Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Cecilia

  Clipart bilder?

  Jag tror att den bilden har verkshöjd. Du har inte länkat till bilden utan laddat upp den i Eforum, vilket i sig alltså är möjligt att det inte är tillåtet.
 3. Är det inte enklare att skriva ut dessa direkt och slumpa utan excel? Finns fler alternativ om du söker som kanske passar och kanske till din skrivare? Sen kanske man får klippa bort det som inte ska vara med. http://www.onlinebingo.info/printable-bingo-cards-90/
 4. Skorpion76

  Clipart bilder?

  Här är en bild som jag tänker på.
 5. Hej.👋 Det är såhär att jag har kommit över par stycken tomma bingobrickor. (dvs. dem saknar 1-90 nummer) Vi hade tänkt använda dessa till en liten tävling på min sambos 30-års kalas. Men har suttit nu i flera timmar och försökt klura ut hur jag ska gå tillväga med att lägga till nummer på dem. Jag vill inte skriva för hand på 50 lotter = 4500 siffror 😅 Jag har listat ut hur jag ska göra med skrivaren. Men försöker hitta något program (t.ex Excel) som klarar av att infoga "inskannad" bild och generera slumpmässiga nummer där efter på brickan. Vet inte hur jag ska förklara det bättre, hoppas någon förstår vad jag menar iallafall.🤔 Det är såna brickor som på bilden. Mvh Tommy
 6. Cecilia

  Fritt och bra nätverksprogram

  Och vad händer när du försöker öppna enheten? Är även Medieenheten NAS:en? Lyser lysdioderna på NAS:en likadant som tidigare? Jag kan inte hitta någon info om din NAS på sidan https://support.hp.com/se-sv/ går det bättre för dig om du skriver in serienumret?
 7. Idag
 8. Cecilia

  Clipart bilder?

  Silhuettbilder kan vara unika så det går ju inte att uttala sig generellt om huruvida silhuettbilder har verkshöjd eller inte utan det måste bedömas från fall till fall.
 9. Har köpt en ny extern hårddisk, att kopiera till denna inga problem, alltså felfri? Men då jag försöker göra en säkkopia får jag beskedet att finns ingen användbar enhet, se bifogar skärmklipp. Kopplar jag in en annan HD inga problem. Nya HD:n är rätt formaterad.
 10. Skorpion76

  Clipart bilder?

  Om jag skulle använda avatarer därifrån eller andra liknande sidor skulle det bara vara enkla silhuettbilder. Det finns bilder på artister också, men dem tänker jag inte använda. Jag tänkte bara h bilder på mig själv eller på silhuetter.
 11. gunnar s

  Fritt och bra nätverksprogram

  Den har gått felfritt i mitt system ungefär ett halvår innan den stannade tvärt och inte kan nås från någon enhet via mitt lokala nätverket. Däremot kan jag logga in direkt på HP Data Vault Consolen (X311) och se vilka volymer som finns mm. Jag kan även se och läsa filer den vägen. Om jag klickar på nätverket i utforskaren så ser jag den som en Dataaenhet.
 12. Googles egen meddelandetjänst är på väg till en webbläsare nära dig.Läs hela artikeln här
 13. Cecilia

  Onedriveproblem

  Har du även kört dem i felsäkert läge där det är lättare att reparera fel? Tips: https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3fcrol/fix_onedrive_not_syncing_tray_icon_missing/
 14. Cecilia

  Clipart bilder?

  Okej
 15. Cecilia

  Fritt och bra nätverksprogram

  Om problemet uppstod vid ett tillfälle (ca 10 maj) när inga Windows-uppdateringar gjordes eller hade gjorts strax innan ska man nog inte skylla på att någon Windows-uppdatering orsakade problemet. Är det rätt uppfattat att problemet uppstod när NAS:en flyttades från ett ställe (lokalt nätverk, router) till ett annat (lokalt nätverk, router)? På vilket sätt fungerar inte NAS:en? Syns den i routerns lista över anslutna enheter? Det borde finnas inte modellnamn på NAS:en typ X311, X510 eller X310 för att ta tre som dök upp vid en sökning på HP Data Vault.
 16. Pelle Penna

  Onedriveproblem

  Hej Kan tyvärr inte avgöra detta. Försökte köra återställning med hjälp av återställningspunkter, men detta går inte. Det avslutas med ett felmeddelande. Har kört sfc, dismonline mm. och sfc hittar ju fel, men kan inte reparera dessa.
 17. marim

  Clipart bilder?

  Dom som skrivit på bernkonventionen (wiki) behöver inte använda copyright symbolen. Usa är ett av de länder som skrivit på och det gjorde dom 1989 om jag förstår det rätt.
 18. Cecilia

  Clipart bilder?

  Javisst och det betyder att de anser att de har upphovsrätt till webbsidan. Men det betyder ju inte att man inte får ladda ner och använda enstaka bilder på den eftersom det står ju just att man får det.
 19. marim

  Clipart bilder?

  Och det står till vänster i samma rad som terms of use längst ner på sidan.
 20. Mållgan

  Lenovo ThinkPad

  Nytt besked från mig. Inställningen av strömsparläge hittade jag men inte någon inställning som handlar om att datorn helt slås av efter viss tid.
 21. gunnar s

  Fritt och bra nätverksprogram

  Hej Cecilia, Det var dagarna för 10 maj då jag gick hjälp av min son som hade haft den tidigare ua. Tyvärr har jag inte något från de veckorna då vi av och till kämpat med problemet. Det försa som finns (av tillförlitlighets rapp.) var från den 23 maj och innehöll 147 notiser. Jag dumpar här från den datumen om vad NAS en heter. "Windows Installer reconfigured the product. Product Name: HP Data Vault 3.1 (x64). Product Version: 3.1.1.34819. Product Language: 1033. Manufacturer: Hewlett-Packard. Reconfiguration success or error status: 0." Jag försökte från min notebook men den hade ingenting och kunde inte heller ansluta. Med vänlig hälsning Gunnar
 22. Cecilia

  Onedriveproblem

  Du skriver att det skedde för några veckor sen. Kan du se om det har något samband med någon uppdatering enligt Tillförlitlighetshistorik?
 23. Cecilia

  Clipart bilder?

  Nu är det ju så med juridik att man kan inte förutsätta saker utan det måste vara skrivet på ett juridiskt hållbart sätt. Vi vet inte heller vad som har stått när folk laddat upp bilder. Nej, som sagt det finns gott om bilder och foton som är tillåtna att ladda ner utan att någon domstol har sagt nåt. I Sverige behöver det inte stå något om upphovsrätt på sidor för att det ska gälla men det är annorlunda i t ex USA, där det är normalt att det står "Copyright" längst ner på varje sida just för att upphovsrätten ska gälla. Ja, det är ju själva syftet med webbplatsen att man ska kunna ladda ner bilder därifrån. Många av bilderna där är dessutom så enkla och självklara att det är frågan om de ens har någon verkshöjd och därmed ens är upphovsrättsskyddade enligt svensk lag. Den typen av diskussioner har förts tidigare i Eforum, t ex när folk har klistrat in skärmdumpar, inkl bilder/ritningar, av avsnitt från manualer och det har då framkommit att det är tillåtet eftersom det har ingen verkshöjd eftersom många kan skriva samma instruktion och ta samma foto av eller rita av ett kretskort. Det har funnits fall i Eforum där vi har skickat frågan vidare till IDG som har tillgång till juridisk expertis.
 24. Pelle Penna

  Onedriveproblem

  Jag har använt Onedrive ända sedan detta infördes för många år sedan och utan problem, MEN för ett par veckor sedan slutade OneDrive att fungera och jag såg att den lilla ikonen längst ned till höger var borta. Tittade på alla appar och program och såg att när jag klickade på Windowsflaggen och skrollade ned till OneDrive så var den ordinarie OneDrive symbolen vit och istället fanns OneDrive för företag installerat. Detta gick dock inte att få igång när jag försökte styra detta till min OneDrive katalog. Körde då sfc /scannow och mycket riktigt så hittades ett fel som inte gick att reparera och detta var då just OneDrive. Lyckades avinstallera OneDrive för företag och körde registerstädning med Ccleaner. Laddade hem installationsfilen till OneDrive och körde den. Toppen. Allt fungerade igen efter handpåläggningen. Nu har det gått två dagar och plötsligt är OneDrive död igen. Ingen ikon på skärmen och när jag skrollar ned bland installerade appar så finns visserligen OneDrive där, men utan molnsymbolen och när jag klickar på ikonen så hittar den inte programmet. Vad tusan har hänt.??
 25. rolle50

  LÖST Dell support assistenten

  Jag om installerade Supportasistenten och nu funkar det och jag var noga att jag fick bort allt när den togs bort.
 26. Skorpion76

  Clipart bilder?

  Inte mer än att det är väldigt tråkigt.
 27. Igår
 28. Laso

  Clipart bilder?

  Tror inte heller vi kommer längre, eftersom man inte behöver skriva på en webbsida att upphovsrätten gäller om man har för avsikt att kopiera en bild, det är ändå lagstadgat oavsett.
 1. Ladda in mer innehåll


×