Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. vertpre

  LÖST Uppdatera router utan internet

  Det verkar underligt. Har du provat att klicka på HEM ikonen? De Asus routrar som jag har haft, har det gått att gå förbi Quick Setup guiden. Ibland kan det stå. Skip setup wizzard eller Back to mainpage.
 3. Google play tjänster har försvunnit från min Samsung J7 Prime. Då kan jag förstås inte avinstallera den eller rensa cache. När jag försöker öppna gmail får jag anmodan att lägga till ett konto och när jag försöker med det säger maskinen att gmail inte kan köras utan Google play-tjänster och dessa uppdateras för närvarande. Det har den gjort i flera veckor nu....
 4. Idag
 5. polken

  Nginx både domän och lokal

  Ja, använd den lokala serveradressen.
 6. Mikael63

  Reset lösenord

  I det läget får du navigera med volym upp/ner. Står i den senare länken från @Hanse
 7. Stavis

  Reset lösenord

  Tyvärr får jag bara upp texterna "meta mode" eller "Fastboot mode", bådamed mycket liten text men inget annat händer och man kan inte klicka på dem.
 8. Monshi

  Behöver hjälp

  Varför in med data på ny flik? Nåja, det är ditt problem. Fyra enkla möjlighet som kanske går. Formuläret kanske kan minnas senaste rad data lades på? Senaste cell? Bara att hoppa ned en rad då Formatera området du lägger data i som en tabell och använda funktioner i tabellen för att skapa ny rad Precis som att du kan ställa dig i första cellen i tabell och tryck CTRl+pilned för att till sista cell i tabellen kan du göra det i kod Eller tvärtom, du ställer dig på rad under dina data och gör CTRL+pilup Sub ex1() Dim i As Integer i = Blad1.ListObjects("Tabell1").ListRows.Count Blad1.ListObjects("Tabell1").DataBodyRange.Cells(i + 1, 1) = "Ny rad 1" End Sub Sub ex2() Blad1.Cells(1, 1).End(xlDown).Offset(1, 0) = "Ny rad 2" Blad1.Cells(10000, 1).End(xlUp).Offset(1, 0) = "Ny rad 3" End Sub
 9. Hanse

  Reset lösenord

  Här har du en annan länk https://www.devicesfaq.com/en/reset/lenovo-tab-m10 HANS
 10. Hanse

  Reset lösenord

  prova att klicka på meta mode HANS
 11. Mikael63

  Atopisk dermatit

  Man har kollat allt som går att kolla. Vi har bytt foder ett otal gånger, egentligen mest för att hitta ett som hon del äter (kräsen) dels inte blir risig i kistan av.
 12. Stavis

  Reset lösenord

  Det enda som jag fårupp på min är liten text nere till vänster där det står =>meta mode, men inget annat händer. Håller jag ännu längre far denna text bort. Kanske detta är en ny version som inte fungerar på samma sätt?
 13. Lighthouse2

  Atopisk dermatit

  Precis, som när vi inte tål ett visst schampo eller tvättmedel och får svår klåda som blossar upp sen för minsta lilla parfymerade tvål etc. Antar ni ändå har testat att utesluta vissa födoämnen? https://www.slu.se/fakulteter/vh/forskning/forskningsprojekt/hund/atopisk-dermatit/ Har labb-tester gjorts på parasitära sjukdomar eller hormonrubbningar?
 14. Hanse

  Reset lösenord

  Du skall hålla in bägge knapparna trills du ser denna bilden bild nr 3 HANS HardReset.info: Once you see android Recovery mode select Wipe data/ factory reset using Volume keys and confirm it with the Power button.
 15. Stavis

  Reset lösenord

  Borde nog inte vara Google kontot heller. Jag tror inte att jag använde det vid intsallation.
 16. Stavis

  Reset lösenord

  Tyvärr händer inget då jag trycker på poer + volume up, då jag trycker på power + vol down så står det längst ned fastboot mode, men inget annat händer.
 17. Cecilia

  Reset lösenord

  Om det är lösenordet till Google-kontot så kan du kolla https://support.google.com/accounts/answer/41078?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=sv under rubriken Återställa lösenordet. Förutsätter att du kommer ihåg vilken mejladress du använde.
 18. Mikael63

  Atopisk dermatit

  Enligt "vetenskapen" beror allergin på hudkontakt med dessa ämnen. Hon kliar ex. inte mer om hon käkat gräs. Fast det där med gräs är vi tveksamma till egentligen, även om tester övertydligt visade att så var fallet. Hon kliar lika mycket/lite när det är snö
 19. Hanse

  Reset lösenord

  Testa den här länken https://www.hardreset.info/devices/lenovo/lenovo-tab-m10/ HANS
 20. Mikael63

  Kontrollfunktion IO

  Tack! Verkar ju ta båda typer av fel som jag ser det, dubbletter och att de inte lirar ihop och i praktiken torde detta räcka långt. När jag försöker hårdtesta ser jag att man kan trilla dit om man litar blint på detta: -D1.8 3 I14.2 -D1.8 5 I14.3 feeel -D1.8 4 I14.4 feeel -D1.8 6 I14.5 -D1.8 7 I15.6 -D1.8 8 I14.7 -D1.8 9 I15.0 -D1.8 10 I15.1 -D1.8 11 I15.2 -D1.8 12 I15.3 -D1.8 13 I15.4 -D1.8 14 I15.5 -D1.9 1 I16.0 röd 5 & 4 har bytt plats = fel vilket ju stämmer. röd I15.6 ger inget fel eftersom det inte finns någon annan I15.6 att bråka med. Det skulle där ha varit I14.6 i stället. Kanske inte inträffar i praktiken men det är samtidigt ett sådant fel som man lätt missar om man bara skummar igenom raderna.
 21. Lighthouse2

  Atopisk dermatit

  Nu är det länge sedan, men hade en vän med en amerikansk cockerspaniel som var löjligt allergisk, klåda och pälsmjäll, klåda mellan tassarna och i öronen, den nös och kliade sig oavbrutet. Minns inte vilka mediciner han fick (alltså hunden) men dom bytte till nåt slags helvegetariskt foder och kompletterade med kokt ris, kokt potatis, kokta ärtor och kokt fisk och kokt kött (finns ju hyfsat billigt i storpack att köpa, grishjärta osv) som proteinkälla. Min poäng är att det kan vara som med oss människor, att vägen till svaret ibland börjar med att få tarmfloran i ordning och att ändra kosten?!
 22. Mikael63

  Atopisk dermatit

  Ja, jag hoppas det. Ställer jag samma fråga i något hundforum lär jag bli dränkt av allehanda svar utan att jag har möjlighet att bedöma dem. Här känns det som att jag känner, och litar på, väldigt många.
 23. Stavis

  Reset lösenord

  Hej! Min nya platta Lenovo Tab M10 frågar efter lösenord och har ingen aning om vad det är. Den frågar alltså efter ett lösenord för själva plattan då jag startar upp, inte pin kod för sim kort. Jag satte igång plattan för 4 veckor sedan och har då tydligen satt något lösenord då. Jag har varit på resande fot och haft mycket jobb och kommer inte ihåglösenordet längre. Sim-kortet är fortfarande i gamla. Finns det någon möjlighet att göra reset på plattan och då göra nytt lösenord?
 24. Monshi

  Atopisk dermatit

  ja, med immunterapi "vaccinerar" mot allergi kan man säga. Tråkigt, jobbigt och dyrt men tyvärr inga sådana råd från mig. Kanske andra här vet annat.
 25. Mathias G

  Nginx både domän och lokal

  Någon som vet om det går att köra en webserver med både domäner pekade mot servern och lokala sidor i ett nätverk? /Mathias
 26. Hmmmm. Skönt att man inger förtroende 🙂🤪.
 27. stickans

  Tids synk problem - peer not resolved

  Även jag råkade ut för det här problemet. Började igår söka lösning på problemet och hittade då bl.a. den här tråden (Eforum och inte minst Cecilia tillhör sedan årskilliga år favoriterna när jag behövt hjälp). Men ingen tråd hjälpte mig ur det här problemet. Kom då på att kolla datumet för vilken dag problemet uppstått. Gick sedan i Program och funktioner, för att se om jag just den dagen installerat någon programvara som kunde vara boven i dramat. Fann då att just den dagen hade en version av Windows 10 Microsoft File Validation Add-in installerats. Avinstallerade programmet, som i.o.f.s. verkar vara en säkerhetsuppdatering och göra en del nytta. Gjorde omstart – och nu kunde jag lägga in rätt datum och tid. ;) Skriver detta inlägg, utifall det kan hjälpa någon annan som råkat ut för samma problem.
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...