Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. Lighthouse2

  Digitalbox hittar inga kanaler

  Sitter det ett kort i digitalboxen? Om det gör det, och med tanke på att den är gammal och bara hittar "massa betalkanaler" så kanske är det ett så kallat piratkort som sitter i.
 3. Öland4ever

  simkort

  Detta förutsätter att den Androidtelefon som SIM-kortet ska sättas i inte är operatörsbunden. Eller i så fall är operatörsbunden till Telia/Halebop. Så sent som oktober 2018 skriver operatören Tre på sin hemsida 5.2 Mobiltelefonen är, om inget annat anges, operatörslåst till Tre i tolv (12) månader från tecknande av abonnemang. På din begäran, och mot avgift, ger vi dig därefter koden för att låsa upp mobiltelefonen. När Bindningstiden löpt ut kan du kontakta Tre för kostnadsfri upplåsning av mobiltelefonen. Enl Sveriges största Androidforum. Använder själv mestadels gamla 2G GSM telefoner mest p gr av deras höga kvalitet, slittålighet och livslängd.
 4. Qvirre

  Bluetooth

  Hej! Tack för alla svar. Tänkte bara tala om,att jag lånade sonens mobil och laddade hem appen: "ReSound smart 3 D" och det var inga som helst problem. Hörapparaterna hittades igen på direkten. Så vill jag ha den appen, så blir det nog att byta telefon i alla fall Kan också upplysa om att "ReSound" har samarbete med "Iphone" så skaffar jag en sån kan jag streama radio och annat direkt till hörapparaterna. Qvirre
 5. Hockke

  simkort

  OK, tack å bock!
 6. .M

  simkort

  Det finns adaptrar för det ändamålet. Jag har en sådan då jag flyttade simkort från en note 8 till en 13-år gammal sony ericsson.
 7. Cecilia

  simkort

  Det brukar gå bra och abonnemang och nummer är kvar. Ett problem skulle kunna vara om den nya mobilen vill ha ett SIM-kort som är större än den gamla men det är ju ovanligt.
 8. Hockke

  simkort

  Har nu en tid förgäves försökt få svar från Halebop på min enkla fråga om det det går att rakt av flytta SIM-kortet från en Androidtelefon till en ny dito av annat fabrikat. Och om abonnemang eller tel.nr ändras. Någon som vet?
 9. Igår
 10. Laso

  Digitalbox hittar inga kanaler

  Eller att det är en gammal mjukvara i boxen som kanske inte fungerar ordentligt idag? Ni kanske inte gör något fel, utan att det kan handla om en kombo av nya frekvensband och gammal mjukvara.
 11. X-Men

  Digitalbox hittar inga kanaler

  Orsaken kan också bero på flytt av frekvensbandet, som beslutades år 2017 och som genomförs stegvis i landet. https://www.pts.se/sv/privat/radio/radiotillstand/marksand-tv/
 12. Innehåller två appar som smyginstallerar oönskade program.Läs hela artikeln här
 13. har du en USB-kabel som du kan ansluta telefon med till datorn? Oftast enklare/bättre att dela internet via USB.
 14. Monshi

  Digitalbox hittar inga kanaler

  När fungerade den senast? Tänker mig att Åskan kan ha gått och gjort ett besök i stugan. Åldern har tagit ut sin rätt Kanske att de lagt om sändningarna (fast DVB-T2 var det ju många år sedan). Kika här för att ta reda på vilken mast ni har och vilken frekvens kanalerna kan ligga på. Testa om ni manuellt kan ställa in rätt frekvens för SVT/TV4. https://www.teracom.se/privat/
 15. Hej! Jag har två samsungtelefoner som är i stort sett identiska, en med teliaabbonemang (jobbtelefon) och en med tele2 (privat). Telialuren går hur bra som helst för att använda för att koppla datorn till för internetsurf (en 6 år gammal Lenovo) men inte tele2-telefonen. Där får jag bara felmeddelande "kan inte ansluta till nätverket" när jag försöker. Jag har gjort samma handgrepp på båda telefonerna, dvs valt Mobil HotSpot och anslutit datorn och givit lösenordet. Nu vill jag använda Tele2-luren eftersom jag har hur mkt surf som helst kvar på den. Men får då bara 'kan inte ansluta till nätverket'. Nån som har någon idé om vad som krånglar?
 16. Hej! Kommer ner till landet och upptäcker att TV:n har tappat alla kanaler. Det är en gammal Philips från hedenhös (tjockTV) med en digitalbox som är kanske 10 år gammal. Pappa skaffade boxen en gång i tiden och han är inte i livet längre, och vi vet inte var boxen kommer ifrån och det finns ingen bruksanvisning förutom det som finns 'digitalt'. Dvs som man kan läsa sej till via fjärren. Vi gjorde en fabriksåterställning och sökte kanaler på nytt fast boxen hittar inte dom 'fria' kanalerna - SVT och 4an tex, bara en massa betalkanaler. Vi har prövat både med aktiv och passiv antenn och manuell sökning av kanaler utan att ha någon framgång. Vad kan det vara som saknas? Som vi gör fel?
 17. Som Cecilia sade och även Microsofts bot så måste man tillåta en app. Efter en timmes letande hittade jag appen RootsMagic.exe. När jag sedan gick åter till inställningar fann jag Blockeringshistoriken, ej sett förut, passade då på att "vitlista" flera andra program. Problemet löst.
 18. Windows-säkerhet - Skydd mot virus & hot Hantera utpressningstrojanskydd Där hittar du Blockeringshistorik och andra inställningar. När jag började med det skyddet dök det upp notiser vid klockan och/eller Åtgärdscenter varifrån man direkt kunde konfigurera det just då aktuella programmet.
 19. Satte igång Blockerad Mappåtkomst i Windows Defender, avdelning Utpressningstrojanskydd. Mitt släktforskningsprogram, RootsMagic, kunde då inte öppna datafiler för de tre släktgrenar jag har, typ .rmgc. (Felkod 14 i RootsMagic). De aktuella .rmgc-filerna ligger under de tre släkträden bland övriga hithörande infofiler. Där programmet hämtar dem vid start. Möjligen är även andra programs filer blockerade som jag ännu inte upptäckt. Kan det finnas någon vitlista? Kan man se vilka övriga filer som är blockerade?
 20. Mr Andersson

  hårddisk mot tv dekoder

  Enligt https://www.kjell.com/se/produkter/ljud-bild/tv-tillbehor/digital-tv/digital-tv-box/strong-srt-8209-digital-tv-mottagare-med-hdtv-stod-p30824 så ja.
 21. fugerarar det att spela in filmer via usb från strong srt8209 dvs tv dekoder till en hårddisk ?
 22. Cecilia

  hur installerar jag en ny router?

  Fungerar routern nu?
 23. Stafstaf

  ny smartTV

  Efter har raouter RT-AC750L802.11AC. Då blir lite lättare att koppla ett nätverk jag misstänker att raouten har olika färger i ( R45 kontakter ) in ingång röd/ gul, övriga brukar svarta. rauoten blir en intern fördelning dosa . 1,2,3,4 osv bruka kontakten var bak till Sätta olika nätverk kablar , 1 dator, 2 dator, 3 , tv box eller direkt tv , 4 något annat. Wi-wf är dom runda annten . Börja välja vilka prylar vill sätta upp . Ta en sak i taget .. Från fiber box till intenet gul/röd, blå , ( kontakt Internet) det ser du inte här) om inte möjligt se vi app eller websida ( låt vara för stunden ) Ta koppla r45 till port 1 i rauoten . Typ smart Tv eller dator Följ manualen
 24. nu förstår jag. Tack för hjälpen.
 25. nhoj

  ny smartTV

  Tack för hjälpen. Detta ska jag testa.
 26. Stafstaf

  ny smartTV

  När kopplar ihop Tv varandra så brukar använda vanlig atenkabel , den är rond med två olika kontakter för serier koppla mot vägguttag eller låda ta mot tv signaler, Tv-box för mottagning , via kabel Tv, satellit, marksänd tv . Antenn förgrening har en in och två utgångar. När gäller smart Tv . Behöver ni nätvärkkabel R45 i båda ändar och Raouter eller swich, ( fördelning låda) Raouten kan även sända över wi-fi Ni nämnder att" fiber " försätter jag ni en box någonstans i hus. Även box ha minst ett utag r45 ( nätverk kontakt ) kan ha mella 1-8 utag. Utgår man från fiber box så ha en r45 kabel till smart tv ( för test ) då kommer , sen om hela installationen från grunden , då kommer smart tv hitta Internet , därifrån så se på tv via App Anskaffa en Raouter är rekommendera , kan använda intenet ,dator , smart tv, mobiler , m.m
 27. Cecilia

  ny smartTV

  Är det en kabel till nya teven eller pratar du om kablar till två gamla teve? Vad är i andra änden av kablarna? Vad är det för teve?
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...