Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Adblock+


torpet12

Rekommendera Poster

Jag har installerat Adblock+ i tron att jag skall kunna häva blockeringen för vissa sidor men hittar ingen info om hur man gör. Vill inte ta brödet ur mun för sidor jag tycker om. Någon som hittat ett enkelt sätt? Jag har Windows 10 / Edge.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag använder inte Edge utan Firefox och Chrome. Det är inte så komplicerat att använda denna annonsblockerare i dessa webbläsare. Du får prova dig fram med att klicka på den i Edge.

 

Här står det iaf litet på svenska om hur man använder Adblock:

http://www.fz.se/forum/allmant-snack/hur-stanger-jag-av-adblock-297913

 

Och här står det om AdblockPlus i Edge:
http://www.zdnet.com/article/windows-insiders-can-now-install-adblock-plus-in-microsoft-edge/

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nu vet jag hur man gör. Alltså Windows / Edge: En sökning via förstoringsglaset nere till vänster röjde inte var jag kunde hitta Adblock. I stället dök den plötsligt upp då jag klickade på de tre prickarna högt uppe till höger. Högst upp på den vita spalt med olika alternativ som då dök upp, visar sig Adblock. Jag får veta att Adblock räddar mig från x antal annonser på den sida jag har uppe. Dessutom får jag veta hur många annonser som blockeras totalt. Och.... jag ges möjligheten att sänka garden på just den sidan. Jag provade genast på Eforum och öppnade förstås genast för de tre annonser som ville in. 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...