Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-02-02 på alla områden

 1. 1 poäng
  Dimos

  Facebook vänförslag

  Min son påstår att alla vänförslag kommer från själva Facebook automatiskt och kan komma bl.a. från vänner till personer som jag har tittat på, men som jag själv inte har bland mina vänner. Det är bara vänförfrågningar som är riktiga inbjudningar och som man kan acceptera om man vill. När jag ett par gånger tidigare accepterade ett vänförslag, så fick jag ett svar om att personen i fråga accepterade min vänförfrågan! Testa själva om ni vill, det kan vara värt att veta hur Facebook tänker och hur vi ska göra!
 2. 1 poäng
  Monshi

  Vad är det testsajter testar - videokameror?

  Intressant vilka aggressioner du har inom dig Sture888 Du länkar till Råd och Rön. Det är en konsumenttidning med inte alltför djupa tester av produkter. De testar lite allmänt vad som kan vara av intresse för konsumenten. Det är inte en facktidning som gör djupare tester av kanske dyrare kameror. Och minns att testet snart är sex år gammalt, det händer hela tiden mycket med de bildprocessorer som finns i kameror. Det blir mindre, de blir bättre och även optiken, om än den utvecklats under många år redan, blir bättre och bättre. Eller framförallt bättre kvalité går att få för lägre pris. Under rätt förutsättningar kan en liten mobilkamera ge väldigt bra bild exempelvis. Det är ju även klart att den lilla optik man orkar släpa på som konsument inte presterar riktigt bra när det blir mörkt. Där vinner alltid en större optik. Men det där med ljus och mörker, där tror jag att aktiv ljuskompensation i efterbehandling har blivit vanligt. Minns tillbaka ett antal år när jag såg AIK mot några på Råsunda, på TV. Fytusan vad kameran hade svårt att växla mellan den skuggiga delen av planen och den solbelysta. Idag sköter det bättre, lyfter fram mörka partierna och bländar om snabbare. Och då talar vi inte om kameror för ett par tusen..
 3. 1 poäng
  Kenneon

  Okänd enhet -enhetshanteraren?

  Ah vad dum man bli ibland när man är bakis, det är inte hdd såklart, (utan nån okänd ev obetydlig drivrutin?) ev för ljud, men det var en viss partion jag var tvungen att skapa för att en återställningpunkt skulle kunna funka
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...