Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Men strider något av detta mot Googles EULA ? När jag sist för 2 år sedan för andra gången läste Googles EULA så tappade jag aptiten totalt. Google hade rätt ladda hem och dela en massa information om mig från mobilen. MEN EJ BEGRÄNSAT TILL DETTA var slutklämmen som jag minns det. Så min Huawei Honor ligger oanvänd i en låda här hemma. https://www.dn.se/nyheter/sverige/sparningen-pagick-inne-pa-sapo/ och lite mer om nivån på "datasäkerheten" i Sverige. Sök på dödförklarades av misstag eller bor bilmålvakterna i sverige eller är de på krysssning https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/%C3%B6k%C3%A4nde-bilm%C3%A5lvaktens-vykort-till-polisen-1.4680711
 3. Idag
 4. Ser du disken i Enhetshanteraren? Ser du disken i Diskhanteraren? En skärmdump därifrån brukar vara bra att posta här på eforum.
 5. ChristerE

  Jag vill sälja min Permorma 460

  several years have passed, again, five this time … Kickan hälsar också (fast hennes senaste besök aldrig har hänt), ifall någon undrar vad som hände med Performan.
 6. Igår
 7. Hej! Jag köpte en extern dockningsstation (maiwo k308new) för ca 2 veckor sedan pga att min stationära dator är ny ( 2 månader gammal) och jag kan inte öppna chassi utan att garantin på datorn försvinner. Min externa hårddisk är ca 1,5 år gammal och felet med den är att usb uttaget är glappat så den får ingen kontakt med datorn. Jag öppnade min externa hårddisk för att kunna sätta in den i min externa dockningsstation, men när jag sätter på den kan jag inte se den under "den här datorn" på min dator. Min externa hårddisk som sitter i dockningsstationen får ström och den går igång och ett hummande ljud hörs. Den enda hårddisk jag kan se under "den här datorn" är min ssd hårddisk. Varför, vad beror det på och hur fixar man problemet så jag kan överföra det jag har på min externa hårddisk så jag kan skicka in hårddisken så jag får en ny. Jag hoppas att någon kan hjälpa mig så fort som möjligt då jag har viktig info jag behöver från min externa hårddisk. MVH Olov
 8. MissTingeling

  Hjälp med xlxs.

  Kan du möjligtvis visa mig hur jag kan anpassa grafiken eller en bra länk som är pedagogiskt?
 9. violetevergarden7511

  Jag vill sälja min Permorma 460

  try snapdeal or ebay they give you reasonable prices you can also try selling it within your circle
 10. Monshi

  Hjälp med xlxs.

  den rutan kan du inte, enkelt ivartfall, anpassa. Vill du anpassa skapa ett eget grafik som fungerar som dialogbox. Kodsnutten någonstans i koden som exekveras. Låser du kodprojektet kan ingen se lösenordet med de lås som finns går att knäcka men det är troligen inte ett problem. Få bort varningar? Enda sättet är ett officiellt certifikat på att du är en pålitligt utgivare.
 11. COCL

  Königs Videograbber

  Hej Tack för info. Jo, jag "pillade" på Video Standards, trots att det är standard att köra Europeisk standard - inget resultat. Jag har ingen kamera inkopplad och kör på en kraftfull, ny bordsdator, därmed ingen kamera att stänga av. Någon mer med idéer, allt behöver ifrågasättas ? Mvh/COCL
 12. Mikael63

  Vad är detta för verktyg?

  (Mittåt!) Ja med den lilla skruven kan man åstadkomma något åt det hållet. Men skala/klippa kablar kan nog gå bort, enligt min egen erfarenhet på just det området.
 13. Mikael63

  Vad är detta för verktyg?

  Klippa kabel går inte och antik är den inte. Tillägg: Jo det skulle nog gå, upptäckte att man kan "stega" klippningen. Första pressningen skjuter upp skyddet, sedan kan man pressa upp kniven ett hack i taget bara man inte öppnar för mycket.
 14. mbgtmari

  Group policy client failed the logon access denied

  Här är ytterligare en beskrivning https://www.thewindowsclub.com/fix-group-policy-client-service-failed-logon-windows-8 Visserligen handlar det om Windows 8 men jag tror inte det är någon större skillnad mellan Windows 7 Pro och Win 8. Du kan ju i alla fall titta i registret och se om det inte ser likadant ut hos dig.
 15. Cecilia

  Bokmärken i Firefox

  Bra i betydelsen tillräckligt bra för ändamålet när man kan en del engelska men hakar upp sig på en del.
 16. Hej! Kan inte se om ämnet i rubriken varit uppe här tidigare. Hänvisa mig isf. gärna vidare till den tråden. Sedan cirka en vecka har jag, vid datorstart, alltså fått det här "felmeddelandet" vid inloggning med mitt adminkonto. Datorn är en HP ProBook 450 G1 med WIN7 Pro, Sp1. Eftersom jag har ytterligare ett adminkonto (fråga mig inte varför) :-) så har jag delvis kunnat gå runt problemet. Men det verkar kvarstå. Via GOOGLE har jag naturligtvis kolla hur detta kan åtgärdas, men några av tipsen känns aningens riskabla. Till exempel här: https://tinyurl.com/GPCF-1 och här: https://tinyurl.com/GPCSF En första sökning, hos G, gav för övrigt 409 000(!) resultat: https://tinyurl.com/gogle-GPCSF Så om "någon" har ett hanterbart sätt att lösa på problemet på blir jag naturligtvis tacksam! Med hopp om positiva svar. /Benke-OLDBOYS
 17. mbgtmari

  Bokmärken i Firefox

  "Bra översättning = Google translate" håller jag inte med om. Men här finns skärmbilder som förtydligar https://www.wikihow.com/Uninstall-Firefox Det handlar visserligen om Windows 7 och Windows 8 men man ser ju principen.
 18. En kabelklippare (antik)
 19. Läser nu först: Det är alltså på emaljen? Då skulle jag nog inte värma på mer... hm.. Såg en (reklam?)film på tuben om WD40 som grejade i princip allt. Om det inte bara var fejk så skulle det ju gå att testa. https://www.youtube.com/watch?v=xepEEBTgxjQ 5:18-5:45
 20. Det är gammal gjutjärn. Det som jag tycker är obehagligt med att värms på igen är just ångorna som kan uppstå. Köksfläkten kommer hjälpa lite, men jsh är osäker på om det är tillräckligt.
 21. Mikael63

  Utskrift med vit bakgrund blir lätt grå.

  Kan du länka till exakt den? Tänkte testa med min laser och granska resultatet noga.
 22. För glaskeramik är en rakbladsskrapa bra, typ https://www.cylinda.se/produkt/koktillbehor/spisar/4380978.
 23. Om vanliga gjutjärn: Jag skulle fortsätta bränna på typ 2'an (av 6) med spisfläkten på högsta hastighet och sedan när allt kallnat ta en spisborste att ta bort resterna med. Tillägg: och sedan kanske snygga till alla plattor med spissvärta.
 24. mbgtmari

  Utskrift med vit bakgrund blir lätt grå.

  Ja, problem med skrivaren och tonern menar jag och det menade nog Hockke också. Men du kan förstås försöka uppdatera skrivarens drivrutin och se om det går och om problemet försvinner.
 25. Gäller det gjutjärnsplattor eller glaskeramikhäll (med eller utan induktion)?
 26. Detta kommer verka som ett massivt rookie misstake och att verka som att jag misslyckas totalt med att sköta mig själv. Men en liten olyckshändelse ledde till att något (vet inte exakt vad) ramlade på en varm platta på spisen och smälte. Så någon halvsmält plast ligger nu kring plattan. Någon som har ett förslag på hur jag får bort det igen? Lite orolig att om jag värmer plattan igen så smälter det ännu mer.
 27. Cecilia

  Bokmärken i Firefox

  Går det att inaktivera Norton på ett sånt sätt att det fortfarande är inaktiverat efter en omstart? I så fall gör det och pröva sen med Firefox. Flera felsökningstips när det gäller Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems Avinstallation och ta bort användardata och inställningar: https://support.mozilla.org/en-US/kb/uninstall-firefox-from-your-computer Om det är svårt med engelskan så se om Google Translate kan ge dig en bra översättning.
 1. Ladda in mer innehåll


×