Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-04-13 på alla områden

 1. 2 poäng
  nilmol

  Outlook, utskrift av gemensamma kalendrar

  Haha, det här var ju riktigt kul! Först klantar man till det. Sen gör man en fix för att komma runt klanteriet. Sen klantar man till det med fixen. Sen gör man en fix för att få att den första fixen ska funka! Detta är ju episkt inom området klanterier. Det får ju min metod med klipp & klistra att framstå som både modern, tidsbeständig och enkel. Det enda man behövt göra var ju att ha utskrift enligt WYSIWYG som default. Sen, för de som så önskar, kunde det finnas andra alternativ i droplisten för "Utskriftsalternativ" - "Skriv ut kalender:". Men stort tack iaf. Får väl se hur jag gör. /n
 2. 1 poäng
  Solspindeln

  Spår pixlar (PixelTags)

  Nån som vet hur man detekterar Spår Pixlar (PixelTags) eller så kallade "fulkakor" ?
 3. 1 poäng
  Cecilia

  HP Pavilion startar ej

  Det behövs inte ens en hårddisk för att en bärbar dator ska starta så mycket att datortillverkarens logga eller info om datorn visas. Att dammsuga inne i en dator kan förstöra elektroniska kretsar pga statisk elektricitet.
 4. 1 poäng
  Cecilia

  Spår pixlar (PixelTags)

  Nu känner jag inte till just vad Nortons toolbar gör men normalt så består antivirusprograms "säker surf" av en bortfiltrering av skadliga webbplatser, dvs webbplatser som innehåller kod som är skadlig för datorn t ex popups som påstår att du måste installera en Flash-uppdatering fast det är ett skadligt program. Skulle de blockera "web beacons" skulle det kraftigt begränsa ens surfmöjligheter eftersom det är ytterst vanligt. Google Tag Manager används här på IDG t ex för att enkelt få fram vilka sidor som lästs mycket så att de vet vad för sorts material de ska lägga tid på att ta fram.
 5. 1 poäng
  Phenomen

  LÖST Bygga egen minidator eller vänta?

  Asus Tinker har 2 GiB RAM, Intel NUC, Lenovo IdeaCentre 200 (verkar vara slutsåld överallt)
 6. 1 poäng
  Phenomen

  Linux-installation funkar ej

  Räkna med minst 300+ MB RAM so fort du startar Chrome eller Firefox. Mer ju längre du surfar..
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...