Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Kan en SSD verkligen gå i vila? Är den inte alltid i något slags viloläge som ett minneskort i en mobiltelefon om den inte används? Min HDD upplever jag går i vila snabbare nu sen jag ställde in 10 minuter istället för "normala" 20 minuter.
 3. Visst kan det vara så, att lagersaldot felar, kanske saldot inkluderar en enhet som är avsedd för demo och inte får säljas, men att det ska ta en vecka för att konstatera detta?
 4. Ett makro, med knapp, som låser upp alla och därefter låser de som ska vara skyddade? Om det går att köra ett sånt makro på ett låst blad?
 5. det som händer är nog att det följer med något från Word. Vad sker om du testar att klistra in special - enbart värden? Låses cellerna även då? Om det inte sker blir ändock svårt att utbilda användarna men om bara du kanske det är en lösning?
 6. Hej, Har ett Excel-ark där jag kopierar in text från Word. Jag har låst Excel-arket för redigering och lämnat de celler där man ska kunna kopiera in text från Word som olåsta. Problemet blir när jag klistrar in texten blir cellerna där texten har kopierats in låsta. Jag vill att man efter att man kopierat in texten från Word ska kunna redigera den. Går det att lösa så att detta inte händer?
 7. Ja och nej. Det går inte att välja en speciell hårddisk i inställningarna som Cecilia hänvisar till. Den gäller för alla hårddiskar. En hårddisk går dessutom automatiskt i vila om den inte används och då drar den mindre än 1W. SSD drar ännu mindre.
 8. Din telefon-appen i Windows 10 får stöd för penna i senaste Insider-versionen.Läs hela artikeln här
 9. I sociala medier cirkulerar just nu inlägg om gratis testperioder som påstås komma från Disney Plus. Se upp – dessa är falska och leder till dyra abonnemang.Läs hela artikeln här
 10. Alltid samma visa, texten för vissa inställningar är så liten att man inte hittar dem. Och ändå har jag förstorat texten till 120%, men det gäller nog inte kontrollpanelen.
 11. I den här datorn har jag bara en lagringsenhet (SSD) men jag har haft två tidigare och då verkade det som att lagringsdisken stängdes av efter tag av inaktivitet, men jag fick ju konfigurera det. Kontrollpanelen - Energialternativ - Ändra schemainställningar - Ändra avancerade inställningar Där finns det en inställning för hårddisken.
 12. En gång så kollade jag på Hemtex att en viss vara skulle finnas i butiken innan jag åkte dit för att mötas av att den inte fanns och när jag berättade det för personalen så sa de att huvudanledningen till att det ofta var fel i deras lagersaldo var snatterier. Folk gick förbi butiken (galleria så det var rätt öppet mot passagen utanför), såg t ex en kudde de gillade, väntade tills personalen var upptagen med en annan kund och gick sen in och tog kudden. Hände tydligen varje dag att flera varor bara försvann.
 13. Jag har också två hårddiskar i min dator men bara en skärm och jag har alltid utgått från att det är samma energiinställning som gäller för båda diskarna. (Den disk som inte är systemdisken använder jag i stort sett bara när jag säkerhetskopierar en gång i veckan.) Om du skriver energi i aktivitetfältets sökruta så får du upp Inställningar för energialternativ. Där står det bara om bildskärmens inställningar hos mig. Jag utgår från att extrahårddisken vilar sig när jag inte använder den.
 14. Jo, det har även hänt mig några gånger, på Bauhaus...
 15. Jag har ett fåtal WhatsApp-konton i min mobil. I morse dök en profilbild upp på ett av kontona som såg misstänkt ut så jag kontaktade kontohavarens kontaktperson som sa att kontot har blivit hackat och bad mig makulera kontot från min mobil. Jag gjorde så och meddelandena raderades. Men jag undrar lite hur det funkar, är det själva mobilen som har blivit hackad, min eller kontohavarens eller kommer man åt kontot på något annat vis utan att mobilen angrips? Jag ser inget konstigt i övrigt i min mobil.
 16. Här finns en tråd om KB4474419 Du kanske borde tänka på att uppdatera till Win10. Win7 supporten upphör väl nu i januari.
 17. Har inte hittat något strömsparalternativ för när hårddisk 2 ska gå i vila. Går det att ställa in?
 18. Trevligt att det löste sig. Känner inte till butiken men jag tror inte de är oseriösa. Tyvärr är lagersaldo ett fenomen som lever sitt eget liv. Har själv varit med om att det varit felaktigt. Värst är problemet om man tagit dig till en fysisk butik och får skriva personalen på näsan att "vara X" inte finns trots att det står på butikens lagersaldo att det ska finnas. Visst, de brukar ställa upp och leta men det är surt när man åkt dit enbart för att köpa denna vara. Vad som krävs är bättre datasystem som uppdaterar fortare. Men visst finns de dem som bara vill locka folk till butiken...
 19. Samtidigt kan man ju undra varför man svarar om ens tweets är skyddade. Ingen idé att svara då ju. Fast det är klart, man kanske har svarat och efter det ställt in sina tweets som skyddade...
 20. Hej försöker uppdatera 3e gången gillt. Sony Vaio Men det går inte. Vad gör jag gör fel? Obs amatör, så måste få ett pelagiskt svar
 21. Flash har varit med i väldigt många år och är numera både omodernt och osäkert. Ta bort det om du inte behöver det.Läs hela artikeln här
 22. Dags för bygge 19041 (20H1) som går ut till Insiders på både Fast och Slow ring och i vanlig ordning utförlig info om detta bygge på följande länk: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 19041 Nytt: Quick Search som introducerades för någon månad sedan, har nu fått stöd för fler språk - dock inte svenska. Det utökade språkstödet ligger på serversidan och det gör att alla användare (från 1809 till 20H1) på det språk som berörs, får denna funktion framöver. I övrigt som vanligt en del fixar och kända buggar.
 23. En gripande dokumentär, Iphone och en brandhärjad katedral toppade svenskarnas Google-sökningar.Läs hela artikeln här
 24. Nya Google Chrome version 79 lanseras idag och innehåller ett antal förbättringar för lösenordsskydd.Läs hela artikeln här
 25. Det kan betyda att någon har svarat men därefter raderat sitt svar. https://webapps.stackexchange.com/questions/116536/meaning-of-speech-bubble-in-desktop-twitter « It does mean replies. However, if a reply is deleted after it's posted, the reply itself will disappear, but it will still be counted in the number of replies. For example, if two people reply to your tweet and then one of them deletes their reply, the number next to the speech bubble would be "2" but you would only see one reply. There are three possible reasons why you might see a "1" but no actual reply: The reply was deleted The reply was posted by someone whose tweets are protected The reply was posted by someone who has since blocked you, or who you've blocked or muted » https://help.twitter.com/en/using-twitter/mentions-and-replies
 26. Senaste veckan
 27. Vad menas med en etta vid pratbubblan på Twitter? Har klickat där men det enda jag hittar är min egen tweet. Tänkte att nån svarat men det finns inget svar.
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...