Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. mbgtmari

  gmail

  Om man skriver Gmail hjälp i Googles sökruta får man upp det här https://support.google.com/mail/?hl=sv#topic=7065107 Där svaras på vissa frågor när man klickat in sig på länkarna. Telefonservice för att få hjälp med det man fått gratis av Google tror jag inte finns. Om du specificerar det du har problem med, efter att ha kollat länkarna i Gmail-hjälpen, kan du nog få hjälp i detta forum, för här finns det många som har Gmail. Jag har det inte.
 3. MTW

  gmail

  Finns det ngn snäll semestersjäl som kan svara på några frågor angående gmail? Kan man ha kvar outlook som mailbox 1 och gmail som mailbox 2? Går det att byta mailadressen på sitt gmail konto? Om inte kan man öppna ett till med annan mailadress? Finns det någon telefonservice hos Google? Jag har inte hittat ngt hos Google men jag är en ovan datoranvändare och vet inte var jag ska titta. Finns det allmän rådgivning om pc via telefon någonstans? Är otroligt tacksam för all hjälp jag kan få. Med vänlig hälsning MTW
 4. Skriver aldrig , Kollar bara flödet på Facebook. Nån gång chat, extremt sällan skriver i flödet. Slutna grupper med samma intresse är rätt trevligt. De vet nog för mycket. Håller med.
 5. Nu kan man ju fråga sig varför en luftrenare ska vara uppkopplad? Är det inte att bjuda in dessa multiföretag som samlar in varje aspekt av våra privatliv i syfte att tjäna dollars? Eller är det bara för att framstå som en tekniknörd?
 6. Kanske ett fullgott skäl att bojkotta uppgiftsstjälande Facebook?
 7. Det borde väl bara vara att högerklicka och flytta Filmer från D:/? Men flytta tillbaka till standard, det borde lösa knuten.
 8. Först måste jag på något sätt ändra tillbaka så att D verkligen är D och inte som nu med en Filmikon. Från början hette det enda biblioteket på D D:/Data. Men hur får jag bort filmikonen på D? Har du något tips?
 9. I syfte att värna om integriteten ska det bli svårare för webbsidor att se om användarna har aktiverat det så kallade inkognito-läget i Chrome.Läs hela artikeln här
 10. Tack, det verkar som om det lyckades, för nu när jag startat om datorn efter att tidigare ha loggat ut från kontot och in på det riktiga för Google, så finns min riktiga kalender där. Skönt!
 11. Finns det andra filer på D? Oavsett skulle jag ge den den korrekt sökvägen på D och kanske inte väja att flytta med filerna, manuellt flytta de som ska med. Jag brukar lägga dem på liknande sökväg som på C, dvs user/username/mappsomjagflytta
 12. Testade ditt råd med mappen Filmer, men det blev något konstigt fel. Jag bläddrade till D och sparade men jag skulle nog inte nöjt mig med D utan lagt till Filmer - D:\Filmer. Nu har D fått Filmikonen i Utforskaren vilket inte var tanken, se bilden. För att få tillbaka filmikonen till Filmer, ska jag använda Återställ standardvärden under egenskaper eller Återställ tidigare versioner (Utforskaren)?
 13. Företaget uppdaterar nu sina säkerhetspaket för konsumenter med bättre ransomware-skydd och nya datasäkerhetsfunktioner.Läs hela artikeln här
 14. Kan du inte bara logga ut från det "gamla" så att du då inte har något konto och sedan loggar du in på ditt nya.
 15. Du kan flytta de sk. biblioteken, dvs. Bilder, Musik, Dokument mm. Starta utforskaren Högerklicka på ett av biblioteken, ex Dokument. Välj sedan EGENSKAPER. Klicka på fliken Plats och blädddra till hårddisken D och spara. Upprepa för varje bibliotek. Klart.
 16. När jag installerade Chrome använde jag mig av misstag av min alternativa e-postadress istället för den som är kopplad till min kalender på gamla datorn, telefonen etc. Jag kan tillfälligt byta konto till rätt så jag ser min kalender, men jag vill byta permanent till rätt konto. Hur fixar jag det?
 17. Jag har just köpt ny dator. Den har 2 hårddiskar, en SSD på 256 GB och en vanlig på 1 TB. Nu när jag för över data från gamla datorn till nya ser jag att det inte går att spara t.ex. dokument och bilder på C-disken eftersom den fylls snabbt. Hur gör jag för att datorn som standard ska spara alla bilder och dokument på den vanliga hårddisken, D?
 18. Nu är bygge 18941 för 20H1 ute men den enda egentliga nyheten gäller hantering av koreanska, sen finns det också fyra fixar och några kända fel. Om uppdateringen misslyckas med felkoden c1900101 finns det en förklaring på samma sida som beskriver uppdateringen dvs https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/07/18/announcing-windows-10-insider-preview-build-18941/.
 19. 1. Ja, om det är ett lokalt konto. 2. Ja.
 20. Kan vara så enkelt att windows bestämde sig för att uppdatera grafikkortet precis när du höll på, då kan datorn bete sig lite fånigt.
 21. Igår
 22. Hur menar du? Du får gärna förtydliga. Kan man helt ta bort ett lösenord ifall man angivit ett, eller skapa lokala användarkonton utan att behöva ange ett lösenord? Eller handlar det om att hoppa över inloggningsskärmen? Se mitt senaste inlägg, och de länkade artiklarna.
 23. Hej! Har en bärbar asus. Satt och skrev idag och hade Facebook uppe samtidigt. Växlade till Facebook och den verkade hänga sig på Facebook och skärmen blev sedan helt svart. Det hände 2 ggr med kort tid efter varandra ute på Facebook. Första gången kom bilden fram efter ett tag och andra gången när skärmen blev svart kom det inte fram nån bild så jag slog av den och på den igen. Jag väntade inte länge dock innan jag slog av och på. Därefter inga problem. Datorn är pigg i övrigt och fungerar bra tycker jag. Slog på den nu på kvällen också och inga problem med Facebook öppet. En tillfällig grej bara? Kanske nån bakgrundsaktivitet och tillfälligt? 🙂 Har följande dator https://www.webhallen.com/se/product/253854-Asus-F556UQ-DM737T-15-6-FHD-i7-7500U-8GB-512GB-SSD-GF-940MX-Win-10?AID=11557410&PID=8761534&SID=eforum&utm_source=CJ&utm_medium=CPA&utm_campaign=affiliate
 24. Ja, detta problem drabbar inte alla. Jag har också W10 version 1809 och min klocka visar, och har alltid visat, rätt tid. Jag har aldrig behövt ändra i inställningarna.
 25. När det gäller tidssynkningar mot MS-servrar har jag genom åren och senast nu i våras upplevt att det dessa inte fungerar som dom skall - av och till. Gav helt enkelt felaktiga tider som inte stämmer mot min BIOS datumklocka och för den delen ej heller mot Fröken ur (tel nr. 90510). Då brukade jag ofta att vid uppstart av Windows få frågan: vill du korrigera klockan? Därför har jag bytt internet-tidsserver och nu verkar det vara ok och jag har ändå allting annat uppdaterat. Windows 10 ver. 1809 Start > Inställningar (eller högerklicka på klockan i aktivitetsfältet) > Tid och språk > till höger under 'Relaterade inställningar Datum-, tids och regionsformat > till höger där det står 'Fler relaterade inställningar' Fler datum-/tidsinställningar och nationella inställningar > Kontrollpanelen öppnas > Datum och tid > Internettid > Ändra inställningar => byt till en annan tidsserver för internettid och se om det kan fungera bättre? Eller Start > skriv bara rakt av Kontroll > i listan som kommer upp klicka 'Kontrollpanelen' > Klocka och nationella inställningar > Datum och tid > Internet tid > Ändra inställningar => byt till en annan tidsserver för internet tid och se om det kan fungera bättre? Men som sagt, detta kan vara individuellt och jag påstår inte att detta är en lösning, men för mig har det åtminstone fungerat sedan jag bytte - men minst en gång ytterligare har jag behövt uppdatera internettid, så helt litar jag inte på dessa, trots att dom skall gå mot atomur... För övrigt kan det vara helt förödande om man har ett datasystem som är beroende av korrekt tid och att denna inte kan återges korrekt . Eller är det Windows i sig som spökar med detta?
 26. Om alla uttag i rummet, dvs både lamputtaget i taket och vägguttagen, är utan jord så ska det inte finnas någon jord i rummet och det får inte anslutas någon jord till lampan. Du gjorde alltså rätt. PS. Man brukar inte kalla ledarna till lampan för fas eftersom de inte har spänning hela tiden utan de brukar kallas för tändtrådar då de tänder lampan när strömbrytaren står i rätt läge.
 27. Skriv in länken till google eller liknande om du inte har en.
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...