Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-03-06 på alla områden

 1. 1 poäng
  Hankki

  förminska foto

  Faststone image viewer är ett gratis program som klarar lite ett och annat. Kom ihåg att jpg bilder blir sämre när du sparar.
 2. 1 poäng
  .M

  Problem med repeater

  Jag har en repeater för att få bättre signal i sovrummet. Och när jag satte den i "vanligt" repeater-läge där den har samma namn som mitt nätverk brukar ha, dvs om mitt nätverk normalt har namnet Snurrilutt så hade även repeaterns nätverk det namnet då blev min surfplatta lite fundersam till vilket nät den skulle ansluta då den kunde se båda. Och verkar som den försöker hoppa mellan de två näten och då blev anslutningen riktigt dålig. Så jag döpte om repeaterns nätverk, då förstod surfplattan att den skulle vara ansluten till det nätet och det blev stabilare anslutning. Så du kanske kan prova något liknande med att ha olika namn på dem?
 3. 1 poäng
  .M

  LÖST Ladda ned APK från butiken?

  Fick bli apkmirror, butiken gick inte på min vpntunnel. Försökte till och med ändra systemspråk samtidigt som jag körde vpn, men fick upp meddelande om att edge inte är tillgängligt i "mitt land". Men nu har jag den installerad och allt verkar fungera fint.
 4. 1 poäng
  Mattias65

  WINDOWS ÄTER UPP MIN HÅRDDISK!?

  Jag trodde inte att man kunde kryssa i previus windows instalation? Jag tror att du kan det under "clean up system files", jag kör insider preview, jag gör det så fort en "fungerande" build har installerat. Frigör ofta 15-20 gb.
 5. 1 poäng
  Mikael63

  LÖST Ladda ned APK från butiken?

  Jag brukar hämta från apkmirror. Ex. AndroidAuto En APK är som en motsvarande EXE/MSI dvs. en installtionsfil. Man kan välja att öppna den (dvs. köra den) eller installera den m.h.a. MyPhoneExplorer. Senaste Edge är väl https://www.apkmirror.com/apk/microsoft-corporation/microsoft-edge/microsoft-edge-1-0-0-1656-release/microsoft-edge-1-0-0-1656-android-apk-download/
 6. 1 poäng
  Flyfisherman

  LÖST Ladda ned APK från butiken?

  Nu har jag inte testat detta själv, men här finns en beta version https://www.apkmirror.com/apk/microsoft-corporation/microsoft-edge/microsoft-edge-preview-1-0-0-1001-release/microsoft-edge-preview-1-0-0-1001-android-apk-download/ Eller här https://www.microsoft.com/en-us/windows/microsoft-edge-mobile Kanske denna är bättre: https://edge-microsoft-corporation.en.aptoide.com/ Eller ännu hellre denna: https://www.apkmonk.com/app/com.microsoft.emmx/ Det skall inte behöva vara något extra skumt med nedladdningen från dessa, men absolut säker kan man aldrig vara i dessa tider. Fast en apk? avser du att köra en utveckling själv? Ps. https://blogs.windows.com/msedgedev/2017/10/05/microsoft-edge-ios-android-developer/
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...