Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-05-27 på alla områden

 1. 3 poäng
  NoWin

  Fyra anledningar att inte köpa dyr dator

  "Problemet" är Windows/Microsoft, inte datorn. Prova Linux, tex Linux Mint eller Ubuntu. Linux is a open world without windows and gates.
 2. 1 poäng
  Cecilia

  behöver hjälp med språköversättning för Hesk Servicedesk V. 2.8.1

  Okej, Resultat av tilldelning av massärenden: Tilldelat: Fel: Logg: Verkar "massärenden" vettigt i sammanhanget? Bulk kan handla om större mängder. https://en.wikipedia.org/wiki/Bulk_mail men grundbetydelsen är annorlunda: https://en.wikipedia.org/wiki/Bulk Som sagt den delen ska nog inte översättas. Den visas nog inte utan är troligen en kommentar till dig så att du kan översätta bättre.
 3. 1 poäng
  sprättägg

  LÖST Edge

  Efter att ha provat en del av förslagen utan framgång, så gick jag till uppdateringar, och där fanns det en som jag installerade. Och voila! Nu fungerar det igen.
 4. 1 poäng
  Cecilia

  behöver hjälp med språköversättning för Hesk Servicedesk V. 2.8.1

  Du behöver inte översätta kommentaren som är efter //, den finns där bara för att du som översättare ska förstå vad %1$s kommer att ersättas av när meddelandet visas. Jag tycker du kan stryka "hämtning" precis som i den andra översättningen du gjorde. Detta kan ge upphov till en mejlsnurra där nya ärenden skapas från en användarens mejlnotifiiering. Mejladress du använder vid hämtning ska vara unik och inte användas av någon annan. Om mejl, epost, e-post ska användas beror förstås på vad du använder för ord i andra delar av översättningen. Samma sak med ordet "notifiering". Om jag inte missminner mig så förekom "bulk ticket" och "assign" i dina tidigare översättningar. Hur översatte du de termerna där?
 5. 1 poäng
  Laso

  Fyra anledningar att inte köpa dyr dator

  Men snälla...Microsoft i detta fall är ju Tillverkaren av operativet Windows, nu får du nog kliva upp på banan igen och förklara, vad i hela friden håller du på med ? Vad vill du egentligen med tråden? Hindra utvecklingen, stoppa tekniken, eller vad? Nog för att du tydligen håller på att avreagera dig på något du inte kan stoppa, men ibland blir det kanske något för mycket.
 6. 1 poäng
  Flyfisherman

  Fyra anledningar att inte köpa dyr dator

  Hej min vän. Oj måste jag säga, vilket svammel. 1. nix. 2.. nix. 3. nix 4. nix Fyra fel av fyra? Om du vill kan jag gå in på djupet av varenda påstående, men det kommer jag inte att göra, såvida du inte framhärdar. Mvh
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...