Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-06-06 på alla områden

 1. 2 poäng
  torgnyb

  LÖST Kantlinjer i Excel

  Problemet var att rutan Svartvitt inte var ikryssad. När jag kryssade i den så får jag med kantlinjerna i utskriften även pdf. Tack alla för hjälpen även om jag till slut löste det själv
 2. 1 poäng
  Monshi

  Kopering av USB 3.0-hårddisk som är ansluten till digibox

  Kan inget lova men en lågnivå kloning kanske går... Om kloningsprogrammet kan detektera vad för typ av filsystem kanske även krympa/öka partitionen som den gamla disken utgör.
 3. 1 poäng
  olof-33

  OneDrive

  Hej De råd jag fått har tyvärr inte hjälpt mig. Jag var tvungen att kontakta support och har nu lyckats avsluta abonnemanget. Nog är det väl bra konstigt att det ska vara så för------ svårt att avsluta ett abonnemang. Det är inte för pengarna utan att man ser att det dragits 16 kr i mån för något man inte använder. Gammal man gör så gott han kan. Men ibland hjälper det inte. Tack ska ni ha för ert intresse. Olof-33
 4. 1 poäng
  fagerja

  Tips på sidor med fria bilder

  Det är inte olagligt att använda bilder, som är skyddade av upphovsrättslagen, men det fodras tillstånd av ägaren. I princip är alla bilder skyddade av lagen. Bilderna på de sajter du länkar till är licensierade med en licens, som tillåter alla att fritt använda bilderna åtminstone för icke kommersiella ändamål.
 5. 1 poäng
  mbgtmari

  Lägga in videos

  Ja det är klart att det är bra att citera när inlägget man svarar på inte står precis ovanför ens eget inlägg. När det gör det så kan åtminstone jag se det medan jag skriver (om jag skrollar lite). På ett annat forum jag hänger på finns inte den möjligheten. Så här ser det ut när jag håller på att skriva ett svar där: Där finns det ingen möjlighet att se inlägget ovanför medan man skriver. Eftersom mitt inlägg på det forumet är en översättning av en mening från turkiska har jag bara rättat felstavningen i den med hjälp av fet- och kursivmarkering innan jag översatt den till franska. Någon citering behövdes inte. Eforum har många finesser, t ex den att enkelt citera en del av ett inlägg. Så här gör man: 1. Man markerar alltså det man vill citera 2. Då dyker skylten Citera detta upp 3. Klicka på skylten. 4. Då kommer citatet i ditt inlägg. Om du vill kan du testa att citera en liten del av detta inlägg för att se hur det fungerar.
 6. 1 poäng
  Cecilia

  Språkundervisning i skolan

  Numera börjar de med engelska i tredje klass och nästa främmande språk i sjätte klass. Varje fall när det gäller engelska går de fram mycket snabbare än när jag var barn för jag jämförde sonens lärobok i engelska med mina gamla och i fjärde klass (andra året med engelska) var språknivån på samma nivå som i min bok från sjätte klass (tredje året med engelska), dessutom såg jag att i min bok var språket mycket onaturligt, det var tillrättalagt med korta meningar, ord som inte kunde förväxlas med andra och rätt lättstavade ord mm medan i sonens var det ett naturligt flytande språk.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...