Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-04-15 på alla områden

 1. 1 poäng
  Nyhetsroboten

  Säkerhetshål i Internet Explorer låter hackare stjäla filer

  Efter att Microsoft ska ha vägrat att täppa till hålen offentliggörs nu sårbarheten.Läs hela artikeln här
 2. 1 poäng
  mbgtmari

  Säkerhetshål i Internet Explorer låter hackare stjäla filer

  Tack för den informationen! 💡Dags att helt sluta använda Internet Explorer med andra ord.
 3. 1 poäng
  MH_

  Smart TV

  Jag har en halvny smart-tv (samsung xxx) och en chromecast (från tidigare tv). Den stora fördelen med smart-tv'n är att du styr allt med en fjärrkontroll - Smidigt. Nackdelen är att som tidigare sagts att apparna kan vara usla för vissa kombinationen av tjänst/Tv. På min TV är kombinationen SVT play + samsung-tv sjukt instabilt. Då är det enklast att koppla över till chromecasten och använda SVT's app på en gammal android-mobil som får leka fjärrkontroll (det går förmodligen att casta direkt till tv'n men chromecasten är tillräckligt smidig). Troligtvis är det smartast att lägga pengarna på bästa möjliga bild på TV'n och köra smartfunktionen separat på något sätt. Smartfunkionen körs ju på en inbyggd dator som kommer att vara omodern lång innan du blir missnöjd med resten av TV'n och då är det väldigt smidigt att bara lägga några 100-lappar på en nya Chromecast/apple TV istället för att köpa en ny TV. Å andra sidan kan du göra som jag. Kör funktioner från Smart-tv'n så länge det går och kör det som inte funkar via extern puck eller låda. En enda fjärrkontroll är extremt smidigt. Det jag ogillar med Chromecast är att det inte går att köra Ethernetkabel (längre). Det fanns en adapter för vissa modeller men den verkar vara helt borttagen nu: https://store.google.com/?srp=/product/ethernet_adapter_for_chromecast Och naturligtvis att det är google (Storebror ser dig ännu mer).
 4. 1 poäng
  polken

  Mediakostnader - dyrt eller billigt

  Verkar som du loggat in med ett annat MS-konto eftersom du ju redan betalar enligt ditt första inlägg. Det kan också vara orsaken till att det inte laddas upp mer. Det är fullt i ditt gratis-onedrive-konto(5GB).
 5. 0 poäng
  torgnyb

  Appar androidversioner

  Jag skulle ladda ner appen eSvD på min bara 3 år gamla platta, Samsung SM-T525. Den har androidversionen 4.4.2 och den kan inte uppgraderas. Är det vettigt att tillverkare av appar gör dessa tillgängliga bara med senaste versionerna av Android? Är det nödvändigt eller går det att utveckla appar som fungerar med flera versioner av Android?
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...