Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-02-27 i Foruminlägg

 1. 3 poäng
  asa-nesse

  LÖST Adblock Plus

  Tack för svar som hjälpte mig. Jag hade tagit bort Adblock korrekt men när jag tittade igenom tilläggen såg jag ett annat tillägg som heter Windscribe som tydligen bland annat fungerar som en annonsblockerare. Efter att ha avinstallerat även detta så funkar det som det skall. Så nu skall jag ominstallera AdBlock och avaktivera det på vissa sidor.
 2. 1 poäng
  mbgtmari

  Vetinari är här

  Ni har väl inte missat att VLC Media Player släppte version 3, kallad Vetinari, i början av februari? Jag hade nämligen missat det men blev nyss upplyst av AVG om att jag hade gammal mjukvara så nu har jag laddat ner den nya versionen. https://www.videolan.org/vlc/releases/3.0.0.html https://wiki.lspace.org/mediawiki/Patrician Ser nu att m3.idg skrev om detta redan den 10 februari: https://m3.idg.se/2.1022/1.697611/nu-finns-vlc-30-ute
 3. 1 poäng
  TomV

  LÖST Funktioner i Thunderbird

  Jag vet ju inte vad du använde för mailklient före WLM, men om det var Outlook Express antar jag att du lade märke till att backup av samtliga mail i OE som tog mindre än en minut plötsligt tog ett antal minuter i WLM (i mitt fall cirka 10 min). Detta beroende på att mailen var organiserade annorlunda i WLM (varje mail som en separat fil). Den glada nyheten är att TB är organiserat på liknande sätt som OE och beter sig på samma sätt när det gäller backup. Eftersom det tar mindre än en minut att ta backup på rubbet har jag helt slutat med partiella backuper och sparar allt en gång om dagen. Nu har jag knappt halva volymen sparade mail och dessutom systemet på en SSD-disk, men det borde även i ditt fall vara snabbt gjort att ta backup upp på samtliga sparade mail. Om du inte hittar något sätt att flytta TB-filerna till annan disk kanske du kan hitta något som idag ligger på C: som lättare går att flyttat.
 4. 1 poäng
  fagerja

  Router efter router?

  Köp hellre en Gbit/s switch. Kostar inte mycket mer och ger 10× snabbare förbindelse mellan enheterna i LAN:et.
 5. 1 poäng
  ChromaWoods

  LÖST Adblock Plus

  Det går väl att ta bort ikonen utan att ha raderat själva pluginen, kanske är det som har hänt. Surfa till chrome://extensions så ser du om den fortfarande är närvarande. Klicka på soptunnan för att ta bort.
 6. 1 poäng
  TomV

  LÖST Funktioner i Thunderbird

  Hej Pehr i Skanör! Jag misstänker att det skulle vara enklare om du Startade ett nytt ämne under Internet & Nätverk - Epostprogram där du kan beta av de problem du stöter på och slipper inlägg som inte har med just dina frågor att göra. När jag gjorde samma övergång från WLM till Thunderbird för ett tag sedan var första problemet att importera alla gamla WLM-mail till Thunderbird, något som du redan tycks ha lyckats med. Det är riktigt att Thunderbird lagrar mailen på C: och närmare bestämt: C:\Användare\"anv.namn"\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\"profilnamn". Eftersom jag inte har några problem med att mailen hamnar på C: har jag inte kollat upp om de går att flytta. Om det inte finns någon i Eforum som har svaret finns alternativet att gå in på Mozillas hemsida och ställa frågan via deras Mozilla Support Forum.
 7. 1 poäng
  vertpre

  Windows 7 uppgraderingsinstallation från Vista

  Och mitt svar blir som tidigare att jag tror inte att det går. Men OM jag utgår ifrån att möjligheten finns att det räcker med en mapp eller fil från Vista, hur har du då tänkt att kunna visa den på en dator utan OS? Har du tänkt integrera mappen i Win 7 DVD skivan? Någon annan möjlighet kan jag inte tänka mig.
 8. 1 poäng
  Flyfisherman

  LÖST Vid start av dator startar Excel

  Du menar i Aktivitetshanteraren. Windows 10 Autostart foldern och program eller genvägar som kopieras in dit kommer att autostartas. Prova [Windowstangenten] + [R] och kopiera in detta: shell:startup och [Enter]. Om programmet ligger i foldern kan du bara plocka bort det. Ps. shell:startup = nuvarande pålpggad användare shell:common startup = alla användare Så du kan testa båda varianterna.
 9. 1 poäng
  vertpre

  LÖST USB-port avlider

  Sitter den "döda" porten på baksidan av datorn på bakplåten som är direkt kopplad till moderkortet, är det moderkortet som är problemet. Sitter porten på datorchassit, kan det vara sladdproblem eftersom den är kopplad till moderkortet med en sladd.
 10. 1 poäng
  Monshi

  LÖST Smartphoneproblem

  I sig är detta inte ett problem i appen utan snarare i tjänstens filter för spam exempelvis. Antingen markerar du det som spam och låter Telia lära sig att det är spam eller, om det är "legitima" mail som du inte kan avanmäla dig från kan du sätta upp regler för att skicka till speciell mapp, markera som lästa eller radera direkt. Det görs enklast om du loggar in på ditt konto via webben, på en dator.
 11. 1 poäng
  Cecilia

  Windows Insider Preview

  Bygge 17107 är nu ute med en förändring när det gäller Windows Update och många buggfixar, och några få kända fel. Märks att det är nära release nu. https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/02/23/announcing-windows-10-insider-preview-build-17107-fast-ring/
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...