men du kan iaf kontrollera att Fotovisaren har de senaste uppdateringarna. Se instruktion för detta här: https://tinyurl.com/yyuf95f6 Hjälper inte det kan du prova att öppna bilderna i en annan (gratis) fotovisare t ex Faststone Image Viewer: https://www.faststone.org/FSViewerDetail.htm
 7. 1 poäng
  Mikael63

  Kan inte öppna en vanlig JPEG-bild

  Om du skickar en bild via PM kan jag testa att öppna den i Linux-miljö, om det nu skulle göra skillnad.
 8. 0 poäng
  Tvonscreen

  LÖST KB 448 98 99 fel 0x80070020 Windows Update

  Hej Flyfischerman! Ditt förslag har jag redan provat. Inte via USB eller CD utan att klicka direkt på Windows, som startade en ominstallation med bibehållna filer och program med senaste versionen 1809 och OS-versionen 17763.316.. Därefter fick jag 9 kvalitetsuppdateringar, 8 definitionsuppdateringar samt 3 andra uppdateringar, varav 2 borttagning av skadlig programvara via Windows Update, som installerades och slutfördes utan några problem. Det är alltså enbart två kumulativa uppdateringar som varit ett problem, KB4489899 och KB4493509). Den förra lugnade ner sig efter ett tag, eftersom den tydligen ingår i KB 4493509. Jag ser ingen skillnad att ånyo med en USB-sticka genomföra samma process igen, eftersom initieringen startar samma ominstallation i datorn. Att därefter repetera Windows Update tills inga uppdateringar återstår fungerar inte. Beroende på att KB4493509 installeras. Efter omstart visas "Vi kunde inte slutföra uppdateringarna. Ändringar ångras...." Ny installation av KB4493509. Efter omstart "Ändringar etc". Denna loop pågår hela tiden. Det är denna loop som måste brytas på något sätt. Mitt sista hopp är kommande stora Windowsuppdatering version 1903 som troligen kommer i slutet av maj eller början av juni. Den lär innehålla en ny förbättrad version av Windows Update. Om nu felet liggar där.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...